+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

.Net pionier gevraagd voor Top bedrijf in Antwerpen!

Antwerpen, Gent en Brussel

Mijn klant is een jong bedrijf, opgericht door ervaren .Net specialisten die zich volledig richten op Web ontwikkeling. Zij spelen in op de nood van grotere ondernemingen en komen bij verschillende klanten terecht in de regio Gent-Antwerpen-Brussel. Door hun gezonde groei zijn ze op zoek naar een gepassioneerde .Net ontwikkelaar.

Lees Meer

Java Developer - Gent

Oost-Vlaanderen

Mijn klant is een vooruitstrevende speler op de markt, gevestigd in Gent. Het bedrijf is marktleider in e-invoicing systemen voor grote bedrijven.  Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Java software developer.

Lees Meer

Digital Marketing Manager

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren Digital Marketing Manager.

De groep telt ongeveer 700 medewerkers en heeft 8 productie sites. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd, dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen. 

De bedrijvengroep is bezig met diverse projecten bezig (nieuwe producten, innovaties, automatisatie projecten,… enz).  Dit brengt ook voor IT heel wat uitdagingen: verdere digitalisatie. Ook hun marketing afdeling stapt mee op deze trein. Ze zijn een klantenwebportaal aan het bouwen, ze willen breder inzetten op e-mail marketing campagnes, er wordt voor één van hun brands een nieuwe website opgemaakt, Google marketing,… Deze diverse marketing tools moeten ook gekoppeld worden aan hun ERP, CRM, enz. 

Lees Meer

IT Manager

Deerlijk

Voor een productiebedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een IT Manager. De huidige IT Manager gaat in 2023 op pensioen, daarom wil men graag nu reeds vervanging zoeken. De IT manager komt terecht in een groeiend familiebedrijf dat 90 werknemers telt. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor de verschillende IT projecten waaronder de implementatie van een nieuw ERP systeem.

Lees Meer

IT Application Manager

Kortrijk

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Applications Manager. De groep telt ongeveer 3000 medewerkers verspreid over verschillende sites wereldwijd. Het bedrijf is actief in meer dan 150 landen en is wereldmarktleider in hun product.

De bedrijvengroep is bezig met tal van nieuwe digitalisatie projecten zoals de implementatie van een nieuw ERP pakket (MS Dynamics AX), een nieuw MES en WMS systeem, verder te ontwikkelen BI omgeving,… We zoeken voor onze klant een Application Manager die al hun software projecten in goede banen kan leiden en de juiste prioriteiten kan bepalen.

Lees Meer

BI Analist

Kortrijk

Voor een internationaal actief productiebedrijf met hoofdzetel regio Kortrijk, zijn we op zoek naar een BI Specialist. De groep is bezig met de implementatie van MS Dynamics AX en wil uit hun ERP systeem de nodige managementrapporten kunnen trekken, daarom gaan ze een datawarehouse en BI omgeving bouwen. Een uitdagende projectmatige interne functie! 

Lees Meer

Microsoft BI Consultant

Waregem

Voor een IT Consulting bedrijf regio Waregem, actief binnen BI, data en MS Azure projecten, ben ik op zoek naar 3 profielen:

-BI Consultant

-BI Teamlead / Projectlead

-MS Azure Devops Engineer

De kandidaat komt terecht in een tof bedrijf met 25 medewerkers. Uitdagende projecten bij grote bedrijven, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met thuiswerk en werken vanuit het kantoor regio Waregem.

Lees Meer

BI Teamlead

Waregem

Voor een IT Consulting bedrijf regio Waregem, actief binnen BI, data en MS Azure projecten, ben ik op zoek naar een

BI Teamlead / Projectlead

De kandidaat komt terecht in een tof bedrijf met 25 medewerkers. Uitdagende projecten bij grote bedrijven, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met thuiswerk en werken vanuit het kantoor regio Waregem.

Lees Meer

WMS/MES Verantwoordelijke

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een MES/WMS verantwoordelijke. De groep telt ongeveer 3000 medewerkers en heeft verschillende productie sites wereldwijd. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei.

De bedrijvengroep gaat starten met een volledig nieuwe MES en WMS implementatie (het software pakket moet nog gekozen worden). De link tussen het WMS/MES systeem en hun ERP systeem (MS Dynamics AX) is cruciaal.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

De WMS/MES verantwoordelijke zal zowel operationeel werk (analyses) als project management taken uitvoeren.

Lees Meer

.Net / ERP (X++) Analist Developer

Lichtervelde

Voor een productiebedrijf regio Lichtervelde zijn we op zoek naar een Analist Developer om het ERP luik o.b.v. Microsoft Dynamics AX verder uit te bouwen.

We zijn op zoek naar een getalenteerde back-end developer, liefst iemand met ervaring, maar het bedrijf staat ook open voor een pasafgestudeerde.

Ervaring binnen MS Dynamics AX of 365 is geen must. 

 

Lees Meer

Full-Stack C# Engineer

Gent/Antwerpen/Hasselt

Voor een dynamische dienstverlenende organisatie zijn we op zoek naar een Full-Stack C# Engineer.  Het bedrijf bestaat al meer dan 6 jaar op de Belgische markt en behoort tot één van de snelgroeiende bedrijven in België.

Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en gelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Lees Meer

Strategisch IT Business Analist - Project Manager

Zuid-West-Vlaanderen

Voor een IT Consulting bedrijf, actief binnen strategisch IT advies rond digitale transformatie, ben ik op zoek naar een Projectleider/Business Analist. Hun klanten zijn grote internationale bedrijven (zowel productie als bouw als service bedrijven), voornamelijk gelegen in Oost- en West-Vlaanderen.  De Projectleider/Business Analist zal instaan voor het opmaken van een ICT Masterplan waar de noden van de business in vervat zijn. Hij/zij zal de klanten helpen met de juiste keuzes te maken uit de verschillende tools die aangeboden worden op de markt. Dit bedrijf is zelf geen implementator van bepaalde software, hun advies is dus 100% objectief.

 

Lees Meer

Java Software Engineer

Gent

Mijn klant is een van de grootste leveranciers en componentenfabrikanten voor intralogistiek in de wereld. Als internationale hoofdaannemer implementeert ze complete logistieke systemen, gaande van uitgebreide systeemplanning en consulting, kant-en-klare systemen en service op maat.
Op hun kantoor in Gent werken er een 20-tal werknemers, om hun ICT afdeling te versterken met innovatief talent zoeken ze een (m/v/x) Java Software Engineer.

Lees Meer

CRM Consultant

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen (Gent, Vlaams Brabant, Hasselt, Kortrijk en Kempen). Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond CRM als voor de implementaties en optimalisaties zelf. Dit voor grote bedrijven als KMO's verspreid over heel België (voornamelijk Vlaanderen). Door de vele nieuwe projecten zijn ze op zoek naar nieuwe CRM Consultants.

Lees Meer

Supply Chain Solution Consultant

Gent

Onze klant is een softwarehuis met kantoor te Gent. Ze hebben een WMS oplossing ontwikkeld die geïntegreerd wordt met SAP Business One. Hun klanten zijn voornamelijk toeleveranciers binnen de farmaceutische industrie (KMO’s).

Door hun groei zijn we voor hen op zoek naar een nieuwe Logistieke ERP/WMS Consultant die hun klanten (ERP implementatoren) zal begeleiden in het implementeren van hun software. De consultant zal voornamelijk vanuit Gent werken met max 30% verplaatsingen naar buitenlandse klanten. Kennis van SAP Business One is niet nodig, er wordt hierin een opleiding voorzien.

Lees Meer

Technical Support Engineer

Voor een dynamische dienstverlenende organisatie zijn we op zoek naar een Technische Support Engineer.  Het bedrijf bestaat al meer dan 6 jaar op de Belgische markt en behoort tot één van de snelgroeiende bedrijven in België.

Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en gelijke opleidingen staan hierbij centraal!

 

Lees Meer

BI Consultant

Oost-en West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met kantoren te Gent en Kortrijk. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor ERP, BI, PLM, WMS, MES en DMS implementaties en advies.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO’s voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen.

Ondanks het minder gunstig economisch klimaat, slagen ze er toch in te blijven groeien. Ook nu hebben ze weer heel wat extra implementatie projecten binnengehaald. Waaronder ook enkele grote BI projecten. Daarom gaan ze op zoek naar een Microsoft BI Consultant.

Lees Meer

Java Technical Lead - Tielt

Tielt

Voor een internationaal productie bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Java Technical Lead. Mijn klant brengt constructieve oplossingen voor heel diverse projecten van klanten.  Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager.   

Lees Meer

Service Delivery Manager

Oost-West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren te Kortrijk en Gent. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als software (ERP, CRM, BI, DMS, PLM, MES, e-commerce,…) implementaties en optimalisaties.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's, voornamelijk actief binnen productie, gelegen regio Oost- en West-Vlaanderen.

Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar een Service Delivery Manager.

Lees Meer

ERP Business Consultant voor grote MS Dynamics AX Partner (consultancy)

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als AX implementaties en optimalisaties.Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants. 

Lees Meer

SAP SD MM Business Analist / Hands-on Project Manager

Zuid-West-Vlaanderen

Voor een snelgroeiend dynamisch productiebedrijf met 5 vestigingen (waarvan 4 in Zuid-West-Vlaanderen) en 1 in Hongarije, samen meer dan 800 werknemers, zijn we op zoek naar een SAP Business Analist SAP SD/MM.

De groep groeit jaarlijks (eigen groei en overnames) en willen ook op vlak van digitalisatie en automatisatie koploper zijn.

Op vandaag werken er al 3 vestigingen op SAP. Hun grootste afdeling, en tevens ook de hoofdzetel zit nog op een ander ERP systeem (Axapta), dit gaan ze vervangen en zo starten ze met een volledig nieuwe SAP S/4HANA implementatie.

De Business Analist komt terecht in een SAP Team van 4 medewerkers, dit team werkt centraal voor de verschillende vestigingen.

Lees Meer

IoT Consultant

West- en Oost-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerd IT Consulting bedrijf met verschillende kantoren te Kortrijk en Gent. Ze adviseren hun klanten om efficiënter te werken via diverse applicaties en tools: ERP, MES, DMS, SharePoint, BI, CRM, PLM, e-commerce, mobile apps,… Het bedrijf telt 400 medewerkers en groeit elk jaar met 20%.

Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een sr IoT Consultant met focus op productie en logistieke optimalisatie. De persoon zal 50% werken van thuis/kantoor en 50% bij klanten zijn (voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen).

Lees Meer

Internal Sales voor Digital Marketing

Brussel

Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Digital Finance Sales. Ze zetten de laatste jaren enorm in op digitalisering waar ze heel fier op zijn. 

Ze bieden jou een zeer stabiele job aan in hartje Brussel waar jouw persoonlijke én professionele groei gestimuleerd zal worden. 

Lees Meer

Gemotiveerde SharePoint Consultant

Oost- en West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerd IT Consulting bedrijf met verschillende kantoren te Kortrijk en Gent. Ze adviseren hun klanten om efficiënter te werken via diverse applicaties en tools: ERP, DMS, SharePoint, BI, CRM, PLM, e-commerce, mobile apps,… Het bedrijf telt 250 medewerkers en groeit elk jaar met 20%.
Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een SharePoint Consultant die ook projecten volledig kan trekken (hands-on). De persoon zal 50% werken van thuis/kantoor en 50% bij klanten zijn (voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen).

Lees Meer

Project Manager

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als software (ERP, CRM, BI, DMS, PLM, MES, e-commerce,…) implementaties en optimalisaties.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar een ervaren Project Manager.

 

Lees Meer

Files beu? C# functie in hartje Antwerpen! (Intern)

Antwerpen (Centrum)

Mijn klant is een internationale dienstverlenende organisatie in hartje Antwerpen. Voor de lancering van een groot IT project zijn ze op zoek naar een C# ontwikkelaar. Je zal deel uitmaken van een team van 7 ontwikkelaars die zich specialiseren in software omtrent schaderegeling. De complexe materie brengt heel wat uitdagende en leerrijke IT projecten met zich mee!

Lees Meer

Medior JAVA SW ingenieur gevraagd voor Top functie in Antwerpen (Intern).

Antwerpen

Mijn klant is een internationale speler, gevestigd in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is marktleider in het verzamelen van data binnen de farmaceutische sector. Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een medior Java software ingenieur.

Lees Meer

Industry 4.0 Software Implementation Consultant

Brussel

For an international software company active in the food and pharma industry, we are looking for an Industry 4.0 Software Implementation Consultant to join the team. Their software enables highly efficient production environments world-wide by tracking and tracing the ingredients and recipe management, furthermore they are specialised in creating Industry 4.0 environments by implementing SAP MII (machine intelligence and integration).

The main tasks of the Software Implementation Consultant are to communicate with the clients to analyse their business processes and needs to provide the correct optimisations.

Lees Meer

Smart Industry Consultant

Vlaanderen

Voor een IT Consultancy bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Industrie 4.0 Consultant. Hun klanten zijn productiebedrijven die hun productieproces willen automatiseren aan de hand van IoT (Interenet of things), cloud computing en andere systemen die het menselijke denkproces deels of volledig kunnen overnemen.

Om de implementatie van deze nieuwe, innovatieve technologieën en processen te ondersteunen zoeken ze een technisch consultant.

Lees Meer

BI Consultant

Vlaanderen (kantoren te Kortrijk, Gent, Antwerpen en Heverlee)

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond ERP, CRM, Proces Automatisatie, MES, BI en DMS. Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen. Jaarlijks groeien ze 20% , vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar BI Consultant.

Lees Meer

Software Engineer gevraagd voor functie in Gent

Gent

Mijn klant, gelegen in Oost-Vlaanderen is een wereldspeler in de logistieke dienstverlening met meer dan 20 jaar ervaring. Met hun engineering team ontwikkelen ze volledig geautomatiseerde distributiecentra (met WMS en robotica).  Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een ervaren .Net software ontwikkelaar.  Lees Meer

Software Developer voor chemische industrie (intern – VL Brabant/thuiswerk)

Vlaams-Brabant

Mijn klant gevestigd in Vlaams- Brabant ondersteunt spelers uit tal van sectoren, zoals de chemie, pharma-, voedings- en luchtvaartindustrie.  Hun missie? Bedrijven helpen om hun toeleveringsketen optimaal, efficiënt en transparant op te volgen, en zo bijvoorbeeld komaf te maken met namaak.   Ze zorgen ervoor dat traditionele technieken worden aangevuld met specifiek ontwikkelde datamodellen, uitgebreide A/B-marktonderzoekstesten en socialemediaplatformen.


Lees Meer

CRM Proces Analist

Oost-Vlaanderen

Het IT Consulting bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten. Vandaag telt het bedrijf 35 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, het bedrijf investeert heel sterk in opleiding. Door de vele grote en kleine projecten die er op til staan, zijn we voor hen op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een CRM Proces Analist.

Lees Meer

.Net Developer gevraagd voor functie met veel uitdaging (Kortrijk).

West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een Hight-Tech omgeving waar je continu kan bijleren?


Een IT Consulting bedrijf heeft recent een afdeling opgestart in Kortrijk, dit met 100% focus op West-Vlaamse industriële klanten. Het bedrijf adviseert hun klanten over digitalisatie en bedrijfsapplicaties, ze verhogen de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen alsook hun klantentevredenheid.
Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .Net Developer:


Lees Meer

Interesse in logistieke ERP projecten binnen de chemie?

Gent

Wil je een nieuwe uitdaging binnen ERP Consultancy ? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van chemische bedrijven?
Onze klant implementeert ERP pakketten (MS Dynamics NAV) exclusief voor de chemische sector. Hun pakket is aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en BI.
Door hun expertise in de chemische sector zijn ze in staat om een pakket af te leveren die 100% matcht met de noden van de business.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.
Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een Logistiek ERP Consultant/Projectleider.
Je komt terecht in een jong bedrijf die op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Lees Meer

.Net ontwikkelaar gevraagd voor interne functie in West-Vlaanderen.

Kortrijk

Onze klant, een productiebedrijf gelegen in West-Vlaanderen is actief op zoek naar een gedreven software ontwikkelaar met een passie voor .Net.  Je maakt deel uit van een enthousiast team bestaande uit 150 medewerkers. Het bedrijf bestaat al 90 jaar in België en heeft commerciële activiteiten in meer dan 80 landen.

Lees Meer

.Net specialist gevraagd voor functie met veel uitdaging. (Antwerpen-Zuid)

Mechelen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een bedrijf dat enkel de focus legt op .Net?
Een hight-tech omgeving waar je continu kan bijleren?

Mijn klant is een dynamisch ICT consultancy-bedrijf met meer dan 10 jaar werkervaring op de Belgische markt. Door hun expertise slagen zij er in om keer op keer uitdagende projecten binnen te halen bij hun klanten. Je komt in een team terecht van 50 .Net specialisten. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .NET developer:

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor interne functie met doorgroeimogelijkheden (Zottegem)

Voor een Gold Certified Microsoft partner die MS Dynamics CRM oplossingen implementeert bij KMO’s en overheden, zijn we op zoek naar een C#/.Net developer.
Het bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten.
Vandaag telt het bedrijf 32 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, (het bedrijf investeert heel sterk in opleiding). Gezien het groot aantal projecten, zijn we voor dit bedrijf op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een C#/.Net ontwikkelaar.  

Lees Meer

Digital Marketeer

Brussel

Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Digital Marketeer. Ze zetten de laatste jaren enorm in op digitalisering waar ze heel fier op zijn. Ondertussen zijn ze gegroeid naar zo’n 250 vaste werknemers. 

Ze bieden jou een zeer stabiele job aan, gemakkelijk bereikbaar, waar jouw persoonlijke én professionele groei gestimuleerd zal worden. 

Lees Meer

Communication Manager

Brussel

Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Communication Manager. Ze zetten de laatste jaren enorm in op digitalisering waar ze heel fier op zijn. Ondertussen zijn ze gegroeid naar zo’n 250 vaste werknemers. 

Ze bieden jou een zeer stabiele job aan, gemakkelijk bereikbaar, waar jouw persoonlijke én professionele groei gestimuleerd zal worden. 

Lees Meer

Account Manager Media

Brussel

Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Account Manager Media. Ze zetten de laatste jaren enorm in op digitalisering waar ze heel fier op zijn. 

Ze bieden jou een zeer stabiele job aan, gemakkelijk bereikbaar, waar jouw persoonlijke én professionele groei gestimuleerd zal worden. 

Lees Meer

Full-Stack Developer

Tielt

Voor een internationaal productiebedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Full-Stack developer. Mijn klant brengt constructieve oplossingen voor heel diverse projecten van klanten.  Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager.   

 

Lees Meer

Digital Marketeer

Antwerpen

Voor een distributie bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een Digital Marketeer met een neus voor multimedia en zin voor initiatief.  

Ze kennen een sterke wereldwijde groei waar ze enorm fier op zijn.  

E-commerce kent een enorme groei waar je enorm zal op inzetten in dit bedrijf in Antwerpen. Jouw persoonlijke en professionele groei zal gestimuleerd worden.  

Lees Meer

Senior E-commerce Consultant

Oost- en West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met kantoren te Kortrijk en Gent. Hun dynamische consultants staan zowel in voor advies rond bedrijfsproces optimalisatie als software implementaties en optimalisaties. Ze implementeren bij hun klanten ERP, BI, DMS, PLM, MES, e-commerce en CRM systemen.

Door de sterke nood aan digitalisatie van salesprocessen bij hun klanten, zijn ze op zoek naar een Senior E-commerce Consultant. Projecten zijn voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met werken op kantoor of van thuis uit.

Lees Meer

Digital Marketing & Communication Officer

Brussel

Wil je graag aan de slag als Digital Marketing & Communication Officer voor een groot mediabedrijf in Brussel? Heb jij interesse in een stabiele job die gemakkelijk bereikbaar is en een werkgever die jouw persoonlijke en professionele groei zal stimuleren?  

Onze partner zette alvast sterk in op digitalisering en daar zijn ze terecht trots op. Dankzij hun succes en mogelijkheden zijn zij gegroeid tot een bedrijf van zo’n 250 werknemers.  

Lees Meer

Digital Marketing Manager

Brussel

Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Digital Marketing Manager. Ze zetten de laatste jaren enorm in op digitalisering waar ze heel fier op zijn. Ondertussen zijn ze gegroeid naar zo’n 250 vaste werknemers. 

Ze bieden jou een zeer stabiele job aan, gemakkelijk bereikbaar, waar jouw persoonlijke én professionele groei gestimuleerd zal worden. 

Lees Meer

Digital Marketeer

Aalst

Voor een vastgoed bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een Digital Marketeer met een neus voor multimedia en zin voor initiatief.  

Ze kennen een sterke groei waar ze enorm fier op zijn. Momenteel zijn ze reeds met 13 werknemers en twee kantoren. In dit bedrijf zetten ze enorm in op innovatie waar je jouw stempel zeker zal mogen zetten! Kortom, aan prikkels zal je geen tekort kennen!

Lees Meer

Digital Business Relationship Manager

Leuven

Begrijp je klanten hun business needs en kan je die koppelen aan technologie? 

Dan is deze opportuniteit als Digital Business Relationship Manager bij een hightech bedrijf in Leuven interessant voor jou. Het is een bedrijf dat wereldwijd een marktleider is in specifieke en hightech oplossingen gericht op het herkennen, verzamelen en verwerken van verschillende materialen. Ze hebben verschillende vestigingen in de VS, Japan, China,… . Ze stellen een 200-tal mensen tewerk en blijven groeien dankzij hun R&D en innovatieve gedreven aanpak.  

Lees Meer

Digital Business Relationship Marketeer

Leuven

Heb je kennis van B2B Marketing en kan je dit vertalen naar een platform? Ben je daarnaast ook klantgericht? 

Dan is deze opportuniteit als Digital Business Relationship Marketeer bij een hightech bedrijf in Leuven interessant voor jou. Het is een bedrijf dat wereldwijd marktleider is in specifieke en hightech oplossingen gericht op het herkennen, verzamelen en verwerken van verschillende materialen. Ze hebben verschillende vestigingen in de VS, Japan, China,… . Ze stellen een 200-tal mensen tewerk en blijven groeien dankzij hun R&D en innovatieve gedreven aanpak. 

Lees Meer

Internal Account Manager Media

Brussel

Wil je graag aan de slag als Internal Account Manager voor een groot mediabedrijf in Brussel? Heb jij interesse in een stabiele job die gemakkelijk bereikbaar is en een werkgever die jouw persoonlijke en professionele groei zal stimuleren?  

Onze partner zette alvast sterk in op digitalisering en daar zijn ze terecht trots op. Dankzij hun succes en mogelijkheden zijn zij gegroeid tot een bedrijf van zo’n 250 werknemers.  

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor Top bedrijf in Hasselt. (Intern)

Hasselt

Mijn klant is een snelgroeiend bedrijf die de juiste boodschap overbrengt op het juiste moment. Dankzij hun relevante ervaring op het gebied van Digitale mailing, multimedia en R&D zijn ze in staat om een gepersonaliseerde service over te brengen aan hun klanten. Je krijgt er dus de kans om te werken aan verschillende projecten. In een team van 30 gedreven en creatieve Developers krijgt jouw kennis een boost. Onder hun klanten bevinden zich de grootste kranten, televisiezenders en banken die iedere dag opnieuw hun platform gebruiken bij hun marketingacties.

Lees Meer
Alle vacatures