+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

ERP Consultant / Projectleider

Roeselare

Wil je een nieuwe uitdaging binnen ERP Consultancy waar je je niet heel ver hoeft te verplaatsen van de ene klant naar de andere? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van diverse KMO’s?

Onze klant implementeert Odoo, een cloud ERP systeem bij heel diverse KMO’s, voornamelijk in West-Vlaanderen.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.

Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een ERP Consultant/Hands-on Projectleider.

Je komt terecht in een jong bedrijf die op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Functie:

-  Je zit samen met de klant om zijn logistieke, financiële, aankoop/verkoop en productie processen te analyseren en de behoeften van zijn onderneming in kaart te brengen. Je adviseert de klant om bepaalde processen efficiënter te laten verlopen.

-  Je zoekt de meest efficiënte oplossing om de processen bij de klant te automatiseren in functie van hun doelstellingen. Je vertrekt van de standaardmodules van het ERP (Odoo) pakket en realiseert via parameters een geschikte applicatie voor de klant. Je stuurt de  technische consultants aan als er ontwikkelingswerk nodig is.

-  Je staat in voor de datamigratie van hun oud software systeem naar Odoo.

-  Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je bent verantwoordelijk voor het project (scope, budget en timing bewaken).

Profiel:

-  Je hebt ERP implementatie-ervaring (Bouwsoft, Exact, Microsoft Dynamics, SAP, Oracle,...) of ervaring binnen de implementatie van een WMS systeem, boekhoud systeem of ander maatwerkapplicatie.

- Deze vacature staat ook open voor een pasafgestudeerde Master IT of Bachelor IT. Pas afgestudeerden starten uiteraard in een junior functie met de nodige begeleiding.

-Kennis van SQLServer is een grote plus.

- Je kan bedrijfsprocessen vertalen naar een juiste IT oplossing.

- Je bent communicatief, dynamisch, klantgericht en werkt graag in team verband.

- Je neemt “ownership”, je wil kwaliteit afleveren bij de klant.

-  Je bent bereid je te verplaatsen naar diverse klanten voornamelijk binnen West-Vlaanderen. Je werkt 50% bij de klant en 50% vanuit het kantoor te Roeselare (afwisselend met thuiswerk).

Technische Skills:

ERP 

SQLServer

Aanbod:

Een aangename werkomgeving met reële doorgroeimogelijkheden.

Een jong dynamisch bedrijf in volle groei

Een werkomgeving weg van de files (projecten in West-Vlaanderen, kantoor te Roeselare). Thuiswerk is af en toe mogelijk.

Sterk afwisselend project matig werk bij zowel kleine als grotere bedrijven.

Mooi loon met firmawagen en VEEL extra legale voordelen.

Interesse in een uitdagende job als Business Consultant ERP? 

Stuur uw cv naar Charlotte@applisquare.be of bel voor meer info 0477 793594

 

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug