+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Andere vacatures

Supply Chain/WMS Business Analist

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Supply Chain (WMS) Business Analist. De groep telt ongeveer 800 medewerkers en heeft 5 productie sites (4 in West-Vlaanderen,1 in buitenland). Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met de verdere uitrol en optimalisatie van een WMS systeem. Ze staan voor heel wat uitdagingen: optimalisaties, correcties en uitbreidingen, meer gaan doen met de data die uit hun systemen vloeien,... De link tussen het WMS systeem en hun MES en ERP systeem is cruciaal.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

De Supply Chain Business Analist komt terecht in een IT Team met 12 toffe collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de CIO.

Lees Meer

Junior MES/WMS Analist

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een recent afgestudeerde Master Handelsingenieur/Burgerlijk Ingenieur/Industriëel Ingenieur of Master IT die interesse heeft in productie en warehousing automatisatie (operationele technologie). De groep telt ongeveer 800 medewerkers en heeft 5 productie sites. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd, dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met de verdere uitrol en optimalisatie van een WMS en MES systeem. Ze staan voor heel wat uitdagingen: optimalisaties, correcties en uitbreidingen, meer doen met de data die stroomt uit hun systemen (IoT), betere integraties opzetten met andere systemen (oa ERP, planningstool,...).

Om hun huidig jong en dynamisch team te versterken in dit groot project, staan ze open voor een junior MES/WMS Business Analist, ervaring binnen WMS en MES is zeker geen vereiste. Grote interesse in operationele technologie, productie en warehousing wel.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

Lees Meer

Business Analyst Manufacturing

Moeskroen

Voor de firma Roger & Roger NV (www.rogerandroger.com) zijn we op zoek naar een Business Analist Manufacturing.

Roger & Roger is een jong en dynamisch Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van kwaliteitsvolle aardappel en mais -chips en -snacks. Ze zijn ook eigenaar en producent van het populaire CROKY chips merk (www.croky.be). Roger & Roger produceert elke dag ca 2 miljoen zakjes chips/tortilla’s. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Europese markt.

Naast snacks is de groep ook actief in diepvriesgroenten. Dicofoods (www.dicofoods.com) en Westfro zijn twee diepvriesgroentenbedrijven gelegen in Zuid-West-Vlaanderen. Met drie productie entiteiten zijn ze de grootste groetenverwerker in België. Sinds vorig jaar zijn ze ook de trotse eigenaar van een eerste buitenlandse vestiging nl. Sugo Food.

De verschillende bedrijven samen tellen ca 900 vaste medewerkers, in totaal draaien ze een omzet van ca 350 miljoen euro.

De IT afdeling werkt centraal voor de  verschillende bedrijven.  Door de vele projecten en drang naar verdere automatisering en digitalisering (Factory 4.0), is men op zoek naar een Business Analist Manufacturing (MES en andere).

Lees Meer

IT System Administrator

Gent

Voor een internationaal bedrijf met Europese hoofdzetel te Gent zijn we op zoek naar een IT System Administrator.

De bedrijvengroep is sterk groeiend en volop bezig met diverse IT projecten. Om deze groei te ondersteunen willen ze hun IT afdeling het uitbreiden en zoeken ze een IT Support & System Engineer.

Lees Meer

System Engineer

Waregem

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Waregem zijn we op zoek naar een System Engineer. De groep telt ongeveer 1500 medewerkers verspreid over 35 bedrijven in Europa. De groep bestaat 45 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is volop bezig met diverse IT projecten (security installaties, netwerk onderzoek, vervanging firewalls, nieuwe software, uniformering van IT binnen hun diverse afdelingen,…), daarom willen ze hun IT afdeling het uitbreiden en zoeken ze een IT System Engineer.

Lees Meer