+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Development

.Net pionier gevraagd voor Top bedrijf in Antwerpen!

Antwerpen, Gent en Brussel

Mijn klant is een jong bedrijf, opgericht door ervaren .Net specialisten die zich volledig richten op Web ontwikkeling. Zij spelen in op de nood van grotere ondernemingen en komen bij verschillende klanten terecht in de regio Gent-Antwerpen-Brussel. Door hun gezonde groei zijn ze op zoek naar een gepassioneerde .Net ontwikkelaar.

Lees Meer

Java Developer - Gent

Oost-Vlaanderen

Mijn klant is een vooruitstrevende speler op de markt, gevestigd in Gent. Het bedrijf is marktleider in e-invoicing systemen voor grote bedrijven.  Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Java software developer.

Lees Meer

.Net / ERP (X++) Analist Developer

Lichtervelde

Voor een productiebedrijf regio Lichtervelde zijn we op zoek naar een Analist Developer om het ERP luik o.b.v. Microsoft Dynamics AX verder uit te bouwen.

We zijn op zoek naar een getalenteerde back-end developer, liefst iemand met ervaring, maar het bedrijf staat ook open voor een pasafgestudeerde.

Ervaring binnen MS Dynamics AX of 365 is geen must. 

 

Lees Meer

Full-Stack C# Engineer

Gent/Antwerpen/Hasselt

Voor een dynamische dienstverlenende organisatie zijn we op zoek naar een Full-Stack C# Engineer.  Het bedrijf bestaat al meer dan 6 jaar op de Belgische markt en behoort tot één van de snelgroeiende bedrijven in België.

Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en gelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Lees Meer

Java Software Engineer

Gent

Mijn klant is een van de grootste leveranciers en componentenfabrikanten voor intralogistiek in de wereld. Als internationale hoofdaannemer implementeert ze complete logistieke systemen, gaande van uitgebreide systeemplanning en consulting, kant-en-klare systemen en service op maat.
Op hun kantoor in Gent werken er een 20-tal werknemers, om hun ICT afdeling te versterken met innovatief talent zoeken ze een (m/v/x) Java Software Engineer.

Lees Meer

Java Technical Lead - Tielt

Tielt

Voor een internationaal productie bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Java Technical Lead. Mijn klant brengt constructieve oplossingen voor heel diverse projecten van klanten.  Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager.   

Lees Meer

Files beu? C# functie in hartje Antwerpen! (Intern)

Antwerpen (Centrum)

Mijn klant is een internationale dienstverlenende organisatie in hartje Antwerpen. Voor de lancering van een groot IT project zijn ze op zoek naar een C# ontwikkelaar. Je zal deel uitmaken van een team van 7 ontwikkelaars die zich specialiseren in software omtrent schaderegeling. De complexe materie brengt heel wat uitdagende en leerrijke IT projecten met zich mee!

Lees Meer

Medior JAVA SW ingenieur gevraagd voor Top functie in Antwerpen (Intern).

Antwerpen

Mijn klant is een internationale speler, gevestigd in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is marktleider in het verzamelen van data binnen de farmaceutische sector. Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een medior Java software ingenieur.

Lees Meer

Smart Industry Consultant

Vlaanderen

Voor een IT Consultancy bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Industrie 4.0 Consultant. Hun klanten zijn productiebedrijven die hun productieproces willen automatiseren aan de hand van IoT (Interenet of things), cloud computing en andere systemen die het menselijke denkproces deels of volledig kunnen overnemen.

Om de implementatie van deze nieuwe, innovatieve technologieën en processen te ondersteunen zoeken ze een technisch consultant.

Lees Meer

Software Engineer gevraagd voor functie in Gent

Gent

Mijn klant, gelegen in Oost-Vlaanderen is een wereldspeler in de logistieke dienstverlening met meer dan 20 jaar ervaring. Met hun engineering team ontwikkelen ze volledig geautomatiseerde distributiecentra (met WMS en robotica).  Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een ervaren .Net software ontwikkelaar.  Lees Meer

Software Developer voor chemische industrie (intern – VL Brabant/thuiswerk)

Vlaams-Brabant

Mijn klant gevestigd in Vlaams- Brabant ondersteunt spelers uit tal van sectoren, zoals de chemie, pharma-, voedings- en luchtvaartindustrie.  Hun missie? Bedrijven helpen om hun toeleveringsketen optimaal, efficiënt en transparant op te volgen, en zo bijvoorbeeld komaf te maken met namaak.   Ze zorgen ervoor dat traditionele technieken worden aangevuld met specifiek ontwikkelde datamodellen, uitgebreide A/B-marktonderzoekstesten en socialemediaplatformen.


Lees Meer

.Net Developer gevraagd voor functie met veel uitdaging (Kortrijk).

West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een Hight-Tech omgeving waar je continu kan bijleren?


Een IT Consulting bedrijf heeft recent een afdeling opgestart in Kortrijk, dit met 100% focus op West-Vlaamse industriële klanten. Het bedrijf adviseert hun klanten over digitalisatie en bedrijfsapplicaties, ze verhogen de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen alsook hun klantentevredenheid.
Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .Net Developer:


Lees Meer

.Net ontwikkelaar gevraagd voor interne functie in West-Vlaanderen.

Kortrijk

Onze klant, een productiebedrijf gelegen in West-Vlaanderen is actief op zoek naar een gedreven software ontwikkelaar met een passie voor .Net.  Je maakt deel uit van een enthousiast team bestaande uit 150 medewerkers. Het bedrijf bestaat al 90 jaar in België en heeft commerciële activiteiten in meer dan 80 landen.

Lees Meer

.Net specialist gevraagd voor functie met veel uitdaging. (Antwerpen-Zuid)

Mechelen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een bedrijf dat enkel de focus legt op .Net?
Een hight-tech omgeving waar je continu kan bijleren?

Mijn klant is een dynamisch ICT consultancy-bedrijf met meer dan 10 jaar werkervaring op de Belgische markt. Door hun expertise slagen zij er in om keer op keer uitdagende projecten binnen te halen bij hun klanten. Je komt in een team terecht van 50 .Net specialisten. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .NET developer:

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor interne functie met doorgroeimogelijkheden (Zottegem)

Voor een Gold Certified Microsoft partner die MS Dynamics CRM oplossingen implementeert bij KMO’s en overheden, zijn we op zoek naar een C#/.Net developer.
Het bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten.
Vandaag telt het bedrijf 32 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, (het bedrijf investeert heel sterk in opleiding). Gezien het groot aantal projecten, zijn we voor dit bedrijf op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een C#/.Net ontwikkelaar.  

Lees Meer

Full-Stack Developer

Tielt

Voor een internationaal productiebedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Full-Stack developer. Mijn klant brengt constructieve oplossingen voor heel diverse projecten van klanten.  Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager.   

 

Lees Meer

Lead Developer

Kortrijk

Voor een bedrijf actief in de Healthcare sector zijn we op zoek naar een senior developer die naast het hands-on develpment ook een team van 2 ontwikkelaars zal aansturen.  Het betreft een snelgroeiende bedrijf in een nichemarkt die deel uitmaakt van een internationale organisatie. Een doorgedreven kennis van .Net is een must. Je komt terecht in een fijn en gedreven team waar technologie en verantwoordelijkheid op nummer één staan.

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor Top bedrijf in Hasselt. (Intern)

Hasselt

Mijn klant is een snelgroeiend bedrijf die de juiste boodschap overbrengt op het juiste moment. Dankzij hun relevante ervaring op het gebied van Digitale mailing, multimedia en R&D zijn ze in staat om een gepersonaliseerde service over te brengen aan hun klanten. Je krijgt er dus de kans om te werken aan verschillende projecten. In een team van 30 gedreven en creatieve Developers krijgt jouw kennis een boost. Onder hun klanten bevinden zich de grootste kranten, televisiezenders en banken die iedere dag opnieuw hun platform gebruiken bij hun marketingacties.

Lees Meer