Jouw IT-dienst verdient het juiste talent | Applisquare

Een gespecialiseerde
externe partner inschakelen
is dan een goed idee

De wereld van IT en digital is zo niche en zo intensief in beweging, dat een gespecialiseerde recruiter een enorme meerwaarde biedt.

Wanneer de rekruteerder exact begrijpt wat de job inhoudt én bovendien over een uitgebreid netwerk aan IT-talenten beschikt, dan slaagt die erin om heel gericht de juiste match te vinden.

Meer informatie

Bij Applisquare kan je als bedrijf rekenen op een gespecialiseerd team

Applisquare is gespecialiseerd in de IT & digitale wereld

Wij staan voor...

Doorzettingsvermogen

Wij geven niet op, ook niet als het moeilijk is. Het feit dat wij rekruteren in IT, bewijst dat infeite al een beetje 😉.

Betrokkenheid

We worden deel van je team en willen even hard de juiste match vinden als jij. We komen langs op de toekomstige werkplek zodat we de werksfeer en cultuur nauwkeurig kunnen overbrengen op een potentiële kandidaat. Wij gaan de motivatie van elke kandidaat grondig na en richten ons op medewerkers die zich voor de lange termijn willen engageren.

Onderbouwd advies

Met jarenlange ervaring op de teller zijn we de geknipte sparring partner. Wil je je IT-team verder uitbouwen en vraag je daarover graag eerst advies? Wij helpen je met kennis van zaken weloverwogen keuzes maken.

Kwaliteit boven kwantiteit

Jouw tijd is kostbaar. Wij screenen daarom elke kandidaat grondig: verwachtingen, technische skills en mindset. Verwacht van ons dus geen 20 cv’s per week, maar weet dat als we je een kandidaat voorstellen, deze een goede match zal zijn met jullie vacature en organisatie.

Ethiek

We gaan zorgzaam en discreet om met bedrijfs- en persoonlijke gegevens. Dat vinden we de logica zelve. We werken in de eerste plaats met mensen. Mensen die op een belangrijk kruispunt in hun leven staan. Vertrouwen is daarbij van het allergrootste belang.

Meer info

Specialisatie werkt

Elke Applisquare-recruiter is gespecialiseerd in een bepaald IT-domein. Dat zorgt ervoor dat we met kennis van zaken jouw vacature doorgronden en dat we ook de noden en skills van kandidaten goed begrijpen. Dat betekent dat we heel doelgericht en nauwgezet rekruteren binnen de IT-community.

Ontdek ons team

Vergeet outsourcing

Vanessa vindt jouw IT-medewerker ook in het buitenland. Hoe dit gaat? Lees er hier alles over