Een carrière in IT | Applisquare

Bij Applisquare kan je rekenen op een sterk en gespecialiseerd team

Applisquare is gespecialiseerd in de IT & digitale wereld

Gespecialiseerd

En al jaren actief in de IT & digitale wereld. Daardoor komen we met kennis van zaken aan tafel.

Alle inhoudelijke vragen die je hebt, hebben wij hoogstwaarschijnlijk al gesteld aan de toekomstige werkgever. Vraag dus maar raak!

Gericht

Verwacht van ons geen tien jobaanbiedingen per week. Wanneer je onze naam in je mailbox ziet verschijnen, kan je rekenen op een vacature met écht potentieel voor jou als IT talent.

Voeg jezelf toe aan onze databank

Betrokken

We gaan grondig de intenties en de werkwijze van de toekomstige werkgever na en checken ter plaatse de concrete werksituatie.

Nog voor je een beslissing neemt of een voet binnen zet bij de potentiële nieuwe werkgever, krijg je een volledig beeld van de jobinhoud, het verloningspakket en de teamcultuur.

Ethisch

Een CV is voor ons geen random document. Bij elke jobswitch zien wij een waardevol persoon die mogelijk een grote stap zet op carrièrevlak. Discreet omgaan met persoonlijke en bedrijfsgegevens is voor ons logisch. We respecteren je wensen en begrijpen de gevoeligheden die een carrièresprong met zich mee kan brengen.

Sollicitatietips
DO’S & DON’TS

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek en ben je het solliciteren al wat verleerd? Of misschien heb je gewoon nog enkele opfrissende tips nodig om die droomjob binnen te halen… Wij delen graag enkele sollicitatietips om jou op de goede weg te helpen.

Vind de job die bij jou past

Jouw volgende droomjob

Zet jouw gegevens in ons adresboek.
Wij contacteren je met gerichte vacatures die goed bij jou, je skills en werkvoorkeuren passen.