Rekruteren in IT, met passie & betrokkenheid | Applisquare
quote

Wanneer we een IT-talent aan een passende IT vacature kunnen koppelen, daar worden wij blij van. Elke keer opnieuw.

Charlotte Samain, co-founder Applisquare

Vertrouwde rekruteringspartner in IT

We leerden elkaar destijds kennen als collega’s en stonden toen al met beide voeten in de rekrutering. Het is een vak waar je van houdt of waar je mee kapt. En bij ons is het dus overduidelijk de liefde die wint!

Wanneer je een goeie kandidaat aan een fijne rol kan koppelen, daar worden wij blij van, elke keer opnieuw.

Het is trouwens de drive om mensen te helpen én de goesting om te ondernemen die ons in 2015 de handen in elkaar deden slaan om Applisquare op de kaart te zetten.

Vandaag zijn we de vertrouwde rekruteringspartner in IT van vele ondernemingen. Stuk voor stuk middelgrote bedrijven die op onze diensten rekenen wanneer er in hun firma een ICT-functie vacant komt.

quote

IT talenten mogen bij ons op twee oren slapen

We spammen hen niet met tientallen openstaande vacatures in IT. Als onze naam in hun inbox verschijnt, weten ze dat er een potentiële match is

Charlotte Samain, co-founder Applisquare

In vertrouwen bouwen aan de toekomst

“Samenwerken met Applisquare, dat is samen in vertrouwen bouwen aan de toekomst door de juiste mensen te vinden.”

Christophe Catry
Career Director BE-FR & Corporate ambassador

Ook kandidaten schenken ons veel vertrouwen

Ze weten dat we hen énkel contacteren als een rol goed bij hen past. We beseffen heel goed dat een jobswitch een grote impact heeft op iemands leven en bieden dan ook de nodige ondersteuning bij die grote stap in hun IT-carrière. Dat vinden we logisch.

We gaan dan ook respectvol en discreet om met kandidaten én hun CV.

quote

Vergeet outsourcing

Met ons IT-rekruteringsbedrijf in Kosovo helpen we veel Belgische klanten in het realiseren van hun groei. We rekruteren er getalenteerde IT’ers op maat van de klant en mikken op langdurige samenwerkingen.

Vanessa Alaj, co-founder Applisquare

Eigen
rekruteringsbedrijf
in Kosovo

De drive en de doorzetting om onze klanten oplossingen te bieden, gaat bij ons zelfs zo ver dat Vanessa in Kosovo – het thuisland van haar vader – een eigen rekruteringsbedrijf opstartte.

We merken dat de schaarste aan kwalitatieve IT’ers soms zo groot is, dat bedrijven in het buitenland op zoek gaan. En ook dan willen wij garant staan voor kwaliteit en langdurige medewerkers.

Dus wij gaan ze er zélf rekruteren op maat van Belgische klanten. En dit zonder taal- of cultuurbarrière, want Vanessa maakt vlotjes de vertaalslag. Bovendien zijn alle kandidaten perfect Engelstalig.

Lees meer

Applisquare inzetten
als gedreven rekruteringspartner in IT?

Contacteer ons vandaag