+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Embedded Software Engineer

Kortrijk

Mijn klant ontwikkelt hoogtechnologische Manufacturing Execution Systems (MES) die wereldwijd
verkocht worden aan grote bedrijven uit de textiel- en kunststofindustrie. Hun producten bestaan
zowel uit sensoren als software-oplossingen die data over productiviteit, kwaliteit en energieverbruik
registreren om zo de manufacturing en supply chain processen te optimaliseren. Ze maken deel uit
van een internationale speler op vlak van machinebouw en elektronica voor de textielindustrie. Op
hun hoofdkantoor in Kortrijk werken er 70-tal werknemers, om hun R&D afdeling te versterken met
innovatief talent zoeken ze een (m/v) IoT Software Engineer.

Lees Meer

Full Stack Engineer

Kortrijk

Mijn klant ontwikkelt hoogtechnologische Manufacturing Execution Systems (MES) die wereldwijd verkocht worden aan grote bedrijven uit de textiel- en kunststofindustrie. Hun producten bestaan zowel uit sensoren als software-oplossingen die data over productiviteit, kwaliteit en energieverbruik registreren om zo de manufacturing en supply chain processen te optimaliseren. Ze maken deel uit van een internationale speler op vlak van machinebouw en elektronica voor de textielindustrie. Op hun hoofdkantoor in Kortrijk werken er 70-tal werknemers, om hun R&D afdeling te versterken met innovatief talent zoeken ze een (m/v) Full Stack Software Engineer.

Lees Meer

IoT Engineer gevraagd voor technologische wereldspeler

Kortrijk

Mijn klant ontwikkelt hoogtechnologische Manufacturing Execution Systems (MES) die wereldwijd verkocht worden aan grote bedrijven uit de textiel- en kunststofindustrie. Hun producten bestaan zowel uit sensoren als software-oplossingen die data over productiviteit, kwaliteit en energieverbruik registreren om zo de manufacturing en supply chain processen te optimaliseren. Ze maken deel uit van een internationale speler op vlak van machinebouw en elektronica voor de textielindustrie . Op hun hoofdkantoor in Kortrijk werken er 70-tal werknemers, om hun R&D afdeling te versterken met innovatief talent zoeken ze een (m/v) IoT Software Engineer.

Lees Meer

Smart Industry Consultant

Vlaanderen

Voor een IT Consultancy bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Industrie 4.0 Consultant. Hun klanten zijn productiebedrijven die hun productieproces willen automatiseren aan de hand van IoT (Interenet of things), cloud computing en andere systemen die het menselijke denkproces deels of volledig kunnen overnemen.

Om de implementatie van deze nieuwe, innovatieve technologieën en processen te ondersteunen zoeken ze een technisch consultant.

Lees Meer

Solution Software Engineer

Zaventem

Mijn klant gevestigd in Zaventem, is het commerciële/marketing- en dienstenfiliaal voor de Belux regio. Ze verdelen heel het gamma producten, gaande van printers tot multifunctionele oplossingen, aanverwante softwareprogramma’s voor documentbeheer en audit. Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Solution Software Engineer.

Lees Meer

.Net pionier gevraagd voor Top bedrijf in Antwerpen!

Antwerpen, Gent en Brussel

Mijn klant is een jong bedrijf, opgericht door ervaren .Net specialisten die zich volledig richten op Web ontwikkeling. Zij spelen in op de nood van grotere ondernemingen en komen bij verschillende klanten terecht in de regio Gent-Antwerpen-Brussel. Door hun gezonde groei zijn ze op zoek naar een gepassioneerde .Net ontwikkelaar.

Lees Meer
Development