+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

IT Business Analist

Deerlijk

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Waregem zijn we op zoek naar een IT Business Analist. De groep telt ongeveer 800 medewerkers verspreid over 25 bedrijven in Europa. De groep bestaat 40 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is bezig met diverse IT projecten: de implementatie van een nieuw WMS systeem, een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365), een nieuwe CRM (MS Dynamics CRM), de opzet van mobiele applicaties,...

De IT Business Analist komt terecht in een klein IT-Team waar hij/zij de kans zal krijgen uitdagende diverse projecten uit te voeren.

Functie:

-Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten, dit kan heel breed zijn: WMS, mobiele applicatie, CRM, ERP,... Je volgt deze projecten op van A tot Z.

-Je analyseert de  bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat de systemen zullen voldoen aan de noden van de business. Dit kunnen zowel financiële, logistieke als productie processen zijn.

-Je durft bepaalde processen in vraag te stellen, hiervoor ga je regelmatig gesprekken aan met de gebruikers. Je optimaliseert de processen waar mogelijk, en voert deze optimalisaties ook door binnen de betreffende applicatie (in samenwerking met de implementatie partner).

-Je bent actief betrokken bij de applicatie roll-outs in de verschillende vestigingen in Europa (ongeveer 5% travel).

-Je bent de contactpersoon tussen het bedrijf en de implementatie partner, je geeft hen de noden door en hoe het systeem moet werken, de implementatie partner en de interne ontwikkelaars doet het technische werk.

-Je test het systeem, ondersteunt de eindgebruiker en verzorgt de trainingen.

-Naast het ERP luik, doe je ook de analyses voor bepaald maatwerk die verder moet worden uitgewerkt alsook de analyses voor mobiele toepassingen die ze gaan introduceren (tools voor het management, vertegenwoordigers, service,…).

Profiel:

-Je beschikt minimum over een Bachelor diploma (liefst een Master diploma).

-Je hebt relevante werkervaring binnen ERP, WMS of andere software implementaties
-Je hebt sterke analytische & synthese vaardigheden: je kan de activiteiten van een bedrijf vertalen in  business processen en deze processen vertalen naar de juiste IT applicatie.
-Je
hebt een brede interesse en wil ook breed ingezet worden (niet enkel op financiële of logistieke projecten).

-Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

-U bent communicatief, flexibel en leergierig.
-U bent bereid om te reizen (10% afhankelijk van de projecten).

Technische Skills:

Aanbod:

Een interne job in Waregem (West-Vlaanderen) vlak aan de E17 bij een groeiend familiaal bedrijf dat internationaal actief is.

Een job met diversiteit aan projecten en dit binnen de verschillende business domeinen.
Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.  

 

Je straalt motivatie uit en je beschikt over de wil om iets te bereiken?
Dan ben jij de persoon die ik zoek!
Bel snel naar Charlotte Samain op 0477 793594 of stuur uw cv!

Spontaan solliciteren?
Terug