+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

ERP Support Consultant Remote

Remote met kantoor in Gent of Kontich

Onze klant is een jonge IT speler met hoofdzetel regio Kontich en extra kantoor te Gent. De groep is nu 5 jaar actief binnen Netsuite implementaties (ERP Cloud systeem voor KMO’s).

Dit ERP pakket biedt bedrijven de mogelijkheid om hun administratieve en financiële processen sterk te vereenvoudigen én te managen. Een succesvolle veelbelovende nieuwe technologie die bedrijven heel veel tijd zal besparen, hun processen beter zal bewaken, alsook een overzicht zal bieden van hun faciliteiten.

Door de sterke vraag naar dit product en een heel pak nieuwe projecten, is men op zoek naar een extra Support Analist die de klanten vanop afstand kan ondersteunen.

Functie:

-Je ondersteunt de klanten, je helpt hen het ERP systeem goed te gebruiken. Je biedt antwoord op hun vragen (1st en 2nd line support).
-Aan de hand van de gesprekken die je hebt met de users, durf je ook bepaalde processen in vraag te stellen. Je analyseert of de processen niet efficiënter kunnen lopen en denkt na over mogelijke optimalisaties. Dit kunnen zowel financiële, logistieke als productie processen zijn.

Je stelt deze optimalisaties voor aan het ERP project team.

-Je test het ERP systeem.

Profiel:

-Je hebt enkele jaren werkervaring binnen bedrijfssoftware support.  
-Je hebt een brede interesse en wil ook breed ingezet worden.

-Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

-U bent communicatief, flexibel en leergierig.

Technische Skills:

Aanbod:

Een job die je vooral van thuis uit kan doen. Minimum 1 dag per week kom je naar het kantoor te Kontich. Op andere dagen bij je vrij: thuiswerk of werken vanuit een van de kantoren (Gent of Kontich).

Reële doorgroeimogelijkheden: kan je je bewijzen als ERP Support Analist dan kan je doorgroeien naar een functie als implementatie consultant, service delivery manager en ook andere rollen.
Het bedrijf biedt een competitief salaris met firmawagen en extra legale voordelen.  

Heel wat opleidingsmogelijkheden.

Je straalt motivatie uit en je beschikt over de wil om iets te bereiken?
Dan ben jij de persoon die ik zoek!
Bel snel naar Charlotte Samain op 0477 793594 of stuur uw cv!

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug