+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

SAP Business Analist

Regio Kortrijk

Onze klant is een sterk groeiend Belgisch familiebedrijf in de voedingssector regio Kortrijk. Het is een groot bedrijf met 400 mensen op de payroll. Zij zijn momenteel op zoek naar een SAP Business Analist om het team te versterken. Je rapporteert aan de Senior SAP Business Analist.

Functie:

·         Je slaat de brug tussen de business en het SAP (S/4 HANA) development team.

·         Je analyseert de behoeften van de eindgebruiker, brengt processen in kaart, documenteert en maakt een inschatting van de IT-tools die een antwoord kunnen bieden op deze vragen met een open en duidelijke communicatie.

·         Je stelt projectplannen op, controleert en bewaakt de vooruitgang en neemt een sturende en coördinerende rol op. Voor de concrete uitvoering werkt u samen met externe partners. U zorgt voor een goede briefing en staat garant voor een goede communicatie tussen Roger & Roger en deze partners.

·         Je begeleidt hands-on de key-users en users op de vloer in het kader van go-life / roll-out en post go-life fase en biedt support bij problemen.

·         Je organiseert interne besprekingen, coacht werkgroepen, ondersteunt key-users en blijft na implementatie een coördinerende rol opnemen.

·        Je weet ook de knowhow in de organisatie te verankeren door opleiding te geven en handleidingen op te stellen en up te daten. Je coördineert dus zowel de ontwikkeling, implementatie en nazorg van deze IT-projecten.

·         Rapportcreatie en meedenken over datamodellen zijn zaken die jou boeien en waarmee je graag de business ondersteunt.  

Profiel:

·         Je hebt een Bachelor diploma of gelijkwaardig door werkervaring.

·         Je hebt een eerste relevante werkervaring binnen SAP. Kennis van FiCo en PP is een plus!

·         Je hebt een goede projectmatige aanpak en kan analytisch en conceptueel meedenken.

·         Je geeft graag opleiding en vertoeft graag tussen jouw collega’s.

·         Je bent een vlot en communicatief persoon zowel in het Nederlands als in het Frans.

·         Je bent bereid om af en toe naar het buitenland te reizen


Technische Skills:

/

Aanbod:

·         Werken binnen een sterk groeiend, dynamisch familiebedrijf.

·         Keuze in locatie Kortrijk, Roeselare of Tielt.

·         Reële doorgroeimogelijkheden.

·         Een mooi salarispakket met extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart.

Heb je interesse in een uitdagende functie als SAP Business Analist? Stuur dan snel jouw CV door naar celine@applisquare.be

Spontaan solliciteren?
Terug