+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Industrie 4.0 Business Analist

Zuid Kortrijk

Voor een innovatief productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Functioneel Analist ERP. Het betreft een klein (45 medewerkers) maar snel groeiend bedrijf die heel wat investeert in automatisatie, er wordt continu nagedacht hoe zaken beter kunnen worden aangepakt. Hun productie is een mooi voorbeeld van Industrie 4.0.

Ze bouwen momenteel een 2de fabriek, ook deze zal volledig geautomatiseerd worden.  Recent werd een ERP systeem geïmplementeerd in de groep. Dit pakket zal ook worden uitgerold in de 2de fabriek en moet verder geoptimaliseerd worden zodat alles zo efficiënt, snel en kwalitatief mogelijk kan verlopen.  Daarnaast willen ze hun Industrie 4.0 productie omgeving nog verder laten evolueren tot een fabriek van de toekomst.

Functie:

-Je analyseert de bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat het ERP systeem voldoet aan de noden van de business. Je verantwoordelijkheid ligt voornamelijk bij de logistieke en productie processen. Maar je kan ook meedenken met de andere bedrijfsprocessen (financiën, verkoop, marketing,…).

-Je durft ook bepaalde processen in vraag te stellen, hiervoor ga je regelmatig gesprekken aan met de gebruikers. Je optimaliseert de processen waar mogelijk, en voert deze optimalisaties ook door binnen het ERP systeem (parametrisatie en waar mogelijk ook klein ontwikkelingswerk). Te technische zaken geef je door aan de externe ontwikkelaar / externe partner.

-Je volgt de nieuwe ontwikkelingen rond IoT en bedrijfsapplicaties op, en stelt waar nodig mogelijk nieuwe IT projecten voor aan het management.

-Je test het ERP systeem, ondersteunt de eindgebruiker en verzorgt de trainingen.

-Je verzorgt de master data.

 

Profiel:

-Je hebt ervaring als business/functioneel analist of implementatie consultant. Kennis van een ERP pakket is een plus. 

Een pas afgestudeerde Bachelor IT kan ook in overweging genomen worden.

-Je beschikt over een goede kennis van logistieke en/of productie processen. 

-Je hebt analytische vaardigheden: je kan de activiteiten van een bedrijf vertalen in business processen en deze processen vertalen naar de juiste IT applicatie.

-Naast analyses kan je ook bepaalde projecten managen van A tot Z. Project Management skills zijn dus zeker een plus

-Je spreekt vlot Nederlands en Engels of Frans.

-U bent communicatief, flexibel en leergierig.

-Enthousiast en collegiaal persoon, je persoonlijke impact doet zaken bewegen.Technische Skills:

Aanbod:

Een interne job bij een STERK GROEIEND innovatief productiebedrijf. Een bedrijf dat financieel sterk staat en een veelbelovende toekomst heeft.

Een job met diversiteit aan projecten en uitdagingen, ruimte voor eigen inbreng en initiatief.
Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.  

Bel snel naar Charlotte Samain op 0477 793594 of stuur uw cv!

Spontaan solliciteren?
Terug