+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Alle vacatures

SAP ABAP Developer

Regio Tielt

Voor een internationaal productie bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een ABAP ontwikkelaar. Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager. Het SAP team bestaat op dit moment uit 40 werknemers. Je komt terecht in een sterk groeiend, dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur.

Lees Meer

Word een van de .Net pioniers door hierop te reageren! (Antwerpen)

Antwerpen, Gent en Brussel

Mijn klant is een jong bedrijf, opgericht door ervaren .Net specialisten die zich volledig richten op Web ontwikkeling. Zij spelen in op de nood van grotere ondernemingen en komen bij verschillende klanten terecht in de regio Gent-Antwerpen-Brussel. Door hun gezonde groei zijn ze op zoek naar een gepassioneerde .Net ontwikkelaar.

Lees Meer

Hands-on Project Manager / Functioneel Architect (MS Dynamics)

Oudenaarde

Voor een snelgroeiend internationaal bedrijf met hoofdzetel regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een hands-on MS Dynamics NAV Projectleider/Functioneel Architect. Het bedrijf staat voor een nieuwe ERP implementatie (MS Dynamics Business Central 365) over hun diverse vestigingen in Europa.

Daarnaast willen ze ook een klantenportaal uitbouwen gelinkt met hun website en hun ERP.

Het is de bedoeling dat deze persoon een IT team zal uitbouwen binnen de groep en uiteindelijk IT Manager wordt.

Lees Meer

Hands-on SAP Application Manager

Regio Bornem

Onze klant is een internationaal productie bedrijf regio Bornem. Zij zijn momenteel op zoek naar een Hands-on SAP Application Manager die aan het hoofd zal staan van het IT Application departement. Deze afdeling bestaat op dit moment uit 6 mensen die verspreid zitten over verschillende vestigingen van de groep. Als Application Manager rapporteer je rechtstreeks aan de IT manager.

Lees Meer

MS Dynamics AX Functioneel Analist

Mechelen

Voor een internationaal revolutionair technologisch bedrijf zijn we op zoek naar een MS Dynamics AX Functioneel Consultant. De groep is heel snel groeiend, op 3 jaar tijd is hun aantal medewerkers verdubbeld, op dit moment zijn ze ongeveer met 470 medewerkers

De bedrijvengroep werkt op MS Dynamics AX R3 en staat voor heel wat uitdagingen: AX rollout naar US, nieuwe business unit op AX plaatsen, diverse optimalisatie projecten, interfaces opzetten, upgrade naar 365,…

De AX Functioneel Analist komt terecht in een hecht IT-Team van 10 medewerkers. Een interne job met veel uitdagingen, opleidingen, doorgroeimogelijkheden én ruimte voor een goede balans werk-privé.


Lees Meer

CRM Business Process Analyst

Ghent

Our client is an international production company within the chemical industry. As from July 2019 they will start with the first blueprints for the implementation of SAP CRM worldwide. Therefor they are looking for a SAP CRM Business Process Analyst to join their team, based in their HQ in the port of Ghent.

Lees Meer

SAP Supply Chain Business Analyst / Hands-on Project Manager

Regio Gent

Onze klant is een internationaal innovatief bedrijf binnen de medische sector regio Gent. Ze zijn momenteel op zoek naar een business analist / project manager om het team te versterken. Als business analist ben je verantwoordelijk voor de business applicaties (SAP) je doet zowel optimalisatie, rapportage als support en rapporteert rechtstreeks aan de IT manager.

Lees Meer

SAP Support / BI Specialist

Regio Kortrijk

Onze klant is een sterk groeiend Belgisch familiebedrijf in de voedingssector regio Kortrijk. Het is een groot bedrijf met 400 mensen op de payroll. Zij zijn momenteel op zoek naar een SAP Support / BI Specialist om het team te versterken. Je staat in voor SAP Support, je bent verantwoordelijk voor de BI omgeving, geeft training en zorgt ervoor dat alles gedocumenteerd is. Je rapporteert aan de SAP Business Analist.

Lees Meer

Industry 4.0 Software Implementation Consultant

Brussel

For an international software company active in the food and pharma industry, we are looking for an Industry 4.0 Software Implementation Consultant to join the team. Their software enables highly efficient production environments world-wide by tracking and tracing the ingredients and recipe management, furthermore they are specialised in creating Industry 4.0 environments by implementing SAP MII (machine intelligence and integration).

The main tasks of the Software Implementation Consultant are to communicate with the clients to analyse their business processes and needs to provide the correct optimisations.

Lees Meer

Business Intelligence Consultant

Aarschot

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner in Vlaanderen met kantoren in 7 landen en een internationaal klantenbestand in meer dan 40 landen. Momenteel zijn er meer dan 300 mensen tewerkgesteld, waarvan al enkele Business Intelligence Analisten. Door groei zijn ze op zoek naar versterking binnen het team.

Lees Meer

SAP Team Lead

Regio Brugge

Voor een internationaal productie bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een SAP Team Lead. Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager. Als SAP Team Lead leid je een team van Application Analisten en Ontwikkelaars dat bestaat uit zowel internen als externen. Je rapporteert aan de ICT manager.

Lees Meer

IT business analist met passie voor Sales, Marketing en Data

Kortrijk

Voor een internationaal innovatief productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Business Analist CRM/ERP en Business Data Insights.

In hun groei staat service naar hun klanten voorop. Daarom streven ze voortdurend naar  verbetering in de samenwerking op het gebied van ondersteuning en efficientie, snelheid, kwaliteit en flexibiliteit. Om dit te bewerkstelligen hebben ze een ERP systeem geïmplementeerd. Daarnaast willen ze ook een klantenportaal uitbouwen en hebben willen ze enkele innovatieve digitale oplossingen ontwikkelen ter verbetering van de klant-leveranciers relatie.

De uitdaging

Om de digitale transformatie meer vaart te geven zoeken ze een gepassioneerde business applicatie analist om hun business activiteiten digitaal te begeleiden, implementeren, ondersteunen en vernieuwen.

Ben jij de professional met passie en ervaring in 1 of meerdere domeinen van Sales, Digital Marketing, e-Facturatie, Document en Workflow management, Business data insights? Ben jij de persoon die meedenkt over het verhogen van de klantentevredenheid zowel vanuit interne als externe processen?

Ben je bovendien een persoon die deze passie wil overbrengen en de collega’s meeneemt in deze passie om de service en innovatie tot stand te brengen?

Dan ben jij de juiste persoon om deze activiteiten vanuit IT aan te sturen binnen het bedrijf. Je zal hiervoor nauw samenwerken met een collega verantwoordelijk voor de SCM applicaties alsook de CEO.

Lees Meer

Business analist

Regio Antwerpen

Voor een bekende dienstverlenende organisatie in hartje Antwerpen is AppliSquare op zoek naar een gedreven Business Analist voor de lancering van een groot IT project. Je zal deel uitmaken van een jong team dat momenteel bestaat uit 5 business analisten die zelf projecten begeleiden van A tot Z. De complexe materie brengt heel wat uitdagende en leerrijke IT projecten met zich mee!

Lees Meer

Support Analyst

Gent of Leuven

Voor een software huis gespecialiseerd in document management software zoeken we een support analist. Het bedrijf kent een mooie groei, dit door de trend die er heerst bij de bedrijven om meer en meer papierloos te gaan werken. Hun klanten zijn zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

De helpdeskmedewerker kan werken vanuit hun kantoor in Gent of Leuven (zelf te kiezen) in combinatie met veel thuiswerk.

Lees Meer

Junior Business Analyst

Waasland

Voor een wereldmarktleider met hoofdzetel regio Waasland zijn we op zoek naar een junior Business Analist. Het bedrijf is in volle groei en heeft tal van uitdagende projecten op de planning staan, dit om de efficiëntie binnen het bedrijf nog verder te verbeteren (dit dmv SAP, CRM, BI en andere applicaties en tools).

Je komt in een jong en dynamisch IT team terecht, een functie met brede scope en heel wat doorgroeimogelijkheden!


Lees Meer

ERP Applicatie Analist (MS Dynamics AX)

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een ERP (MS Dynamics AX) Business Analist.  Het bedrijf telt 160 werknemers maar telt daarnaast nog eens 300 seizoenarbeiders. In 2016 zijn ze begonnen met de implementatie van MS Dynamics 2012/R3. Op dit moment zijn er heel wat optimalisatie projecten lopende. Daarnaast wil men ook nog de HR en Productie module implementeren in de nabije toekomst.  In het kader van deze projecten en hun continue groei, is men op zoek naar een ERP Business Analist. De analist komt in een IT team van 5 personen terecht en zal aan de IT Manager rapporteren.

Lees Meer

Financial Business Analyst

Deinze

For an international production company with more than 3500 employees, we are looking for a Business Analyst with good financial and ERP knowledge. You work from the European HQ office in Deinze, but you need to travel 20% of your time abroad (to other production plants within .the group).

Lees Meer

ERP Business Consultant voor grote MS Dynamics AX Partner (consultancy)

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als AX implementaties en optimalisaties.Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants. 

Lees Meer

ERP (Dynamics AX) Business Analist

Menen

Voor een productiebedrijf regio West Kortrijk zijn we op zoek naar een ERP (MS DynamicsAX) Business Analist. De groep telt ongeveer 450 medewerkers en heeft 6 productie sites (2 in West-Vlaanderen, 2 in Frankrijk en 2 in Kroatië). Innovatie is voor hen van primair belang, ze verdelen hun innovatieve producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen. De bedrijvengroep heeft net een MS Dynamics AX 2012/R3 implementatie achter de rug en staat voor heel wat uitdagingen: AX optimalisaties, correcties en uitbreidingen, daarnaast plannen ze in 2020 een AX uitrol naar hun buitenlandse vestigingen. Naast AX zijn er ook uitdagingen binnen BI. De ERP Business Analist komt terecht in een IT Team met 5 toffe collega’s.

Lees Meer

Smart Industry Consultant

Vlaanderen

Voor een IT Consultancy bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Industrie 4.0 Consultant. Hun klanten zijn productiebedrijven die hun productieproces willen automatiseren aan de hand van IoT (Interenet of things), cloud computing en andere systemen die het menselijke denkproces deels of volledig kunnen overnemen.

Om de implementatie van deze nieuwe, innovatieve technologieën en processen te ondersteunen zoeken ze een technisch consultant.

Lees Meer

.Net Developer – Interne functie – Regio Zottegem

Zottegem

Mijn klant is een jong bedrijf, die de meest efficiënte, betaalbare oplossing van digitaal documentenbeheer aanbiedt op de markt. Hun applicatie wordt voornamelijk gebruikt door verzekeringsmaatschappijen, bouwbedrijven, Offshore Windmolenparken, Retailers en logistieke bedrijven.  Om hun team te versterken, zijn ze op zoek naar een .Net Developer.Lees Meer

Software Engineer - interne functie in Hasselt (SW + Robotica)

Hasselt

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een bedrijf waar je de combinatie hebt van machine, electronica, data acquisition, robotica en software?
Een hightech omgeving waar je continu kan bijleren? 


Mijn klant gevestigd in Hasselt is een internationale marktleider en telt 100 werknemers, waarvan 70 ingenieurs. Ze maken allerlei elektronische apparatuur waarmee productiemachines kunnen getest worden. Hun apparatuur meet de duurzaamheid, productiehoeveelheid en andere parameters. Elk jaar groeien ze met 20%.

Lees Meer

MS Dynamics NAV expert voor internationaal productiebedrijf

Roeselare

Onze klant is een internationaal productiebedrijf met hoofdzetel in Roeselare. Door hun innovatieve producten veroveren ze de wereld, en groeien ze de laatste jaren heel sterk (+200% laatste 2 jaar). Door deze sterke groei reist er ook een grotere vraag naar IT optimalisatie. Het bedrijf heeft een MS Dynamics NAV pakket geïmplementeerd, maar er zijn veel optimalisaties nodig. In 2020 plannen ze een nieuwe ERP implementatie en willen ze al hun buitenlandse vestigingen op hetzelfde platform brengen. Om deze IT uitdagingen tot een goed einde te brengen, gaan ze op zoek naar een ERP (NAV) expert die hun klein IT team (2 personen, een IT Manager en een netwerkbeheerder) wil vervoegen.

Lees Meer

IT (ERP & Rapportering) Analist met development skills

Waregem

Voor een familiaal productiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een IT Analist. Het bedrijf is in volle groei en heeft tal van uitdagende projecten op de planning staan, dit om de efficiëntie binnen het bedrijf nog verder te verbeteren. Zo zullen ze onder andere een nieuw ERP systeem implementeren. Daarnaast willen ze ook werk maken van een betere management rapportering. De kandidaat komt terecht in een familiaal bedrijf, 120 medewerkers, een uitdagende functie met brede scope.

Lees Meer

BI Consultant

Vlaanderen (kantoren te Kortrijk, Gent, Antwerpen en Heverlee)

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond ERP, CRM, Proces Automatisatie, MES, BI en DMS. Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen. Jaarlijks groeien ze 20% , vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar BI Consultant.

Lees Meer

Kennis van ERP en interesse in ERP Cloud?

Antwerpen

Onze klant is een gerenommeerde ERP partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen, hoofdzetel regio Antwerpen. Hun klanten zijn voornamelijk grote, internationale bedrijven gelegen voornamelijk op de as Antwerpen-Brussel. Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants (we zoeken consultants met focus op finance of aankoop/verkoop). Daarnaast zoeken we ook junior Business Analisten die open staan om zich om te scholen tot Cloud Consultant (voor hun cloud ERP oplossing).

Lees Meer

Software Engineer gevraagd voor functie in Gent

Gent

Mijn klant, gelegen in Oost-Vlaanderen is een wereldspeler in de logistieke dienstverlening met meer dan 20 jaar ervaring. Met hun engineering team ontwikkelen ze volledig geautomatiseerde distributiecentra (met WMS en robotica).  Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een ervaren .Net software ontwikkelaar.  Lees Meer

Project Manager voor food/pharma industrie

Vilvoorde

For an international software company active in the food and pharma industry, we are looking for a project manager to join the team. Their software enables highly efficient production environments world-wide by tracking and tracing the ingredients and recipe management. The main tasks of the project manager are to ensure that projects are completed on time and within budget, that the desired result is achieved, the most efficient resources are used and that the different interest involved are satisfied. The project manager will be based in their office in Vilvoorde, with possibility of home office and travelling max 40% of his/her time

Lees Meer

Software Developer voor chemische industrie (intern – VL Brabant/thuiswerk)

Vlaams-Brabant

Mijn klant gevestigd in Vlaams- Brabant ondersteunt spelers uit tal van sectoren, zoals de chemie, pharma-, voedings- en luchtvaartindustrie.  Hun missie? Bedrijven helpen om hun toeleveringsketen optimaal, efficiënt en transparant op te volgen, en zo bijvoorbeeld komaf te maken met namaak.   Ze zorgen ervoor dat traditionele technieken worden aangevuld met specifiek ontwikkelde datamodellen, uitgebreide A/B-marktonderzoekstesten en socialemediaplatformen.


Lees Meer

CRM Proces Analist

Oost-Vlaanderen

Het IT Consulting bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten. Vandaag telt het bedrijf 35 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, het bedrijf investeert heel sterk in opleiding. Door de vele grote en kleine projecten die er op til staan, zijn we voor hen op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een CRM Proces Analist.

Lees Meer

.Net Developer gevraagd voor functie met veel uitdaging (Kortrijk).

West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een Hight-Tech omgeving waar je continu kan bijleren?


Een IT Consulting bedrijf heeft recent een afdeling opgestart in Kortrijk, dit met 100% focus op West-Vlaamse industriële klanten. Het bedrijf adviseert hun klanten over digitalisatie en bedrijfsapplicaties, ze verhogen de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen alsook hun klantentevredenheid.
Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .Net Developer:


Lees Meer

Interesse in logistieke ERP projecten binnen de chemie?

Gent

Wil je een nieuwe uitdaging binnen ERP Consultancy ? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van chemische bedrijven?
Onze klant implementeert ERP pakketten (MS Dynamics NAV) exclusief voor de chemische sector. Hun pakket is aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en BI.
Door hun expertise in de chemische sector zijn ze in staat om een pakket af te leveren die 100% matcht met de noden van de business.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.
Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een Logistiek ERP Consultant/Projectleider.
Je komt terecht in een jong bedrijf die op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Lees Meer

.Net ontwikkelaar gevraagd voor interne functie in West-Vlaanderen.

Kortrijk

Onze klant, een productiebedrijf gelegen in West-Vlaanderen is actief op zoek naar een gedreven software ontwikkelaar met een passie voor .Net.  Je maakt deel uit van een enthousiast team bestaande uit 150 medewerkers. Het bedrijf bestaat al 90 jaar in België en heeft commerciële activiteiten in meer dan 80 landen.

Lees Meer

CRM Consultant

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen (Gent, Vlaams Brabant, Hasselt, Kortrijk en Kempen). Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond CRM als voor de implementaties en optimalisaties zelf. Dit voor grote bedrijven als KMO's verspreid over heel België (voornamelijk Vlaanderen). Door de vele nieuwe projecten zijn ze op zoek naar nieuwe CRM Consultants.

Lees Meer

MS Dynamics NAV Analist-Developer voor projecten binnen chemische sector

Gent

Voor een MS Dynamics NAV implementator gevestigd in Gent, zijn we op zoek naar een MS Dynamics NAV Analist-Developer. Het betreft een jong, snel groeiend bedrijf die zich exclusief richt op de chemische sector. Hun ERP pakket (standaard NAV pakket) is aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en BI.

Door hun expertise in de chemische sector zijn ze in staat om een pakket af te leveren die 100% matcht met de noden van de business. Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk. Hun succesvolle aanpak vertaalt zich in vele extra projecten en nieuwe klanten, daarom willen ze hun team uitbreiden met een MS Dynamics NAV Analist-Ontwikkelaar.

Je komt terecht in een jong groeiend bedrijf zonder hiërarchie (zaakvoerders werken ook op projecten en zijn tevens dus gewone collega's) en met een bijzonder goede sfeer. Een bedrijf met toekomstvisie en goede referenties op de markt.

De NAV Developer kan werken vanuit het kantoor te Gent (vlak aan oprit autostrade). Wil hij/zij ook klantencontact, dan kan dit, maar dit is geen must.

Lees Meer

Interesse in Document Management Software?

Vlaanderen

Paperless werken, de toekomst!
Onze klant is een gerenommeerd  IT Consulting bedrijf met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Ze zijn voornamelijk gekend door hun ERP implementaties, maar hebben ook een DMS afdeling die op vandaag 25 medewerkers telt. Voor deze afdeling zoeken we een DMS (Document Management Software) Implementatie Consultant, liefst iemand met kennis van MS Dynamics. Reden van de vacature is het succes van hun eigen Document Management Systeem en de trend die er heerst bij de bedrijven om meer en meer papierloos te gaan werken. Hun Document Management Systeem wordt geïmplementeerd op MS Dynamics AX en NAV ERP systemen. Dit zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

Lees Meer

.Net specialist gevraagd voor functie met veel uitdaging. (Antwerpen-Zuid)

Mechelen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een bedrijf dat enkel de focus legt op .Net?
Een hight-tech omgeving waar je continu kan bijleren?

Mijn klant is een dynamisch ICT consultancy-bedrijf met meer dan 10 jaar werkervaring op de Belgische markt. Door hun expertise slagen zij er in om keer op keer uitdagende projecten binnen te halen bij hun klanten. Je komt in een team terecht van 50 .Net specialisten. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .NET developer:

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor interne functie met doorgroeimogelijkheden (Zottegem)

Voor een Gold Certified Microsoft partner die MS Dynamics CRM oplossingen implementeert bij KMO’s en overheden, zijn we op zoek naar een C#/.Net developer.
Het bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten.
Vandaag telt het bedrijf 32 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, (het bedrijf investeert heel sterk in opleiding). Gezien het groot aantal projecten, zijn we voor dit bedrijf op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een C#/.Net ontwikkelaar.  

Lees Meer

Java ontwikkelaar voor innovatieve projecten in regio Limburg.

Hasselt

Mijn klant is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Hasselt. Ze helpen organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Hun oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen.
Ze zijn hierdoor, als ‘Trusted advisor’, in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbinden daarbij mensen, processen en IT.

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor Top bedrijf in Hasselt. (Intern)

Hasselt

Mijn klant is een snelgroeiend bedrijf die de juiste boodschap overbrengt op het juiste moment. Dankzij hun relevante ervaring op het gebied van Digitale mailing, multimedia en R&D zijn ze in staat om een gepersonaliseerde service over te brengen aan hun klanten. Je krijgt er dus de kans om te werken aan verschillende projecten. In een team van 30 gedreven en creatieve Developers krijgt jouw kennis een boost. Onder hun klanten bevinden zich de grootste kranten, televisiezenders en banken die iedere dag opnieuw hun platform gebruiken bij hun marketingacties.

Lees Meer