+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

ERP Support Analist

Deerlijk

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Deerlijk zijn we op zoek naar een IT/ERP Support Analist. De groep telt ongeveer 800 medewerkers verspreid over 25 bedrijven in Europa. De groep bestaat 40 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is gestart met de implementatie van een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365), in het kader van dit grote project zijn ze hun IT afdeling aan het uitbreiden en zoeken ze een ERP Support Analist.

Functie:

-Je ondersteunt de eindgebruikers, je helpt hen het MS Dynamics 365 pakket goed te gebruiken. Je biedt antwoord op hun vragen (1st en 2nd line support).
-Aan de hand van de gesprekken die je hebt met de users, durf je ook bepaalde processen in vraag te stellen. Je analyseert of de processen niet efficiënter kunnen lopen en denkt na over mogelijke optimalisaties. Dit kunnen zowel financiële, logistieke als productie processen zijn.

Je stelt deze optimalisaties voor aan het ERP project team.

-Je test het ERP systeem, ondersteunt de eindgebruiker en verzorgt de trainingen.

-Naast ERP Support biedt je ook eerstelijns support op vlak van Windows.

Profiel:

-Je hebt enkele jaren werkervaring binnen bedrijfssoftware als support.  De firma staat eventueel ook open voor een pas afgestudeerde Bachelor IT.
-Je bent een teamplayer en helpt graag mensen.

-Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

-U bent communicatief, flexibel en leergierig.

Technische Skills:

Aanbod:

Een interne job in Waregem (West-Vlaanderen) vlak aan de E17 bij een groeiend familiaal bedrijf dat internationaal actief is.

Een job met grote IT projecten, de mogelijkheid om je te verdiepen in MS Dynamics 365.

Reële doorgroeimogelijkheden: kan je je bewijzen als ERP Support Analist dan kan je doorgroeien naar een functie als business analist, system engineer, projectleider en ook andere rollen. Doorgroeien mag, maar hoeft niet!
Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen.  

Je straalt motivatie uit en je beschikt over de wil om iets te bereiken?
Dan ben jij de persoon die ik zoek!
Bel snel naar Charlotte Samain op 0477 793594 of stuur uw cv!

 

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug