+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

PM/IT Management

IT Manager

Deerlijk

Voor een productiebedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een IT Manager. De huidige IT Manager gaat in 2023 op pensioen, daarom wil men graag nu reeds vervanging zoeken. De IT manager komt terecht in een groeiend familiebedrijf dat 90 werknemers telt. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor de verschillende IT projecten waaronder de implementatie van een nieuw ERP systeem.

Lees Meer

IT Application Manager

Kortrijk

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Applications Manager. De groep telt ongeveer 3000 medewerkers verspreid over verschillende sites wereldwijd. Het bedrijf is actief in meer dan 150 landen en is wereldmarktleider in hun product.

De bedrijvengroep is bezig met tal van nieuwe digitalisatie projecten zoals de implementatie van een nieuw ERP pakket (MS Dynamics AX), een nieuw MES en WMS systeem, verder te ontwikkelen BI omgeving,… We zoeken voor onze klant een Application Manager die al hun software projecten in goede banen kan leiden en de juiste prioriteiten kan bepalen.

Lees Meer

BI Teamlead

Waregem

Voor een IT Consulting bedrijf regio Waregem, actief binnen BI, data en MS Azure projecten, ben ik op zoek naar een

BI Teamlead / Projectlead

De kandidaat komt terecht in een tof bedrijf met 25 medewerkers. Uitdagende projecten bij grote bedrijven, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, dit gecombineerd met thuiswerk en werken vanuit het kantoor regio Waregem.

Lees Meer

WMS/MES Verantwoordelijke

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een MES/WMS verantwoordelijke. De groep telt ongeveer 3000 medewerkers en heeft verschillende productie sites wereldwijd. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei.

De bedrijvengroep gaat starten met een volledig nieuwe MES en WMS implementatie (het software pakket moet nog gekozen worden). De link tussen het WMS/MES systeem en hun ERP systeem (MS Dynamics AX) is cruciaal.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

De WMS/MES verantwoordelijke zal zowel operationeel werk (analyses) als project management taken uitvoeren.

Lees Meer

Strategisch IT Business Analist - Project Manager

Zuid-West-Vlaanderen

Voor een IT Consulting bedrijf, actief binnen strategisch IT advies rond digitale transformatie, ben ik op zoek naar een Projectleider/Business Analist. Hun klanten zijn grote internationale bedrijven (zowel productie als bouw als service bedrijven), voornamelijk gelegen in Oost- en West-Vlaanderen.  De Projectleider/Business Analist zal instaan voor het opmaken van een ICT Masterplan waar de noden van de business in vervat zijn. Hij/zij zal de klanten helpen met de juiste keuzes te maken uit de verschillende tools die aangeboden worden op de markt. Dit bedrijf is zelf geen implementator van bepaalde software, hun advies is dus 100% objectief.

 

Lees Meer

Service Delivery Manager

Oost-West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren te Kortrijk en Gent. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als software (ERP, CRM, BI, DMS, PLM, MES, e-commerce,…) implementaties en optimalisaties.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's, voornamelijk actief binnen productie, gelegen regio Oost- en West-Vlaanderen.

Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar een Service Delivery Manager.

Lees Meer

Project Manager

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als software (ERP, CRM, BI, DMS, PLM, MES, e-commerce,…) implementaties en optimalisaties.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar een ervaren Project Manager.

 

Lees Meer

Are you the next Lead Developer? (Antwerp).

Mechelen

Our client, located in Antwerp, is an international product software company. They provide a services and software which empowers global organizations to single-source content, reuse and personalize content in various output formats and in multiple languages across global markets.   

Lees Meer