+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

BI Reporting Analyst

Brugge

Voor een internationaal actief productiebedrijf met 7 Europese vestigingen waarvan hoofdzetel regio Brugge, zijn we op zoek naar een BI/Reporting Analist. Het bedrijf zit in een groeimarkt en is financieel super gezond, ze telt bijna 500 medewerkers. De groep is bezig met de implementatie van MS Dynamics 365 en wil uit hun ERP systeem de nodige managementrapporten kunnen trekken. Een uitdagende projectmatige interne functie!

Functie:

De groep is bezig met de implementatie en roll-out van een nieuw ERP systeem voor alle vestigingen van de groep (MS Dynamics 365). Daarnaast wil de groep ook heel wat informatie halen uit dit nieuw ERP systeem, vandaar dat rapportering ook een belangrijk onderdeel van de job wordt.

Je wordt verantwoordelijk voor het datamanagement. Je haalt de data uit het nieuwe ERP systeem, maakt rapporten aan die een antwoord bieden op de vragen van het management. U werkt hiervoor binnen SQL Server en werkt de BI-oplossing (obv Microsoft tools) uit.

Je staat in voor de opleiding en het dagelijks ondersteunen van onze eindgebruikers bij hun functionele en technische problemen binnen de diverse software systemen en hun koppelingen. 

Naast het BI luik werk je ook mee aan het begeleiden van de ERP implementaties van nieuwe of gewijzigde functionaliteiten: datavoorbereiding en conversie, uitwerken en documenteren van workflows, inrichten van security, interfacing, …

Je analyseert de bedrijfsprocessen, je vertaalt de behoeftes van de gebruikers naar een functionele analyse. Je stuurt de externe software partner aan indien er zaken moeten ontwikkeld worden. Je test het systeem.

Je werkt nauw samen met de MS Dynamics 365 Business Analist en rapporteert aan de ERP Manager.

Profiel:

- Je hebt enkele jaren werkervaring binnen SQL Server en/of Microsoft BI tools.
-Je hebt analytische vaardigheden, je bent communicatief en staat graag tussen de gebruikers.
-Je kan gemakkelijk de vertaalslag maken tussen de noden van de business en IT.
-Kennis van een ERP systeem is een plus, maar geen must.


Technische Skills:

MS SQL Server

Aanbod:

Een gevarieerde job waar je zowel binnen BI als ERP kan werken, met focus op BI.
Ruimte voor eigen inbreng.
Uitdagende werkomgeving in groeiende groep.
Jong IT team.
Competitief salaris met extra legale voordelen en firmawagen.
Regelmatig huiswerk mogelijk.
 

Bel Charlotte Samain op 0477 793594 of stuur je cv naar charlotte@applisquare.be

Meer vacatures op www.applisquare.be

Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug