+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Alle kandidaten

Business Analyst / Project Manager

Deze kandidate heeft meer dan 10 jaar werkervaring in de IT sector. Na haar studies is zij eerst gestart als systeem analyst waar zij heel snel doorgroeide naar een project management functie. Hierna heeft zij de de overstap gemaakt naar een teamleading functie waar zij verantwoordelijk was voor het bouwen van interfaces en het leiden van een team van 4 personen. Bij haar huidige werkgever staat zij in voor de structuur en de overschakeling van een ERP pakket naar business processen.

meer weten

Business Intelligence / Oracle Developer

Deze kandidaat heeft 26 jaar werkervaring binnen een internationaal productiebedrijf als programmeur. Hij heeft vooral een goede kennis van programmatie binnen Oracle Forms & Reports, daarnaast heeft hij ook veel rapporten gemaakt in Business Objects. Hij heeft een goede all-round IT kennis, zo heeft hij ook kennis van ERP (voor HR & productieprocessen), onderhoud en IT support, EDI, infrastructuur,…

meer weten

Digital Business Relationship Marketeer

Leuven

Heb je kennis van B2B Marketing en kan je dit vertalen naar een platform? Ben je daarnaast ook klantgericht? 

Dan is deze opportuniteit als Digital Business Relationship Marketeer bij een hightech bedrijf in Leuven interessant voor jou. Het is een bedrijf dat wereldwijd marktleider is in specifieke en hightech oplossingen gericht op het herkennen, verzamelen en verwerken van verschillende materialen. Ze hebben verschillende vestigingen in de VS, Japan, China,… . Ze stellen een 200-tal mensen tewerk en blijven groeien dankzij hun R&D en innovatieve gedreven aanpak. 

Lees Meer

Functioneel SW Tester

Deze kandidaat heeft 6 jaar werkervaring als software tester. Na zijn bachelor is hij eerst gestart als junior tester waar hij manueel testen uitvoerde bij klanten. Hierna heeft hij de stap gezet als coördinator waar hij naast het schrijven van test plannen/scripten bezig hield met het coachen van een team. Hij heeft intussen zijn certificaat behaald en bezig met test automatisatie.

meer weten

Navision Business Analist - Projectleider

Deze kandidaat heeft 18 jaar ervaring binnen IT, hij heeft altijd gewerkt binnen software voor KMO’s. De laatste 5 jaar is hij actief als Navision Business Analist en Projectleider. Hij doet de business analyses, implementaties, testing, support en geeft trainingen aan users.

meer weten

Senior Web Developer

Deze kandidaat heeft 10 jaar professionele werkervaring in webdevelopment. De laatste 2 jaar is hij ook bezig met het coachen en leiden van een .Net team bij zijn huidige werkgever. Hij is voornamelijk gespecialiseerd met ASP.Net MVC, javascript, CSS3, HTML 5, C#, WCF, …

meer weten