+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

C# Developer gevraagd voor Top bedrijf in Hasselt. (Intern)

Hasselt
Mijn klant is een snelgroeiend bedrijf die de juiste boodschap overbrengt op het juiste moment. Dankzij hun relevante ervaring op het gebied van Digitale mailing, multimedia en R&D zijn ze in staat om een gepersonaliseerde service over te brengen aan hun klanten. Je krijgt er dus de kans om te werken aan verschillende projecten. In een team van 30 gedreven en creatieve Developers krijgt jouw kennis een boost. Onder hun klanten bevinden zich de grootste kranten, televisiezenders en banken die iedere dag opnieuw hun platform gebruiken bij hun marketingacties.

Functie:

Je komt terecht in een team van 30 developers. Samen ontwikkelen jullie oplossingen op de maat van de klant en dit op het vlak van commerciële webtoepassingen en het intranet. Hiervoor gebruik je de allernieuwste technologieën. Je werkt actief mee aan de verschillende projecten, de nieuwste frameworks en concepten. Je draagt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je creativiteit krijgt er de bovenhand.

Profiel:

Je hebt een informatica-opleiding (Bachelor, Master of burg. Ir, ind.ing).
Je hebt min. 2 jaar werkervaring in C#.

Je hebt min. 1 jaar werkervaring in XML, HTML, CSS, JQuery, UX en Javascript .
Kennis van SQL is zeker een must.
Communicatief.
Flexibel en creatief.
Goede kennis van Nederlands en Engels.

Technische Skills:

Aanbod:

Je komt terecht in een hechte groep met een no-nonsense mentaliteit en dit in een hoogtechnologische omgeving. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om door te groeien. Je krijgt een goed salaris, met vele extra-legale voordelen. Ook krijg je elk jaar een evaluatie en op basis daarvan wordt je loonsverhoging ingesteld.

Wil je jouw kennis en kunde oploaden, word dan snel één van de pioniers en contacteer Vanessa Alaj op 0478/810 832. Heb jij interesse in andere Development functies in Vlaanderen, aarzel zeker niet om een kijkje te nemen op onze website. Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug