+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Account Manager Media

Brussel

Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Account Manager Media. Ze zetten de laatste jaren enorm in op digitalisering waar ze heel fier op zijn. 

Ze bieden jou een zeer stabiele job aan, gemakkelijk bereikbaar, waar jouw persoonlijke én professionele groei gestimuleerd zal worden. 

Functie:

Je rapporteert rechtstreeks aan je Business Partner met de volgende verantwoordelijkheden: 

-Je benadert & begeleidt proactief klanten, uit de luxesectorzowel nationaal als internationaal. Dit doe je door de luxemerken en hun media-agentschappen te benaderen.  

-Je gaat niet enkel vaste klanten benaderen en onderhouden maar je bouwt ook nieuwe klantenrelaties uit. Je werkt samen communicatieoplossingen uit alsook communicatieprojecten. 

-Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van A tot Z. 

-Je hebt inzicht in de luxesector en je werkt op een creatieve, op maat gemaakte, communicatieprojecten uit. Dit doe je binnen verschillende kanalen; websites, events, kranten,… . 

Profiel:

-Je hebt enkele jaren werkervaring als Account Manager in de mediasector. De luxesector (mode, interieur, reizen,…) is echt jouw ding. 
-Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. 
-Je bent een echte ondernemer die houdt van verschillende deadlines & langetermijnrelaties. Stress is voor jou geen probleem
-Je bent bereid om af en toe naar het buitenland te reizen, om je vertegenwoordigers te ontmoeten en om beurzen bij te wonen. 

Technische Skills:

Aanbod:

Een functie met veel afwisselingen en uitdagingen. Je werkt voor een marktleider binnen de mediawereld waar je echt trots op kan zijn en waar je impact kan creëren. Persoonlijke en professionele groei worden gestimuleerd. Jouw inzet wordt beloond met bonussen en een zeer aantrekkelijk salaris met wagen + extra legale voordelen. 

Hier wil je vast en zeker meer over weten?! 

Stuur gerust jouw CV door naar melissa@applisquare.be & hopelijk tot snel! 

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug