+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Alle vacatures

.Net pionier gevraagd voor Top bedrijf in Antwerpen!

Antwerpen, Gent en Brussel

Mijn klant is een jong bedrijf, opgericht door ervaren .Net specialisten die zich volledig richten op Web ontwikkeling. Zij spelen in op de nood van grotere ondernemingen en komen bij verschillende klanten terecht in de regio Gent-Antwerpen-Brussel. Door hun gezonde groei zijn ze op zoek naar een gepassioneerde .Net ontwikkelaar.

Lees Meer

Ben jij de volgende Front-End Guru? Interne functie in Oost-Vlaanderen.

Aalst

Mijn klant gevestigd in Oost-Vlaanderen heeft een state of the art platform, 100 % ontwikkeld in België. Het heeft een 'cutting edge' technologische basis waarmee het zich aan de top plaatst van de moderne WMS en ERP-pakketten. Het platform wordt aangeboden in de cloud of via een eigen serverpark. Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een WEB Developer.

 Functie:

Als Web Developer maak je deel uit van het development team. Je ontwikkelt externe tools voor data-visualisatie en gebruiksvriendelijk afhandelen van bepaalde acties, alsook componenten voor de ERP front-end. Uitvoeren van testen en software-validaties behoren ook tot jouw pakket samen met de ondersteuning aan first line helpdesk.

 Profiel:

 Je hebt een Bachelor of Master diploma en zeer leergierig ingesteld.

Je bent analytisch en probleemoplossend van aard.

Je hebt ervaring met HTML, CSS, Angular JS, enz…

Je hebt een oog voor detail en gevoel voor User Experience (UX).

Ervaring met service oriented development en Jquery is zeker een pluspunt.

Je bent communicatief, enthousiast, pro-actief en no-nonsense.

Je bent vlot in het Nederlands en Engels.

Ervaring in een productie- of logistieke omgeving is een pluspunt.

 

Aanbod:

 

Een boeiende functie binnen een dynamisch team met ondersteuning van ervaren collega’s en de mogelijkheid om op Belgische, Nederlandse en zelfs internationale projecten te werken.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een marktconform loon met extra-legale voordelen.

Je werkt 100% van je tijd intern, op het kantoor regio Aalst.

 

Spreekt deze functie je aan? Stuur je CV naar vanessa@applisquare.be of neem gerust contact op met Vanessa Alaj (0478/810 832)

 

 

Lees Meer

IT Helpdeskmedewerker

Regio Tielt

Voor een internationaal productie bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een IT Helpdeskmedewerker. Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager. Het SAP team bestaat op dit moment uit 40 werknemers. Je komt terecht in een sterk groeiend, dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur.


Lees Meer

IT Business Analist voor Productie

Erpe Mere

Voor een wereldmarktleider met hoofdzetel in de regio Erpe Mere zijn we op zoek naar een IT Business Analist Manufacturing/Logistiek. Het bedrijf is in volle groei en heeft tal van uitdagende projecten op de planning staan, dit om de efficiëntie binnen het bedrijf nog verder te verbeteren.

Je komt in een jong en dynamisch IT team terecht, een functie met brede scope en heel wat doorgroeimogelijkheden!


Lees Meer

Business Analyst

Regio Brugge

Voor een internationaal productie bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een Hands-on Business Analyst. Het is een snel groeiende onderneming waar hard werk en collegialiteit hoog in het vaandel gedragen worden. Je komt terecht in een internationaal team waarvan 3 collega’s in België en 2 in het buitenland. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT manager.

Lees Meer

MES/WMS Business Analist

Wervik

Voor een productiebedrijf regio Wervik zijn we op zoek naar een WMS/MES Business Analist. De groep telt ongeveer 450 medewerkers en heeft 6 productie sites (2 in West-Vlaanderen, 2 in Frankrijk en 2 in Kroatië). Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met een volledig nieuwe MES implementatie (Objective) en staat voor heel wat uitdagingen: optimalisaties, correcties en uitbreidingen, op termijn plannen ze ook een uitrol naar hun buitenlandse vestigingen. De link tussen het WMS systeem en hun MES in cruciaal, dus naast MES projecten zal de business analist ook ingezet worden op diverse WMS optimalisatie projecten.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

De MES/WMS Business Analist komt terecht in een IT Team met 5 andere toffe collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de CIO.

Lees Meer

IT Business Analist

Deerlijk

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Waregem zijn we op zoek naar een IT Business Analist. De groep telt ongeveer 800 medewerkers verspreid over 25 bedrijven in Europa. De groep bestaat 40 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is bezig met diverse IT projecten: de implementatie van een nieuw WMS systeem, een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365), een nieuwe CRM (MS Dynamics CRM), de opzet van mobiele applicaties,...

De IT Business Analist komt terecht in een klein IT-Team waar hij/zij de kans zal krijgen uitdagende diverse projecten uit te voeren.

Lees Meer

Industrie 4.0 Business Analist

Zuid Kortrijk

Voor een innovatief productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Functioneel Analist ERP. Het betreft een klein (45 medewerkers) maar snel groeiend bedrijf die heel wat investeert in automatisatie, er wordt continu nagedacht hoe zaken beter kunnen worden aangepakt. Hun productie is een mooi voorbeeld van Industrie 4.0.

Ze bouwen momenteel een 2de fabriek, ook deze zal volledig geautomatiseerd worden.  Recent werd een ERP systeem geïmplementeerd in de groep. Dit pakket zal ook worden uitgerold in de 2de fabriek en moet verder geoptimaliseerd worden zodat alles zo efficiënt, snel en kwalitatief mogelijk kan verlopen.  Daarnaast willen ze hun Industrie 4.0 productie omgeving nog verder laten evolueren tot een fabriek van de toekomst.

Lees Meer

Project Manager

Regio Vilvoorde

Voor een internationaal softwarehuis in de farmaceutische en voedingsindustrie zijn we op zoek naar een ervaren project manager om het team te versterken. Dankzij hun software is het mogelijk om ingrediënten wereldwijd te traceren en recepten te beheren. De project manager zal instaan voor de tijdige aflevering van de projecten binnen het vooropgestelde budget en voor het behalen van de doelstellingen van het team en de klant. Je wordt tewerkgesteld op kantoor regio Vilvoorde en kan regelmatig van thuis werken.

Lees Meer

.Net/C# specialist gevraagd voor functie met veel uitdaging. (GENT)

Gent

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten? 
Een enthousiast en gedreven omgeving waar je continu kan bijleren?
Werken voor één van de snelst groeiende technologiebedrijven in Gent?

Mijn klant is een dynamische dienstverlenende organisatie met meer dan 5 jaar werkervaring op de Belgische markt. Door hun expertise slagen zij er in om keer op keer uitdagende projecten binnen te halen bij hun klanten. Je komt in een team terecht van 30 software engineers.
Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!


Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .Net/C# specialist:

Lees Meer

Business Intelligence Specialist

Regio Brugge

Voor een internationaal bedrijf in de farmaceutische sector regio Brugge zijn we op zoek naar een BI Specialist. Het bedrijf heeft diverse IT projecten op de agenda staan, waaronder de implementatie van MS Dynamics AX 365 en PowerBI en wil uit deze applicaties ook de nodige rapporten kunnen trekken. Daarom zoeken ze een BI Specialist die het huidige BI team kan versterken.

Lees Meer

IT Support Medewerker

Waregem

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Waregem zijn we op zoek naar een IT Support Analist. De groep telt ongeveer 800 medewerkers verspreid over 25 bedrijven in Europa. De groep bestaat 40 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is volop bezig met de implementatie van een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365) en tal van andere IT projecten, daarom willen ze hun IT afdeling het uitbreiden en zoeken ze een IT Support Analist.

Lees Meer

SAP SD /CRM Functional Analyst

Regio Gent

Our client is an international production company within the chemical industry. As from July 2019 they will start with the first blueprints for the implementation of SAP S/4 Hana worldwide. Therefore, they are looking for a SAP SD / CRM Functional Analyst to join their team, based in their HQ in the port of Ghent.

Lees Meer

Web Developer met interesse in Project Managment (Hasselt)

Hasselt

Onze klant, gelegen in regio Limburg is actief op zoek naar een gedreven en communicatief persoon met veel zin om aan de slag te gaan als junior Projectmanager.

Als junior Projectmanager analyseer je samen met je technische team de behoeftes van de klant en je begeleidt het project tot aan de oplevering.

 Wil je meewerken aan een snelgroeiend en revolutionair product van hoge kwaliteit?

 Heb je enkele jaren werkervaring als webdeveloper (Front + back-end) en je wil doorgroeien naar een functie als Project Manager?

Beschik je over het nodige enthousiasme en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees Meer

Files beu? C# functie in hartje Antwerpen! (Intern)

Antwerpen (Centrum)

Mijn klant is een internationale dienstverlenende organisatie in hartje Antwerpen. Voor de lancering van een groot IT project zijn ze op zoek naar een C# ontwikkelaar. Je zal deel uitmaken van een team van 7 ontwikkelaars die zich specialiseren in software omtrent schaderegeling. De complexe materie brengt heel wat uitdagende en leerrijke IT projecten met zich mee!

Lees Meer

Medior JAVA SW ingenieur gevraagd voor Top functie in Antwerpen (Intern).

Antwerpen

Mijn klant is een internationale speler, gevestigd in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is marktleider in het verzamelen van data binnen de farmaceutische sector. Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een medior Java software ingenieur.

Lees Meer

C++ SW Engineer gevraagd voor Hightech bedrijf in Limburg!

Hasselt

Mijn klant is een internationaal hightech bedrijf gevestigd in Hasselt.  Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines binnen de voedingsindustrie. Op hun kantoor in Hasselt werken er momenteel 25 werknemers en jaarlijks draaien ze een winst van 10milj euro omzet.  Door hun sterke groei zijn ze op zoek naar een Medior C++ SW engineer.

Lees Meer

Support Medewerker / Project Manager

Regio Brugge

Voor een internationaal productie bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een Hands-on Support medewerker / Project Manager. Het is een snel groeiende onderneming waar hard werk en collegialiteit hoog in het vaandel gedragen worden. Je komt terecht in een internationaal team waarvan 3 collega’s in België en 2 in het buitenland. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT manager.

Lees Meer

MS Dynamics AX Functioneel Analist

Mechelen

Voor een internationaal revolutionair technologisch bedrijf zijn we op zoek naar een MS Dynamics AX Functioneel Consultant. De groep is heel snel groeiend, op 3 jaar tijd is hun aantal medewerkers verdubbeld, op dit moment zijn ze ongeveer met 470 medewerkers

De bedrijvengroep werkt op MS Dynamics AX R3 en staat voor heel wat uitdagingen: AX rollout naar US, nieuwe business unit op AX plaatsen, diverse optimalisatie projecten, interfaces opzetten, upgrade naar 365,…

De AX Functioneel Analist komt terecht in een hecht IT-Team van 10 medewerkers. Een interne job met veel uitdagingen, opleidingen, doorgroeimogelijkheden én ruimte voor een goede balans werk-privé.


Lees Meer

SAP Business Analist

Regio Kortrijk

Onze klant is een sterk groeiend Belgisch familiebedrijf in de voedingssector regio Kortrijk. Het is een groot bedrijf met 400 mensen op de payroll. Zij zijn momenteel op zoek naar een SAP Business Analist om het team te versterken. Je rapporteert aan de Senior SAP Business Analist.

Lees Meer

Industry 4.0 Software Implementation Consultant

Brussel

For an international software company active in the food and pharma industry, we are looking for an Industry 4.0 Software Implementation Consultant to join the team. Their software enables highly efficient production environments world-wide by tracking and tracing the ingredients and recipe management, furthermore they are specialised in creating Industry 4.0 environments by implementing SAP MII (machine intelligence and integration).

The main tasks of the Software Implementation Consultant are to communicate with the clients to analyse their business processes and needs to provide the correct optimisations.

Lees Meer

SAP Team Lead

Regio Brugge

Voor een internationaal productie bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een SAP Team Lead. Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager. Als SAP Team Lead leid je een team van Application Analisten en Ontwikkelaars dat bestaat uit zowel internen als externen. Je rapporteert aan de ICT manager.

Lees Meer

IT business analist met passie voor Sales, Marketing en Data

Kortrijk

Voor een internationaal innovatief productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Business Analist CRM/ERP en Business Data Insights.

In hun groei staat service naar hun klanten voorop. Daarom streven ze voortdurend naar  verbetering in de samenwerking op het gebied van ondersteuning en efficientie, snelheid, kwaliteit en flexibiliteit. Om dit te bewerkstelligen hebben ze een ERP systeem geïmplementeerd. Daarnaast willen ze ook een klantenportaal uitbouwen en hebben willen ze enkele innovatieve digitale oplossingen ontwikkelen ter verbetering van de klant-leveranciers relatie.

De uitdaging

Om de digitale transformatie meer vaart te geven zoeken ze een gepassioneerde business applicatie analist om hun business activiteiten digitaal te begeleiden, implementeren, ondersteunen en vernieuwen.

Ben jij de professional met passie en ervaring in 1 of meerdere domeinen van Sales, Digital Marketing, e-Facturatie, Document en Workflow management, Business data insights? Ben jij de persoon die meedenkt over het verhogen van de klantentevredenheid zowel vanuit interne als externe processen?

Ben je bovendien een persoon die deze passie wil overbrengen en de collega’s meeneemt in deze passie om de service en innovatie tot stand te brengen?

Dan ben jij de juiste persoon om deze activiteiten vanuit IT aan te sturen binnen het bedrijf. Je zal hiervoor nauw samenwerken met een collega verantwoordelijk voor de SCM applicaties alsook de CEO.

Lees Meer

ERP Business Consultant voor grote MS Dynamics AX Partner (consultancy)

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als AX implementaties en optimalisaties.Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants. 

Lees Meer

Smart Industry Consultant

Vlaanderen

Voor een IT Consultancy bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Industrie 4.0 Consultant. Hun klanten zijn productiebedrijven die hun productieproces willen automatiseren aan de hand van IoT (Interenet of things), cloud computing en andere systemen die het menselijke denkproces deels of volledig kunnen overnemen.

Om de implementatie van deze nieuwe, innovatieve technologieën en processen te ondersteunen zoeken ze een technisch consultant.

Lees Meer

MS Dynamics NAV expert voor internationaal productiebedrijf

Roeselare

Onze klant is een internationaal productiebedrijf met hoofdzetel in Roeselare. Door hun innovatieve producten veroveren ze de wereld, en groeien ze de laatste jaren heel sterk (+200% laatste 2 jaar). Door deze sterke groei reist er ook een grotere vraag naar IT optimalisatie. Het bedrijf heeft een MS Dynamics NAV pakket geïmplementeerd, maar er zijn veel optimalisaties nodig. In 2020 plannen ze een nieuwe ERP implementatie en willen ze al hun buitenlandse vestigingen op hetzelfde platform brengen. Om deze IT uitdagingen tot een goed einde te brengen, gaan ze op zoek naar een ERP (NAV) expert die hun klein IT team (2 personen, een IT Manager en een netwerkbeheerder) wil vervoegen.

Lees Meer

BI Consultant

Vlaanderen (kantoren te Kortrijk, Gent, Antwerpen en Heverlee)

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond ERP, CRM, Proces Automatisatie, MES, BI en DMS. Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen. Jaarlijks groeien ze 20% , vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar BI Consultant.

Lees Meer

Kennis van ERP en interesse in ERP Cloud?

Antwerpen

Onze klant is een gerenommeerde ERP partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen, hoofdzetel regio Antwerpen. Hun klanten zijn voornamelijk grote, internationale bedrijven gelegen voornamelijk op de as Antwerpen-Brussel. Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants (we zoeken consultants met focus op finance of aankoop/verkoop). Daarnaast zoeken we ook junior Business Analisten die open staan om zich om te scholen tot Cloud Consultant (voor hun cloud ERP oplossing).

Lees Meer

Software Engineer gevraagd voor functie in Gent

Gent

Mijn klant, gelegen in Oost-Vlaanderen is een wereldspeler in de logistieke dienstverlening met meer dan 20 jaar ervaring. Met hun engineering team ontwikkelen ze volledig geautomatiseerde distributiecentra (met WMS en robotica).  Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een ervaren .Net software ontwikkelaar.  Lees Meer

Project Manager voor food/pharma industrie

Vilvoorde

For an international software company active in the food and pharma industry, we are looking for a project manager to join the team. Their software enables highly efficient production environments world-wide by tracking and tracing the ingredients and recipe management. The main tasks of the project manager are to ensure that projects are completed on time and within budget, that the desired result is achieved, the most efficient resources are used and that the different interest involved are satisfied. The project manager will be based in their office in Vilvoorde, with possibility of home office and travelling max 40% of his/her time

Lees Meer

Software Developer voor chemische industrie (intern – VL Brabant/thuiswerk)

Vlaams-Brabant

Mijn klant gevestigd in Vlaams- Brabant ondersteunt spelers uit tal van sectoren, zoals de chemie, pharma-, voedings- en luchtvaartindustrie.  Hun missie? Bedrijven helpen om hun toeleveringsketen optimaal, efficiënt en transparant op te volgen, en zo bijvoorbeeld komaf te maken met namaak.   Ze zorgen ervoor dat traditionele technieken worden aangevuld met specifiek ontwikkelde datamodellen, uitgebreide A/B-marktonderzoekstesten en socialemediaplatformen.


Lees Meer

CRM Proces Analist

Oost-Vlaanderen

Het IT Consulting bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten. Vandaag telt het bedrijf 35 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, het bedrijf investeert heel sterk in opleiding. Door de vele grote en kleine projecten die er op til staan, zijn we voor hen op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een CRM Proces Analist.

Lees Meer

.Net Developer gevraagd voor functie met veel uitdaging (Kortrijk).

West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een Hight-Tech omgeving waar je continu kan bijleren?


Een IT Consulting bedrijf heeft recent een afdeling opgestart in Kortrijk, dit met 100% focus op West-Vlaamse industriële klanten. Het bedrijf adviseert hun klanten over digitalisatie en bedrijfsapplicaties, ze verhogen de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen alsook hun klantentevredenheid.
Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .Net Developer:


Lees Meer

Interesse in logistieke ERP projecten binnen de chemie?

Gent

Wil je een nieuwe uitdaging binnen ERP Consultancy ? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van chemische bedrijven?
Onze klant implementeert ERP pakketten (MS Dynamics NAV) exclusief voor de chemische sector. Hun pakket is aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en BI.
Door hun expertise in de chemische sector zijn ze in staat om een pakket af te leveren die 100% matcht met de noden van de business.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.
Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een Logistiek ERP Consultant/Projectleider.
Je komt terecht in een jong bedrijf die op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Lees Meer

.Net ontwikkelaar gevraagd voor interne functie in West-Vlaanderen.

Kortrijk

Onze klant, een productiebedrijf gelegen in West-Vlaanderen is actief op zoek naar een gedreven software ontwikkelaar met een passie voor .Net.  Je maakt deel uit van een enthousiast team bestaande uit 150 medewerkers. Het bedrijf bestaat al 90 jaar in België en heeft commerciële activiteiten in meer dan 80 landen.

Lees Meer

CRM Consultant

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen (Gent, Vlaams Brabant, Hasselt, Kortrijk en Kempen). Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond CRM als voor de implementaties en optimalisaties zelf. Dit voor grote bedrijven als KMO's verspreid over heel België (voornamelijk Vlaanderen). Door de vele nieuwe projecten zijn ze op zoek naar nieuwe CRM Consultants.

Lees Meer

MS Dynamics NAV Analist-Developer voor projecten binnen chemische sector

Gent

Voor een MS Dynamics NAV implementator gevestigd in Gent, zijn we op zoek naar een MS Dynamics NAV Analist-Developer. Het betreft een jong, snel groeiend bedrijf die zich exclusief richt op de chemische sector. Hun ERP pakket (standaard NAV pakket) is aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en BI.

Door hun expertise in de chemische sector zijn ze in staat om een pakket af te leveren die 100% matcht met de noden van de business. Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk. Hun succesvolle aanpak vertaalt zich in vele extra projecten en nieuwe klanten, daarom willen ze hun team uitbreiden met een MS Dynamics NAV Analist-Ontwikkelaar.

Je komt terecht in een jong groeiend bedrijf zonder hiërarchie (zaakvoerders werken ook op projecten en zijn tevens dus gewone collega's) en met een bijzonder goede sfeer. Een bedrijf met toekomstvisie en goede referenties op de markt.

De NAV Developer kan werken vanuit het kantoor te Gent (vlak aan oprit autostrade). Wil hij/zij ook klantencontact, dan kan dit, maar dit is geen must.

Lees Meer

Interesse in Document Management Software?

Vlaanderen

Paperless werken, de toekomst!
Onze klant is een gerenommeerd  IT Consulting bedrijf met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Ze zijn voornamelijk gekend door hun ERP implementaties, maar hebben ook een DMS afdeling die op vandaag 25 medewerkers telt. Voor deze afdeling zoeken we een DMS (Document Management Software) Implementatie Consultant, liefst iemand met kennis van MS Dynamics. Reden van de vacature is het succes van hun eigen Document Management Systeem en de trend die er heerst bij de bedrijven om meer en meer papierloos te gaan werken. Hun Document Management Systeem wordt geïmplementeerd op MS Dynamics AX en NAV ERP systemen. Dit zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

Lees Meer

.Net specialist gevraagd voor functie met veel uitdaging. (Antwerpen-Zuid)

Mechelen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een bedrijf dat enkel de focus legt op .Net?
Een hight-tech omgeving waar je continu kan bijleren?

Mijn klant is een dynamisch ICT consultancy-bedrijf met meer dan 10 jaar werkervaring op de Belgische markt. Door hun expertise slagen zij er in om keer op keer uitdagende projecten binnen te halen bij hun klanten. Je komt in een team terecht van 50 .Net specialisten. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .NET developer:

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor interne functie met doorgroeimogelijkheden (Zottegem)

Voor een Gold Certified Microsoft partner die MS Dynamics CRM oplossingen implementeert bij KMO’s en overheden, zijn we op zoek naar een C#/.Net developer.
Het bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten.
Vandaag telt het bedrijf 32 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, (het bedrijf investeert heel sterk in opleiding). Gezien het groot aantal projecten, zijn we voor dit bedrijf op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een C#/.Net ontwikkelaar.  

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor Top bedrijf in Hasselt. (Intern)

Hasselt

Mijn klant is een snelgroeiend bedrijf die de juiste boodschap overbrengt op het juiste moment. Dankzij hun relevante ervaring op het gebied van Digitale mailing, multimedia en R&D zijn ze in staat om een gepersonaliseerde service over te brengen aan hun klanten. Je krijgt er dus de kans om te werken aan verschillende projecten. In een team van 30 gedreven en creatieve Developers krijgt jouw kennis een boost. Onder hun klanten bevinden zich de grootste kranten, televisiezenders en banken die iedere dag opnieuw hun platform gebruiken bij hun marketingacties.

Lees Meer