+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

C# Developer gevraagd voor interne functie met doorgroeimogelijkheden (Zottegem)

Voor een Gold Certified Microsoft partner die MS Dynamics CRM oplossingen implementeert bij KMO’s en overheden, zijn we op zoek naar een C#/.Net developer.
Het bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten.
Vandaag telt het bedrijf 32 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, (het bedrijf investeert heel sterk in opleiding). Gezien het groot aantal projecten, zijn we voor dit bedrijf op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een C#/.Net ontwikkelaar.  

Functie:

Je komt in een team van 18 ervaren .Net developers terecht waar je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen van .Net toepassingen en integraties met andere softwarepakketten. Je zorgt ook voor het customiseren en configureren van Microsoft Dynamics CRM.  Het analyseren van gebruikersbehoeften en communicatie met de klant over sales, marketing en serviceprocessen horen ook tot jouw takenpakket.

Profiel:

- Je hebt een bachelor of master diploma.
- Je hebt een uitgesproken interesse in ICT en Microsoft technologie.
- Je hebt ervaring met C#/ VB.NET alsook van HTML5, XML, JavaScript, WCF, SQL, …
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kan zowel zelfstandig als in team werken.
- Talenkennis: Nederlands (zeer goed), Engels (goed), Frans (in beperkte mate).

Technische Skills:

Aanbod:

Een job binnen een groeiende KMO die veel investeert in zijn medewerkers (opleidingen, certificaten, collegiale werksfeer, open en toegankelijk management, etc.).
Een marktconform salaris met een firmawagen en andere extra legale voordelen.
Een uitdagende job met veel afwisseling binnen een jong enthousiast team.  
Doorgroeimogelijkheden!
Je straalt motivatie uit en je beschikt over de wil om iets te bereiken?
Dan ben jij de persoon die ik zoek!

Stel je kandidaat voor de functie van C# Developer door je CV door te sturen naar onderstaand e-mailadres of neem voor meer informatie contact op met Vanessa Alaj.

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug