+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

ERP (SAP) Support/Master Data Analist

Tielt

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Tielt zijn we op zoek naar een Software Support Analist. De groep telt ongeveer 1100 medewerkers verspreid over 15 vestigingen wereldwijd. De groep groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is bezig met heel wat ERP (SAP) projecten, ze hebben een groot team van analisten, ontwikkelaars en support medewerkers. In het kader van deze groei zoeken ze een ERP Master Data en Support Analist.

Functie:

-Je ondersteunt de eindgebruikers, je helpt hen het SAP pakket goed te gebruiken. Je biedt antwoord op hun vragen (1st en 2nd line support).
-Aan de hand van de gesprekken die je hebt met de users, durf je ook bepaalde processen in vraag te stellen. Je analyseert of de processen niet efficiënter kunnen lopen en denkt na over mogelijke optimalisaties. Dit kunnen zowel administratieve, logistieke als productie processen zijn.

Je stelt deze mogelijke optimalisaties voor aan het SAP project team.

-Je test het SAP systeem, ondersteunt de eindgebruiker en verzorgt de trainingen.

-Je onderhoudt de Master Data.

Profiel:

-Je bent afgestudeerd als ITer of je hebt enkele jaren werkervaring binnen bedrijfssoftware als support.  De firma staat open voor iemand die nog geen werkervaring heeft, drive en attitude zijn belangrijker dan kennis. Ze beschikken over voldoende mensen om je op te leiden binnen SAP.  Een SAP Key-User is ook welkom!
-Je bent een teamplayer en helpt graag mensen.

-Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

-U bent communicatief, flexibel en leergierig.

Technische Skills:

Aanbod:

Een interne job in Tielt (West-Vlaanderen) bij een groeiend bedrijf dat internationaal actief is.

Reële doorgroeimogelijkheden: kan je je bewijzen als SAP Master Data & Support Analist dan kan je doorgroeien naar een functie als business analist, projectleider en ook andere rollen. Doorgroeien mag, maar hoeft niet!
Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen.  

Flexibele werkuren en thuiswerk zijn mogelijk.

Je straalt motivatie uit en je beschikt over de wil om iets te bereiken?
Dan ben jij de persoon die ik zoek!
Bel snel naar Charlotte Samain op 0477 793594 of stuur uw cv!

 

 

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug