+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Supply Chain/WMS Business Analist

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Supply Chain (WMS) Business Analist. De groep telt ongeveer 800 medewerkers en heeft 5 productie sites (4 in West-Vlaanderen,1 in buitenland). Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met de verdere uitrol en optimalisatie van een WMS systeem. Ze staan voor heel wat uitdagingen: optimalisaties, correcties en uitbreidingen, meer gaan doen met de data die uit hun systemen vloeien,... De link tussen het WMS systeem en hun MES en ERP systeem is cruciaal.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

De Supply Chain Business Analist komt terecht in een IT Team met 12 toffe collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de CIO.

Lees Meer

Junior MES/WMS Analist

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een recent afgestudeerde Master Handelsingenieur/Burgerlijk Ingenieur/Industriëel Ingenieur of Master IT die interesse heeft in productie en warehousing automatisatie (operationele technologie). De groep telt ongeveer 800 medewerkers en heeft 5 productie sites. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd, dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met de verdere uitrol en optimalisatie van een WMS en MES systeem. Ze staan voor heel wat uitdagingen: optimalisaties, correcties en uitbreidingen, meer doen met de data die stroomt uit hun systemen (IoT), betere integraties opzetten met andere systemen (oa ERP, planningstool,...).

Om hun huidig jong en dynamisch team te versterken in dit groot project, staan ze open voor een junior MES/WMS Business Analist, ervaring binnen WMS en MES is zeker geen vereiste. Grote interesse in operationele technologie, productie en warehousing wel.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

Lees Meer

Business Analyst Manufacturing

Moeskroen

Voor de firma Roger & Roger NV (www.rogerandroger.com) zijn we op zoek naar een Business Analist Manufacturing.

Roger & Roger is een jong en dynamisch Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van kwaliteitsvolle aardappel en mais -chips en -snacks. Ze zijn ook eigenaar en producent van het populaire CROKY chips merk (www.croky.be). Roger & Roger produceert elke dag ca 2 miljoen zakjes chips/tortilla’s. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Europese markt.

Naast snacks is de groep ook actief in diepvriesgroenten. Dicofoods (www.dicofoods.com) en Westfro zijn twee diepvriesgroentenbedrijven gelegen in Zuid-West-Vlaanderen. Met drie productie entiteiten zijn ze de grootste groetenverwerker in België. Sinds vorig jaar zijn ze ook de trotse eigenaar van een eerste buitenlandse vestiging nl. Sugo Food.

De verschillende bedrijven samen tellen ca 900 vaste medewerkers, in totaal draaien ze een omzet van ca 350 miljoen euro.

De IT afdeling werkt centraal voor de  verschillende bedrijven.  Door de vele projecten en drang naar verdere automatisering en digitalisering (Factory 4.0), is men op zoek naar een Business Analist Manufacturing (MES en andere).

Lees Meer

IT System Administrator

Gent

Voor een internationaal bedrijf met Europese hoofdzetel te Gent zijn we op zoek naar een IT System Administrator.

De bedrijvengroep is sterk groeiend en volop bezig met diverse IT projecten. Om deze groei te ondersteunen willen ze hun IT afdeling het uitbreiden en zoeken ze een IT Support & System Engineer.

Lees Meer

ERP Manager

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren ERP Manager, dit voor de verdere uitbouw van hun MS Dynamics AX applicatie in de groep.

De groep telt ongeveer 700 medewerkers en heeft 8 productie sites. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd, dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met diverse projecten bezig (nieuwe producten, innovaties, automatisatie projecten,… enz).  Dit brengt ook voor IT heel wat uitdagingen, ook binnen ERP.

Het ERP systeem van de groep, MS Dynamics AX 2012 R3 is recent live gegaan, er zijn heel wat optimalisaties nodig, alsook de uitrol van het pakket naar de andere vestigingen en de voorbereidingen voor een upgrade naar de nieuwste versie (Dynamics365 F&O).

Om deze projecten te trekken, alsook de externe partners aan te sturen zijn ze op zoek naar een ERP Manager.  Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt!

Lees Meer

System Engineer

Waregem

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Waregem zijn we op zoek naar een System Engineer. De groep telt ongeveer 1500 medewerkers verspreid over 35 bedrijven in Europa. De groep bestaat 45 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is volop bezig met diverse IT projecten (security installaties, netwerk onderzoek, vervanging firewalls, nieuwe software, uniformering van IT binnen hun diverse afdelingen,…), daarom willen ze hun IT afdeling het uitbreiden en zoeken ze een IT System Engineer.

Lees Meer

ERP Business Analist

Waregem

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel regio Deerlijk zijn we op zoek naar een ERP/MS Dynamics AX Analist. De groep telt ongeveer 1500 medewerkers verspreid over 27 bedrijven in Europa. De groep bestaat 40 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is bezig met diverse IT projecten: de implementatie van een nieuw WMS systeem, een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365), een nieuwe CRM (MS Dynamics CRM), de opzet van mobiele applicaties, specifieke software op maat,...

De ERP Businesss Analist komt terecht in een IT-Team (11 medewerkers) waar hij/zij de kans zal krijgen uitdagende diverse projecten uit te voeren.

Lees Meer

Software Engineer - Odoo

Roeselare

Wil je een nieuwe uitdaging binnen het nummer 1 open source ERP pakket? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van diverse KMO’s?

Onze klant implementeert Odoo, een cloud ERP systeem bij heel diverse KMO’s, voornamelijk in West-Vlaanderen.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.

Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een Software Engineer.

Je komt terecht in een jong bedrijf dat op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Lees Meer

ERP Consultant / Projectleider

Roeselare

Wil je een nieuwe uitdaging binnen ERP Consultancy waar je je niet heel ver hoeft te verplaatsen van de ene klant naar de andere? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van diverse KMO’s?

Onze klant implementeert Odoo, een cloud ERP systeem bij heel diverse KMO’s, voornamelijk in West-Vlaanderen.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.

Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een ERP Consultant/Hands-on Projectleider.

Je komt terecht in een jong bedrijf die op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Lees Meer

ERP Business Consultant voor grote MS Dynamics Partner

Oost- en West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met kantoren in Gent, Kortrijk en Antwerpen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als ERP  implementaties en optimalisaties.Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.  Door continue groei zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants. 

Lees Meer

Vacature Digital Marketing Manager Kortrijk West-Vlaanderen

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren Digital Marketing Manager.

De groep telt ongeveer 700 medewerkers en heeft 8 productie sites. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd, dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen. 

De bedrijvengroep is bezig met diverse projecten bezig (nieuwe producten, innovaties, automatisatie projecten,… enz).  Dit brengt ook voor IT heel wat uitdagingen: verdere digitalisatie. Ook hun marketing afdeling stapt mee op deze trein. Ze zijn een klantenwebportaal aan het bouwen, ze willen breder inzetten op e-mail marketing campagnes, er wordt voor één van hun brands een nieuwe website opgemaakt, Google marketing,… Deze diverse marketing tools moeten ook gekoppeld worden aan hun ERP, CRM, enz. 

Lees Meer

BI Analist

Kortrijk

Voor een internationaal actief productiebedrijf met hoofdzetel regio Kortrijk, zijn we op zoek naar een BI Specialist. De groep is bezig met de implementatie van MS Dynamics AX en wil uit hun ERP systeem de nodige managementrapporten kunnen trekken, daarom gaan ze een datawarehouse en BI omgeving bouwen. Een uitdagende projectmatige interne functie! 

Lees Meer

Microsoft BI Consultant

Waregem

Voor een IT Consulting bedrijf regio Waregem, actief binnen BI, data en MS Azure projecten, ben ik op zoek naar 3 profielen:

-BI Consultant

-BI Teamlead / Projectlead

-MS Azure Devops Engineer

De kandidaat komt terecht in een tof bedrijf met 25 medewerkers. Uitdagende projecten bij grote bedrijven, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met thuiswerk en werken vanuit het kantoor regio Waregem.

Lees Meer

BI Teamlead

Waregem

Voor een IT Consulting bedrijf regio Waregem, actief binnen BI, data en MS Azure projecten, ben ik op zoek naar een

BI Teamlead / Projectlead

De kandidaat komt terecht in een tof bedrijf met 25 medewerkers. Uitdagende projecten bij grote bedrijven, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met thuiswerk en werken vanuit het kantoor regio Waregem.

Lees Meer

Strategisch IT Business Analist - Project Manager

Zuid-West-Vlaanderen

Voor een IT Consulting bedrijf, actief binnen strategisch IT advies rond digitale transformatie, ben ik op zoek naar een Projectleider/Business Analist. Hun klanten zijn grote internationale bedrijven (zowel productie als bouw als service bedrijven), voornamelijk gelegen in Oost- en West-Vlaanderen.  De Projectleider/Business Analist zal instaan voor het opmaken van een ICT Masterplan waar de noden van de business in vervat zijn. Hij/zij zal de klanten helpen met de juiste keuzes te maken uit de verschillende tools die aangeboden worden op de markt. Dit bedrijf is zelf geen implementator van bepaalde software, hun advies is dus 100% objectief.

 

Lees Meer

BI Consultant

Oost-en West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met kantoren te Gent en Kortrijk. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor ERP, BI, PLM, WMS, MES en DMS implementaties en advies.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO’s voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen.

Ondanks het minder gunstig economisch klimaat, slagen ze er toch in te blijven groeien. Ook nu hebben ze weer heel wat extra implementatie projecten binnengehaald. Waaronder ook enkele grote BI projecten. Daarom gaan ze op zoek naar een Microsoft BI Consultant.

Lees Meer

Service Delivery Manager

Oost-West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren te Kortrijk en Gent. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als software (ERP, CRM, BI, DMS, PLM, MES, e-commerce,…) implementaties en optimalisaties.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's, voornamelijk actief binnen productie, gelegen regio Oost- en West-Vlaanderen.

Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar een Service Delivery Manager.

Lees Meer

Vacature Digital Internal Sales Brussel

Brussel

Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Digital Finance Sales. Ze zetten de laatste jaren enorm in op digitalisering waar ze heel fier op zijn. 

Ze bieden jou een zeer stabiele job aan in hartje Brussel waar jouw persoonlijke én professionele groei gestimuleerd zal worden. 

Lees Meer

BI Consultant

Vlaanderen (kantoren te Kortrijk, Gent, Antwerpen en Heverlee)

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond ERP, CRM, Proces Automatisatie, MES, BI en DMS. Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen. Jaarlijks groeien ze 20% , vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar BI Consultant.

Lees Meer

Interesse in logistieke ERP projecten binnen de chemie?

Gent

Wil je een nieuwe uitdaging binnen ERP Consultancy ? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van chemische bedrijven?
Onze klant implementeert ERP pakketten (MS Dynamics NAV) exclusief voor de chemische sector. Hun pakket is aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en BI.
Door hun expertise in de chemische sector zijn ze in staat om een pakket af te leveren die 100% matcht met de noden van de business.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.
Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een Logistiek ERP Consultant/Projectleider.
Je komt terecht in een jong bedrijf die op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Lees Meer

Vacature Senior E-commerce Consultant Oost- en West-Vlaanderen

Oost- en West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met kantoren te Kortrijk en Gent. Hun dynamische consultants staan zowel in voor advies rond bedrijfsproces optimalisatie als software implementaties en optimalisaties. Ze implementeren bij hun klanten ERP, BI, DMS, PLM, MES, e-commerce en CRM systemen.

Door de sterke nood aan digitalisatie van salesprocessen bij hun klanten, zijn ze op zoek naar een Senior E-commerce Consultant. Projecten zijn voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met werken op kantoor of van thuis uit.

Lees Meer

Vacature Marketing & Communication Officer Brussel

Brussel

Wil je graag aan de slag als Digital Marketing & Communication Officer voor een groot mediabedrijf in Brussel? Heb jij interesse in een stabiele job die gemakkelijk bereikbaar is en een werkgever die jouw persoonlijke en professionele groei zal stimuleren?  

Onze partner zette alvast sterk in op digitalisering en daar zijn ze terecht trots op. Dankzij hun succes en mogelijkheden zijn zij gegroeid tot een bedrijf van zo’n 250 werknemers.  

Lees Meer

Vacature Digital Marketeer Aalst

Aalst

Voor een vastgoed bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een Digital Marketeer met een neus voor multimedia en zin voor initiatief.  

Ze kennen een sterke groei waar ze enorm fier op zijn. Momenteel zijn ze reeds met 13 werknemers en twee kantoren. In dit bedrijf zetten ze enorm in op innovatie waar je jouw stempel zeker zal mogen zetten! Kortom, aan prikkels zal je geen tekort kennen!

Lees Meer
Alle vacatures