+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Junior WMS MES

Wervik

Voor een productiebedrijf regio Wervik zijn we op zoek naar een recent afgestudeerde Master Handelsingenieur/Burgerlijk Ingenieur/Industriëel Ingenieur of Master IT die interesse heeft in productie en warehousing automatisatie (operationele technologie). De groep telt ongeveer 700 medewerkers en heeft 8 productie sites. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd, dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met de verdere uitrol en optimalisatie van een WMS systeem en een volledig nieuwe MES implementatie. Ze staan voor heel wat uitdagingen: optimalisaties, correcties en uitbreidingen, op termijn plannen ze ook een uitrol naar hun buitenlandse vestigingen. De link tussen het WMS systeem en hun MES en ERP systeem (MS Dynamics AX) is cruciaal.

Om hun huidig jong en dynamisch team te versterken in dit groot project, staan ze open voor een junior MES/WMS Business Analist, ervaring binnen WMS en MES is zeker geen vereiste. Grote interesse in operationele technologie, productie en warehousing wel.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

Functie:

-Je analyseert de bedrijfsprocessen en verdiept je binnen de productie en logistieke processen van het bedrijf.  Je zorgt ervoor dat het MES systeem en het WMS systeem voldoen aan de noden van de business.

-Je durft ook bepaalde processen in vraag te stellen, hiervoor ga je regelmatig gesprekken aan met de gebruikers. Je optimaliseert de processen waar mogelijk, en voert deze optimalisaties ook door binnen het WMS/MES systeem. De noden vertaal je naar de ontwikkelaar, waar mogelijk voer je zelf de programmatie uit.

-Je schrijft test scenario’s uit voor verschillende FAT en SAT testen.

-Je maakt de nodige werkinstructies op en treedt op als interne opleider en coach van medewerkers uit productie en onderhoud.

-Je volgt samen met het projectteam de te behalen objectieven op en je brengt hiervoor de kritische parameters in kaart.

-Je verdiept je tot het niveau van bericht communicatie tussen de verschillende software pakketten. Je analyseert en volgt de correcte boekingen van de berichten op en legt de link met operationele of procesmatige issues.

-Voornamelijk projectmatig werk, support naar de gebruikers toe zal 10 tot 15% van je tijd in beslag nemen.  

Profiel:

-Je bent pas afgestudeerd en beschikt over een Master Handelsingenieur of Burgerlijk Ingenieur of Master IT of Master Industrieel Ingenieur. 

-Procesautomatisatie en het digitaliseren van operationele activiteiten boeien je uitermate.

-Je hebt een basis kennis van SQL & relationele databases (MS SQL).

-Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

-U bent een teamplayer, communicatief, gedreven, flexibel en leergierig.

Technische Skills:

Aanbod:

Een interne job in Menen bij een STERK GROEIEND productiebedrijf.

Een bedrijf dat financieel sterk staat en een veelbelovende toekomst heeft.

Een job met diversiteit aan projecten en uitdagingen.

Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.

Flexibele werkuren en 32 dagen vakantie. 

Een gezonde werkomgeving met eigen health centrum en voldoende sport mogelijkheden. 

Continu bijleren wordt gepromoot (groot opleidingsaanbod).

Interesse?

Stuur uw cv naar charlotte@applisquare.be

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug