+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Junior Financial Business & Support Analyst

Gent
Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Gent zijn we op zoek naar een jonge starter met finance kennis. De groep telt ongeveer 300 medewerkers verspreid over 5 bedrijven in Europa. De groep groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.
De bedrijvengroep is gestart met de implementatie van een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365), in het kader van dit grote project zijn ze hun IT afdeling aan het uitbreiden en zoeken ze een ERP Financieel Business & Support Analist.

Functie:

-Je ondersteunt de eindgebruikers, je helpt hen het MS Dynamics 365 pakket goed te gebruiken. Je biedt antwoord op hun vragen (1st en 2nd line support).
-Aan de hand van de gesprekken die je hebt met de users, durf je ook bepaalde processen in vraag te stellen. Je analyseert of de processen niet efficiënter kunnen lopen en denkt na over mogelijke optimalisaties. Dit zullen voornamelijk financiële processen zijn (boekhouding, financiering, projecten,...)
Je stelt deze optimalisaties voor aan het ERP project team.
-Je test het ERP systeem, ondersteunt de eindgebruiker en verzorgt de trainingen.

Profiel:


-Je bent een pasafgestudeerde Bachelor Finance & Accountancy en je hebt interesse in IT en proces optimalisatie. Of je hebt ervaring met ERP analyse en support voor finance. Of je hebt enkele jaren werkervaring binnen boekhouding maar wil meer analytisch binnen IT werken.

-Je bent een teamplayer en helpt graag mensen.

-Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

-U bent communicatief, flexibel en leergierig.

Technische Skills:

Aanbod:

Een interne job in Gent is een ultra modern kantoor vlak aan de E17 en de E40 bij een bedrijf dat internationaal actief is.
Een job met grote IT projecten, de mogelijkheid om je te verdiepen in MS Dynamics 365.
Reële doorgroeimogelijkheden: kan je je bewijzen als ERP Support Analist dan kan je doorgroeien naar een functie als business analist, projectleider en ook andere rollen. Doorgroeien mag, maar hoeft niet!
Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen.
Interesse?
Stuur je cv naar charlotte@applisquare.be
Of bel ons voor meer info 0477793594 Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug