+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Andere kandidaten

Business Analyst / Project Manager

Deze kandidate heeft meer dan 10 jaar werkervaring in de IT sector. Na haar studies is zij eerst gestart als systeem analyst waar zij heel snel doorgroeide naar een project management functie. Hierna heeft zij de de overstap gemaakt naar een teamleading functie waar zij verantwoordelijk was voor het bouwen van interfaces en het leiden van een team van 4 personen. Bij haar huidige werkgever staat zij in voor de structuur en de overschakeling van een ERP pakket naar business processen.

meer weten

Digital Business Relationship Marketeer

Leuven

Heb je kennis van B2B Marketing en kan je dit vertalen naar een platform? Ben je daarnaast ook klantgericht? 

Dan is deze opportuniteit als Digital Business Relationship Marketeer bij een hightech bedrijf in Leuven interessant voor jou. Het is een bedrijf dat wereldwijd marktleider is in specifieke en hightech oplossingen gericht op het herkennen, verzamelen en verwerken van verschillende materialen. Ze hebben verschillende vestigingen in de VS, Japan, China,… . Ze stellen een 200-tal mensen tewerk en blijven groeien dankzij hun R&D en innovatieve gedreven aanpak. 

Lees Meer

Functioneel SW Tester

Deze kandidaat heeft 6 jaar werkervaring als software tester. Na zijn bachelor is hij eerst gestart als junior tester waar hij manueel testen uitvoerde bij klanten. Hierna heeft hij de stap gezet als coördinator waar hij naast het schrijven van test plannen/scripten bezig hield met het coachen van een team. Hij heeft intussen zijn certificaat behaald en bezig met test automatisatie.

meer weten