+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Internal Account Manager Media

Brussel

Wil je graag aan de slag als Internal Account Manager voor een groot mediabedrijf in Brussel? Heb jij interesse in een stabiele job die gemakkelijk bereikbaar is en een werkgever die jouw persoonlijke en professionele groei zal stimuleren?  

Onze partner zette alvast sterk in op digitalisering en daar zijn ze terecht trots op. Dankzij hun succes en mogelijkheden zijn zij gegroeid tot een bedrijf van zo’n 250 werknemers.  

Functie:

Je rapporteert rechtstreeks aan je Business Partner met de volgende verantwoordelijkheden: 

- Je bent mee verantwoordelijk voor de verkoop van advertenties en je overtuigt bedrijven van de sterkte van hun merken als reclamemedium en dit zowel print als online. 

- Je benadert & begeleidt proactief klanten, uit de vastgoedsector, op langere termijn en je bent eveneens gemotiveerd om gericht te prospecteren. 

- Je bent hét centrale aanspreekpunt van de klanten binnen het commerciële team. 

- Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van A tot Z, van offerte tot verkoop. 

Profiel:

- Je hebt minstens 2 jaar werkervaring als Internal Sales of in de vastgoedsector. 

- Je spreekt vlot Nederlands en Frans. 

- Je haalt energie uit communicatie met commerciële contacten en je houdt van verschillende deadlines & langetermijnrelaties.  

- Resultaatgerichtheid, gedrevenheid en assertiviteit zijn kenmerken die je erkent bij jezelf. 

- Je houdt van een goede planning waar je zo efficiënt mogelijk kan werken. Alsook werken in CRM-systemen zijn geen probleem voor jou. 

Technische Skills:

Aanbod:

Een functie met veel afwisselingen en uitdagingen. Je werkt voor een marktleider binnen de mediawereld waar je echt trots op kan zijn en waar je impact kan creëren. Persoonlijke en professionele groei worden gestimuleerd. Jouw inzet wordt beloond met bonussen en een zeer aantrekkelijk salaris + extra legale voordelen. 

Hier wil je vast en zeker meer over weten?! 

Stuur gerust jouw CV door naar melissa@applisquare.be & hopelijk tot snel! 

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug