+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Infrastructuur

Infra Project Manager

Kortrijk

Voor een internationaal bedrijf in regio KORTRIJK zoeken we een INFRASTRUCTURE PROJECT MANAGER.

Het bedrijf is gevestigd in regio Kortrijk en heeft klanten wereldwijd, met een sterke focus op het Midden-Oosten.    Voor de groep werken er 4500 werknemers, waarvan750 vanuit de hoofdzetel in Kortrijk. Er zijn vestigingen in Europa, VS en China.

Je maakt deel uit van het IT team, gebaseerd in de hoofdzetel, van ca. 30 medewerkers.  Samen met je collega’s van infrastructure zorg je ervoor dat het bedrijf performant kan werken en klaar is voor de toekomst.

Lees Meer

Support - System Engineer

Kortrijk

Voor een productiebedrijf met hoofdzetel te Kortrijk zijn we op zoek naar een IT Support medewerker.  De groep heeft 3 vestigingen: hoofdzetel te Kortrijk, productievestigingen in Moeskroen en 1 in Doornik. De groep is heel snel groeiend en draagt innovatie en digitalisatie hoog in het vaandel.

Door de sterke groei, zijn ze op zoek naar extra versterking op vlak van IT. De IT Support/ System engineer zal support geven over de vestigingen heen, hij/zij zal zich hiervoor regelmatig moeten verplaatsen van vestiging tot vestiging om zaken te herstellen of te installeren.

Lees Meer

IT Support Officer

Beernem

We zoeken een IT SUPPORT OFFICER voor een productiebedrijf regio BEERNEM. De groep heeft 7 productie vestigingen in België, Nederland en Frankrijk. Binnen hun segment behoort de groep tot de top in Europa.

Het bedrijf heeft een familiaal karakter en heeft oog voor work-life balance.

Als IT Support Officer ben je het aanspreekpunt voor alle eindgebruikers met betrekking tot de infravragen.  Daarnaast zorg je voor opvolging van projecten gelinkt aan je interesse en kennis.  Je staat in voor een 200tal eindgebruikers/werkplekken. Je werkt in een hybrid IT omgeving waar je ook mee zal helpen aan toekomstige migraties naar de cloud en tegelijk blijf je ook het on premise gedeelte onderhouden en future-proof maken.

Je werkt vanuit de hoofdzetel in Beernem, thuiswerk is (na opleidingsperiode) ook mogelijk indien gewenst.

Lees Meer

IT Support & System Administrator

Kortrijk

Voor een productiebedrijf met hoofdzetel te Kortrijk zijn we op zoek naar een IT Support Analist. De groep telt heeft naast de hoofdzetel te Kortrijk, 2 productievestigingen (regio Moeskroen/Doornik).  De groep is heel snel groeiend en draagt innovatie en digitalisatie hoog in het vaandel.

Door de sterke groei, zijn ze op zoek naar extra versterking op vlak van IT. De IT Support & System Administrator zal support geven over de vestigingen heen, hij/zij zal zich hiervoor regelmatig moeten verplaatsen van vestiging tot vestiging om zaken te herstellen of te installeren.

Lees Meer

IT Support Officer

Moeskroen - Roeselare

We zoeken een IT SUPPORT OFFICER voor een productiebedrijf regio Roeselare-Moeskroen.  De groep heeft verschillende vestigingen in Zuid-West-Vlaanderen en heeft ook een internationale vestiging.

Het IT team is snel aan het groeien en ook in het support team zijn we op zoek naar versterking. De IT omgeving is dynamisch: digitalisatie, innovatie en efficiëntie zijn hun sleutelwoorden.

De IT Support Officer zal support geven over de vestigingen heen, hij/zij zal zich hiervoor regelmatig moeten verplaatsen van vestiging tot vestiging om zaken te herstellen of te installeren.

Lees Meer

IT SUPPORT OFFICER

Gent, Diegem en Berchem

We zoeken een IT SUPPORT OFFICER een prestigieus bedrijf met hoofdzetel in GENT.

Het IT team op holding niveau zoekt een collega voor de support afdeling van een dochterbedrijf.  De IT omgeving is dynamisch en alle tools en applicaties staan in het teken van ontzorging van de klanten.  

De IT Support Officer zal support geven over de vestigingen heen (Gent, Diegem, Berchem).  Hij heeft zijn vaste uitvalsbasis in Gent.

Lees Meer

Network & Systems Engineer

Kortrijk

Voor een internationaal bedrijf in regio KORTRIJK zoeken we een NETWORK & SYSTEM ENGINEER.

Het bedrijf is gevestigd in regio Kortrijk en heeft klanten wereldwijd, met een sterke focus op het Midden-Oosten.    Voor de groep werken er 4500 werknemers, waarvan750 vanuit de hoofdzetel in Kortrijk. Er zijn vestigingen in Europa, VS en China.

Als Network & system engineer maak je deel uit van het IT team, gebaseerd in de hoofdzetel, van ca. 30 medewerkers.  Samen met je collega’s van infrastructure zorg je ervoor dat het bedrijf perfomant kan werken en klaar is voor de toekomst.

Lees Meer

Software Engineer - Odoo

Roeselare

Wil je een nieuwe uitdaging binnen het nummer 1 open source ERP pakket? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van diverse KMO’s?

Onze klant implementeert Odoo, een cloud ERP systeem bij heel diverse KMO’s, voornamelijk in West-Vlaanderen.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.

Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een Software Engineer.

Je komt terecht in een jong bedrijf dat op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Lees Meer

IT System Administrator

Gent

Voor een internationaal bedrijf met Europese hoofdzetel te Gent zijn we op zoek naar een IT System Administrator.

De bedrijvengroep is sterk groeiend en volop bezig met diverse IT projecten. Om deze groei te ondersteunen willen ze hun IT afdeling het uitbreiden en zoeken ze een IT Support & System Engineer.

Lees Meer

System Engineer

Waregem

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Waregem zijn we op zoek naar een System Engineer. De groep telt ongeveer 1500 medewerkers verspreid over 35 bedrijven in Europa. De groep bestaat 45 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is volop bezig met diverse IT projecten (security installaties, netwerk onderzoek, vervanging firewalls, nieuwe software, uniformering van IT binnen hun diverse afdelingen,…), daarom willen ze hun IT afdeling het uitbreiden en zoeken ze een IT System Engineer.

Lees Meer

Systems & Network Engineer

Kortrijk

Ben jij de polyvalente 1000poot die we zoeken?  Voor een Kortrijks bedrijf met internationale uitstraling zoeken we versterking voor hun IT team.

Je bent de brug tussen IT en business, met accent op infrastructure en data-analyse uit Power BI.

Je bent door je interesse in IT op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen en bent daardoor de ideale polyvalente, allround IT generalist voor dit snelgroeiend bedrijf

Lees Meer

Technical Support Engineer

Voor een dynamische dienstverlenende organisatie zijn we op zoek naar een Technische Support Engineer.  Het bedrijf bestaat al meer dan 6 jaar op de Belgische markt en behoort tot één van de snelgroeiende bedrijven in België.

Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en gelijke opleidingen staan hierbij centraal!

 

Lees Meer