+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Support - System Engineer

Kortrijk

Voor een productiebedrijf met hoofdzetel te Kortrijk zijn we op zoek naar een IT Support medewerker.  De groep heeft 3 vestigingen: hoofdzetel te Kortrijk, productievestigingen in Moeskroen en 1 in Doornik. De groep is heel snel groeiend en draagt innovatie en digitalisatie hoog in het vaandel.

Door de sterke groei, zijn ze op zoek naar extra versterking op vlak van IT. De IT Support/ System engineer zal support geven over de vestigingen heen, hij/zij zal zich hiervoor regelmatig moeten verplaatsen van vestiging tot vestiging om zaken te herstellen of te installeren.

Functie:

Je werkt mee aan het uitbouwen en het beheren van een stabiele, veilige en performante ICT-omgeving voor de users. Je staat in voor dagelijkse opvolging van de infrastructuur, zowel on premise als cloud.

Er ligt nog heel wat werk op de plank en je werkt als IT support medewerker actief mee aan het structureren en klaar maken van het bedrijf voor de toekomst.

Je staat in voor 1st en 2nd line support.  Collega’s (ca. 200 eindgebruikers) contacteren je met alle soorten IT-vragen en problemen.

Je zet de prioriteiten en gaat ter plaatse (ook op de verschillende vestigingen) waar nodig

Je houdt ervan om projecten van A tot Z op te zetten en uit te werken.

Kortom, je staat in , als rechterhand van de IT manager, voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first & second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als on-site, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark.

Profiel:

  • Je hebt een eerste werkervaring achter de rug binnen IT support.  Je bent vertrouwd met serverbeheer en active directory.
  • Je hebt een brede interesse en wil ook breed ingezet worden (zowel IT support, hardware, security, serverbeheer).
  • Je spreekt vlot Nederlands en Frans
  • Je bent communicatief, behulpzaam en een teamplayer.
  • Je hebt een geldig rijbewijs

Technische Skills:

- Active directory: opzetten van policies - toekennen rechten - ... 

- Azure / windows

- ervaring met servers, netwerken, firewalls, ... 

 

Aanbod:

Een interne job regio Kortrijk/Moeskroen vlak aan de E17 bij een groeiend familiaal bedrijf dat internationaal actief is.
Het bedrijf biedt een competitief salaris met bedrijfswagen met alle extra legale voordelen.  

Je straalt motivatie uit en je beschikt over de wil om iets te bereiken?
Dan ben jij de persoon die ik zoek! 
Contacteer me op 0498/629986 (Annelore Victor) of via Annelore@applisquare.be

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug