+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

BI

IT Business Analist (CRM/BI/SharePoint)

Gent

Voor een Bio-Tech bedrijf met Europese hoofdzetel te Gent zijn we op zoek naar een IT Business Analist die zich zal focussen op BI, CRM en Office365.

Het bedrijf is volop bezig met IT implementatie projecten en optimalisaties, ze dragen digitalisatie en automatisatie hoog in het vaandel.

 

Lees Meer

PowerBI Consultant

Gent

Voor een jong en dynamisch IT Consulting bedrijf regio Gent, actief binnen BI, data en MS Azure projecten, ben ik op zoek naar een gedreven BI Consultant.

De kandidaat komt terecht in een tof bedrijf met 12 medewerkers. Uitdagende projecten bij middelgrote bedrijven, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met thuiswerk en werken vanuit het kantoor regio Gent.

Lees Meer

BI Analist

Kortrijk

Voor een internationaal actief productiebedrijf met hoofdzetel regio Kortrijk, zijn we op zoek naar een BI Specialist. De groep is bezig met de implementatie van MS Dynamics AX en wil uit hun ERP systeem de nodige managementrapporten kunnen trekken, daarom gaan ze een datawarehouse en BI omgeving bouwen. Een uitdagende projectmatige interne functie! 

Lees Meer

Microsoft BI Consultant

Waregem

Voor een IT Consulting bedrijf regio Waregem, actief binnen BI, data en MS Azure projecten, ben ik op zoek naar 3 profielen:

-BI Consultant

-BI Teamlead / Projectlead

-MS Azure Devops Engineer

De kandidaat komt terecht in een tof bedrijf met 25 medewerkers. Uitdagende projecten bij grote bedrijven, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met thuiswerk en werken vanuit het kantoor regio Waregem.

Lees Meer

BI Teamlead

Waregem

Voor een IT Consulting bedrijf regio Waregem, actief binnen BI, data en MS Azure projecten, ben ik op zoek naar een

BI Teamlead / Projectlead

De kandidaat komt terecht in een tof bedrijf met 25 medewerkers. Uitdagende projecten bij grote bedrijven, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met thuiswerk en werken vanuit het kantoor regio Waregem.

Lees Meer

BI Consultant

Oost-en West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met kantoren te Gent en Kortrijk. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor ERP, BI, PLM, WMS, MES en DMS implementaties en advies.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO’s voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen.

Ondanks het minder gunstig economisch klimaat, slagen ze er toch in te blijven groeien. Ook nu hebben ze weer heel wat extra implementatie projecten binnengehaald. Waaronder ook enkele grote BI projecten. Daarom gaan ze op zoek naar een Microsoft BI Consultant.

Lees Meer

BI Consultant

Vlaanderen (kantoren te Kortrijk, Gent, Antwerpen en Heverlee)

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond ERP, CRM, Proces Automatisatie, MES, BI en DMS. Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen. Jaarlijks groeien ze 20% , vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar BI Consultant.

Lees Meer