+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

ERP Manager

Brugge

Voor een internationaal actief productiebedrijf met 7 Europese vestigingen waarvan hoofdzetel regio Brugge, zijn we op zoek naar een hands on ERP Manager met kennis van MS Dynamics AX of 365. De groep is bezig met de implementatie van MS Dynamics 365 en zoekt een ERP Manager om dit project te trekken alsook hun team van 2 business analisten aan te sturen. Een uitdagende projectmatige interne functie!

 

Functie:

-Je wordt verantwoordelijk voor de ERP applicaties (op dit moment MS Dynamics AX 2012, 2009 en 365) binnen de verschillende afdelingen van de groep. Je staat in voor de planning, organisatie en het beheer van de diverse ERP-projecten.

- Je stuurt de ERP Analist aan, alsook de BI/ERP Analist. Je zorgt ervoor dat je teamleden de ondersteuning krijgen waar nodig, je leidt hen op. Daarnaast stuur je ook de externe partners aan die oa ook instaat voor het programmatie werk.

-Samen met je team leg je de prioriteiten vast. Je zit vaak in overleg met de business over hun noden, deze zet je in een prioriteitenlijst. Waar nodig spring je zelf ook bij in het juist zetten van bepaalde applicaties.

-Je houdt de gebruikers en het management op de hoogte over de ERP planning, tijdens de implementatie en in de nazorgfase.

-Je organiseert opleidingen voor de eindgebruikers en staat in voor de opmaak van de documentatie.

-Je volgt de offertes op van de externe partners, alsook de kwaliteit van hun prestaties, de projectplanning en het budget.

-Je wordt ook verantwoordelijk voor de rapportering vanuit de ERP-oplossingen (zowel verbeteringen binnen bestaande rapportering, als ontwerp en implementatie van nieuwe rapporteringen).

-Je bewaakt kritisch de kwaliteit van de ERP en BI oplossingen over de diverse afdelingen heen.

-Je rapporteert aan de Group IT Manager en werkt nauw samen met het management.

Profiel:

Je kan terugblikken op minimum 8 jaar ervaring in ERP-implementaties. Een goede kennis van MS Dynamics AX of 365 is noodzakelijk.

Kennis van PowerBI of SQL is een plus maar zeker geen must.

We staan open voor iemand die nog geen ervaring heeft met project management, maar wel over de capaciteiten beschikt om projecten in goede banen te leiden. Natuurlijk, iemand met ervaring in Project Management is een plus.

Je hebt een goede kennis van logistieke en/of productie flows.

Je bent analytisch sterk en bezit en goed data-inzicht.

Je communiceert transparant en pro-actief.

Je bent hands-on en praktisch; met een sterk oog voor details en gericht op verbeteringen.

Je bent bereid om je af en toe te verplaatsen naar de andere sites (België, Nederland, Frankrijk). Travel is beperkt tot max 10% van je tijd en vaak hoef je niet te overnachten.

Technische Skills:

MS Dynamics AX of 365

Aanbod:

Een gevarieerde leidinggevende job met veel ruimte voor eigen inbreng.

Uitdagende werkomgeving in groeiende groep.

Jong IT team.

Competitief salaris met extra legale voordelen en firmawagen.

Na opleiding is 2 dagen thuiswerk per week mogelijk.

 

Meer info?

Bel Charlotte Samain op 0477 793594 of stuur je cv naar charlotte@applisquare.be


Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug