+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Business Intelligence Consultant

Aarschot

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner in Vlaanderen met kantoren in 7 landen en een internationaal klantenbestand in meer dan 40 landen. Momenteel zijn er meer dan 300 mensen tewerkgesteld, waarvan al enkele Business Intelligence Analisten. Door groei zijn ze op zoek naar versterking binnen het team.

Functie:

·         Je zit samen met de klant om de bedrijfsprocessen te analyseren en de behoeften van zijn onderneming in kaart te brengen. Je werkt hiervoor in team samen met andere functionele en technische consultants alsook een projectleider. Er is een grote diversiteit van projecten en sectoren (productiebedrijven, service bedrijven, groothandelaars,...).

·         Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert concrete BI oplossingen en ontwikkelt de nodige rapporten voor de klant.

·         Onze klant zoekt zowel technische als functionele consultants.

·         Je werkt niet alleen op projecten in Vlaanderen maar ook op internationale projecten. Je werkt 2-3 dagen bij de klant, de andere dagen werk je afwisselend van thuis of van op kantoor (Aarschot).

·         Je komt terecht in een jong en dynamisch team.

·         Je bent bereid om maximum 10% van je tijd te internationaal te reizen.

Profiel:

·         Je hebt relevante werkervaring in Business Intelligence (met eender welke BI tool: MS BI, Oracle BI, SAP BI, BO, Cognos,…). Kennis van Power BI is een plus!

·         Je bent communicatief, dynamisch, klantgericht en werkt graag in team verband. Kennis van Frans is zeker een plus.

·         Je bent flexibel en bereid je te verplaatsen naar projecten zowel in Vlaanderen als in het buitenland. Je werkt 2 dagen van op kantoor, de andere dagen werk je van bij de klant. Thuiswerk is ook zeker een mogelijkheid. 

Technische Skills:

MS BI
Power BI
Business Intelligence

Aanbod:

·         Een aangename werkomgeving met reële doorgroeimogelijkheden en een jong team.

·         Een dynamisch bedrijf dat een gestage maar gezonde groei kent.

·         Sterk afwisselend project matig werk.

·         Flexibele werkuren (afhankelijk van de deadline)

·         Mooi salaris met firmawagen en extra legale voordelen.

Interesse in een uitdagende job als BI Consultant? Reageer dan snel door je CV door te mailen naar celine@applisquare.be

Spontaan solliciteren?
Terug