+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

PM/IT Management

Application Manager

Kortrijk

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Applications Manager. De groep telt ongeveer 1500 medewerkers verspreid over meer dan 40 sites in Europa. Het betreft een vrij jong bedrijf die jaarlijks groeit door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep start binnenkort met de implementatie van een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365), dit pakket zal stap voor stap in alle vestigingen worden uitgerold. Naast het ERP systeem, zijn er ook andere applicaties zoals CRM, WMS, Webapplicaties,… We zoeken voor onze klant een Application Manager die al hun software projecten in goede banen kan leiden.

Lees Meer

Project Manager

Oudenaarde

Voor een snelgroeiend internationaal bedrijf met hoofdzetel regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een hands-on Projectleider/Functioneel Architect. Het bedrijf staat voor een volledig nieuw digitalisatie project naar hun klanten toe. Ze willen een klantenportaal uitbouwen gelinkt met hun website en hun CRM systeem.

Daarnaast hebben ze ook MS Dynamics Business Central 365 geïmplementeerd over hun diverse vestigingen in Europa, waar diverse optimalisatie projecten op de planning staan.

Het is de bedoeling dat deze persoon een IT team zal uitbouwen binnen de groep en uiteindelijk IT Manager wordt. Maar in eerste instantie zal hij/zij de enige in IT zijn, maar dan wel bijgestaan door verschillende externe partners.

Lees Meer

Service Delivery Manager

Oost-West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren te Kortrijk en Gent. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als software (ERP, CRM, BI, DMS, PLM, MES, e-commerce,…) implementaties en optimalisaties.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's, voornamelijk actief binnen productie, gelegen regio Oost- en West-Vlaanderen.

Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar een Service Delivery Manager.

Lees Meer

Project Manager

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als software (ERP, CRM, BI, DMS, PLM, MES, e-commerce,…) implementaties en optimalisaties.

Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar een ervaren Project Manager.

 

Lees Meer

Are you the next Lead Developer? (Antwerp).

Mechelen

Our client, located in Antwerp, is an international product software company. They provide a services and software which empowers global organizations to single-source content, reuse and personalize content in various output formats and in multiple languages across global markets.   

Lees Meer