+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Digital Marketeer

Brussel

Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Digital Marketeer. Ze zetten de laatste jaren enorm in op digitalisering waar ze heel fier op zijn. Ondertussen zijn ze gegroeid naar zo’n 250 vaste werknemers. 

Ze bieden jou een zeer stabiele job aan, gemakkelijk bereikbaar, waar jouw persoonlijke én professionele groei gestimuleerd zal worden. 

Functie:

Je rapporteert rechtstreeks aan je Business Partner met de volgende verantwoordelijkheden: 

- Voor jou staat de consument centraal en ga je het abonnementenbestand laten groeien en behouden. Je zet zowel commerciële als marketingactiviteiten in om dat doel te bereiken. 

- Je stimuleert de lezers om langer hun content te blijven en om meer diensten te gebruiken. Je zorgt voor een goed verloop van deze projecten en dat alle processen en systemen gestandaardiseerd zijn. 

- Je werkt nauw samen met je collega’s binnen IT en marketing, alsook met externe agentschappen. 

- Je komt in een team terecht van 5 personen. 

Profiel:

- Je hebt minstens 5 werkervaring in digital marketing en in het leiden van projecten. Klantensegmentatie, CRM en 121 marketing kent voor jou geen geheimen. 

- Mensen zien jou als een echte ondernemer, analytisch en creatief.  

- Je kan mensen enthousiasmeren voor jouw projecten en je bent een echte gedreven teamplayer. 

- Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. 

Technische Skills:

Aanbod:

Een functie met veel afwisselingen en uitdagingen. Je werkt voor een marktleider binnen de mediawereld waar je echt trots op kan zijn en waar je impact kan creëren. Persoonlijke en professionele groei worden gestimuleerd. Jouw inzet wordt beloond met een zeer aantrekkelijk salarisextra legale voordelen, thuiswerk & voldoende ruimte om te groeien. 

Hier wil je vast en zeker meer over weten?! 

Stuur gerust jouw CV door naar melissa@applisquare.be & hopelijk tot snel! 

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug