+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

ERP (Dynamics AX) Business Analist

Menen
Voor een productiebedrijf regio West Kortrijk zijn we op zoek naar een ERP (MS DynamicsAX) Business Analist. De groep telt ongeveer 450 medewerkers en heeft 6 productie sites (2 in West-Vlaanderen, 2 in Frankrijk en 2 in Kroatië). Innovatie is voor hen van primair belang, ze verdelen hun innovatieve producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen. De bedrijvengroep heeft net een MS Dynamics AX 2012/R3 implementatie achter de rug en staat voor heel wat uitdagingen: AX optimalisaties, correcties en uitbreidingen, daarnaast plannen ze in 2020 een AX uitrol naar hun buitenlandse vestigingen. Naast AX zijn er ook uitdagingen binnen BI. De ERP Business Analist komt terecht in een IT Team met 5 toffe collega’s.

Functie:

-Je analyseert de bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat het ERP systeem (MS Dynamics AX) voldoet aan de noden van de business. Je verantwoordelijkheid ligt voornamelijk bij de productie, aankoop/verkoop en logistieke processen.
-Je durft ook bepaalde processen in vraag te stellen, hiervoor ga je regelmatig gesprekken aan met de gebruikers. Je optimaliseert de processen waar mogelijk, en voert deze optimalisaties ook door binnen het ERP systeem, het technische werk geef je door aan de AX Ontwikkelaar of aan de externe AX partner.
-90% projectmatig werk, je werkt actief mee aan de nieuwe implementatie projecten en roll-outs.
-Naast AX sta je ook in voor de E-Con configurator (voor de sales afdeling).
-Je test het ERP systeem, ondersteunt de eindgebruiker en verzorgt de trainingen.
-Je verzorgt de master data.

Profiel:

-Je hebt ervaring binnen ERP als business analist of implementatie consultant. Ervaring met AX is een plus maar geen must.
-Je beschikt over een goede kennis van logistieke en/of productie processen.

-Je hebt analytische vaardigheden: je kan de activiteiten van een bedrijf vertalen in business processen en deze processen vertalen naar de juiste IT applicatie.

-Je hebt een brede interesse en wil jezelf verdiepen binnen PowerBI (voorafgaande kennis hiervan is geen must).
-Je spreekt vlot Nederlands en Engels.
-U bent communicatief, flexibel en leergierig.
-Op termijn bereid zijn om 10% van je tijd te reizen (vanaf 2020).  

Technische Skills:

ERP

Aanbod:

Een interne job in Menen bij een STERK GROEIEND productiebedrijf. Een bedrijf dat financieel sterk staat en een veelbelovende toekomst heeft.
Een job met diversiteit aan projecten en uitdagingen.

Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.  
Een gezonde werkomgeving met eigen health centrum en voldoende sport mogelijkheden.
Continu bijleren wordt gepromoot (groot opleidingsaanbod).
Interesse? Stuur uw cv of contacteer Charlotte Samain voor meer informatie. Spontaan solliciteren?
Terug