+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

BI Consultant

Oost-en West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met kantoren te Gent en Kortrijk. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor ERP, BI, PLM, WMS, MES en DMS implementaties en advies.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO’s voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen.

Ondanks het minder gunstig economisch klimaat, slagen ze er toch in te blijven groeien. Ook nu hebben ze weer heel wat extra implementatie projecten binnengehaald. Waaronder ook enkele grote BI projecten. Daarom gaan ze op zoek naar een Microsoft BI Consultant.

Functie:

·        Je zit samen met de klant om de business vragen te analyseren en de rapporterings behoeften van zijn onderneming in kaart te brengen. Deze analyses vertaal je naar datamodellen.

·        De klanten zijn voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen. Je werkt ongeveer 50% vanuit een van de kantoren (Gent of Kortrijk) of van thuis, 50% van je tijd ben je aan het werk bij de klant zelf. Er is een grote diversiteit van projecten en sectoren (productiebedrijven, service bedrijven, groothandelaars,...), een job met veel afwisseling dus!

·        Je ontwerpt en beheert de levenscyclus van de gegevens volgens de correcte ETL processen, data management en data kwaliteit procedures.

·        Je implementeert modellen en oplossingen voor het vastleggen, beheren en integreren van gegevens en data-processen (conceptueel, logisch, fysiek).

·        Je geeft opleiding aan de BI key-users bij de klant. 

Profiel:

·        Je hebt relevante werkervaring in Business Intelligence (met eender welke BI tool: MS Power BI, Oracle BI, SAP BI, BO, Cognos,…).

·        Je hebt kennis MS SQL Server, daarnaast is ook kennis van SSAS, SSRS en SSIS een plus!

·        Je bent communicatief, dynamisch, klantgericht en werkt graag in team verband.

·        Je neemt “ownership”, je wil kwaliteit afleveren bij de klant.

·        Je bent bereid je te verplaatsen naar diverse klanten voornamelijk binnen Oost- en West-Vlaanderen. Je werkt 50% van je tijd bij de klant, 50% kantoor/thuiswerk.

Technische Skills:

MS Dynamics 365
ERP implementatie ervaring

Aanbod:

·        Een aangename werkomgeving met reële doorgroeimogelijkheden naar Business Unit manager.

·        Een dynamisch bedrijf dat een gestage maar gezonde groei kent.

·        Een werkomgeving weg van de files (kantoren over heel Vlaanderen, flexibele uren, thuiswerk,...).

·        Sterk afwisselend project matig werk.

·        Veel opleidingen in de nieuwste technologieën & certificatie.

·        Mooi salaris met firmawagen en VEEL extra legale voordelen.

 Interesse in een uitdagende job als BI Consultant? Reageer dan snel door je CV door te mailen naar charlotte@applisquare.be

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug