+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Solution Software Engineer

Zaventem

Mijn klant gevestigd in Zaventem, is het commerciële/marketing- en dienstenfiliaal voor de Belux regio. Ze verdelen heel het gamma producten, gaande van printers tot multifunctionele oplossingen, aanverwante softwareprogramma’s voor documentbeheer en audit. Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Solution Software Engineer.

Functie:

Na een uitgebreide productopleiding, ben je in staat om zelfstandig de software en hardware oplossingen te installeren, ontwikkeling van integraties bij klanten verder op te volgen alsook support te bieden. Je werkt samen met een team van ervaren consultants en software engineers en draagt hierbij kwaliteit hoog in het vaandel. Je streeft telkens naar de meest efficiënte en duurzame oplossingen. Je analytisch denkvermogen draagt ertoe bij om snel de oplossing aan te reiken in de digitale wereld van vandaag en morgen. Je werkt ongeveer 50% vanuit hun kantoor in Zaventem of van thuis, 50% van je tijd ben je aan het werk bij de klant zelf.

Profiel:

Je bent houder van een diploma bachelor/master in Informatiewetenschappen of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een basiskennis van scripting talen zoals ASP.net, VB, Javascript, C#,...
Je hebt ervaring met bedrijfsprocessen in zowel KMO- als Enterpriseorganisaties.
Je hebt hands-on ervaringen met Windows Server/Client.
Je hebt kennis van O365 en MS Azure ADS.
Je bent leergierig en wil je kennis steeds verder ontwikkelen.
Je bent analytisch, oplossingsgericht, klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel.
Je spreekt Nederlands, Frans en Engels.
Ervaring met producten/diensten in de printing sector is zeker een pluspunt.
Kennis van Powershell, XML en SQL is mooi meegenomen.

Technische Skills:

Aanbod:

Een dynamische functie met een zekere autonomie in een solutions gedreven organisatie.

Een marktcompetitief verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen en een bonus, bedrijfswagen, maaltijdcheques, eco-cheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering.
Een werkkader waar een echte teamspirit heerst en waar de menselijke waarden, de ethiek en het respect voor het milieu deel uitmaken van de basiswaarden van het bedrijf.
Een groeiende onderneming die kwaliteitsvolle en betrouwbare systemen verdeelt.

Reageer dan snel!
Stuur je CV door naar het onderstaande e-mailadres of neem voor meer informatie contact op met Vanessa Alaj op het nummer 0478 810 832.

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug