+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

SAP SD MM Business Analist / Hands-on Project Manager

Zuid-West-Vlaanderen

Voor een snelgroeiend dynamisch productiebedrijf met 5 vestigingen (waarvan 4 in Zuid-West-Vlaanderen) en 1 in Hongarije, samen meer dan 800 werknemers, zijn we op zoek naar een SAP Business Analist SAP SD/MM.

De groep groeit jaarlijks (eigen groei en overnames) en willen ook op vlak van digitalisatie en automatisatie koploper zijn.

Op vandaag werken er al 3 vestigingen op SAP. Hun grootste afdeling, en tevens ook de hoofdzetel zit nog op een ander ERP systeem (Axapta), dit gaan ze vervangen en zo starten ze met een volledig nieuwe SAP S/4HANA implementatie.

De Business Analist komt terecht in een SAP Team van 4 medewerkers, dit team werkt centraal voor de verschillende vestigingen.

Functie:

- Je bent de link tussen de business en het SAP (S/4HANA) development team. Je neemt een belangrijke sturende en coördinerende rol in.

- Je staat in voor het analyseren van de behoeften van de eindgebruiker, het in kaart brengen en documenteren van de processen en maakt een inschatting hoe SAP deze processen optimaal kan laten verlopen.

- Je overtuigt de business van de werking en de voordelen van SAP.

- U stelt projectplannen op, controleert en bewaakt de vooruitgang. U zorgt voor een goede briefing en staat garant voor een goede - Je stuurt de externe SAP partner aan.

- Gezien het SAP team bestaat uit een beperkt aan aantal medewerkers, begeleidt u hands-on de key-users en users. Je geeft de nodige opleidingen en bereid hen voor op het nieuwe systeem. SAP Support is dus ook een deel van je job.

- In de rol van SAP Business Analyst bent u dus van A tot Z verantwoordelijk voor je projecten: je organiseert interne besprekingen, coacht werkgroepen, ondersteunt gebruikers en je blijft ook na een implementatie een coördinerende rol opnemen.

- Je stelt de nodige documentatie op en test het systeem waar nodig.

Profiel:

·       Je hebt ervaring met SAP implementaties, liefst in een productiebedrijf.

·       De focus van uw SAP kennis ligt op SD en/of MM.

·       Je neemt initiatief, betrekt mensen op een enthousiaste manier en houdt de objectieven in het oog.

·       Je bent sterk analytisch en kan conceptueel meedenken.

·       Je bent dynamisch, pragmatisch en hulpvaardig.

·       Met uw communicatieve (en didactische) vaardigheden bouw je intern en extern een netwerk op waarmee je constructief kan samenwerken.

Technische Skills:

SAP SD MM Analyse

Aanbod:

De kans om mee te werken aan een change management traject (van een oud ERP systeem naar SAP S4/HANA).

Een projectgedreven, interessante functie in West-Vlaanderen.

Werken in een internationale context met beperkte travel.

Ruimte voor eigen inbreng, het opnemen van verantwoordelijkheid.

Heel competitief salaris met firmawagen en alle andere voordelen.

Interesse?
Stuur dan snel je cv naar charlotte@applisquare.be Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug