+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Interne vacatures

Recruitment Consultant

Deerlijk

AppliSquare is een gespecialiseerde executive search partner, actief in de niche van IT, meer bepaald focus op bedrijfsapplicaties (analisten, projectleiders, IT Managers en developers).
Wij werken sterk mensgericht en bieden ook coaching en mentoring aan.

Door onze persoonlijke aanpak hebben wij heel wat dankbare klanten.
Vaak komen ITers langs om een klankbord te vinden of om hun vaardigheden aan te scherpen. Dankzij onze expertise en ruim netwerk blijven we groeien en verbinden we ITers en bedrijven zodat ze elkaar versterken.

Wij zijn een kleine no-nonsense speler met een mensgerichte aanpak. Door onze sterke groei is er nood aan versterking.

Lees Meer

IT Business Analist

Kortrijk

Voor een snelgroeiend productiebedrijf regio Kortrijk, 200 werknemers, 5 vestigingen, actief in de healthcare industrie, zijn we op zoek naar een IT Business Analist.

De Business Analist komt terecht in een IT Team van 5 collega’s. Hij/zij wordt het aanspreekpunt voor IT-gerelateerde functionele vragen vanuit de verschillende afdelingen en is verantwoordelijk voor de nieuwe software implementatie en optimalisatie projecten.

Lees Meer

Data Manager

Gent

Voor een distributiebedrijf regio Gent zijn we op zoek naar een ervaren Data Manager, de groep gebruikt op vandaag maar 2% van alle beschikbare data, ze willen hieraan werken en meer informatie uit hun applicaties halen.

De bedrijvengroep is bezig met diverse projecten bezig (nieuwe producten, innovaties, automatisatie projecten,… enz).  Dit brengt ook voor IT heel wat uitdagingen, ook binnen Data en AI.

Om deze projecten te trekken, zijn we voor hen op zoek naar een Data Architect.  Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt!

Lees Meer

Solution Software Engineer

Zaventem

Mijn klant gevestigd in Zaventem, is het commerciële/marketing- en dienstenfiliaal voor de Belux regio. Ze verdelen heel het gamma producten, gaande van printers tot multifunctionele oplossingen, aanverwante softwareprogramma’s voor documentbeheer en audit. Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Solution Software Engineer.

Lees Meer