+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Interesse in Document Management Software?

Vlaanderen
Paperless werken, de toekomst!
Onze klant is een gerenommeerd  IT Consulting bedrijf met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Ze zijn voornamelijk gekend door hun ERP implementaties, maar hebben ook een DMS afdeling die op vandaag 25 medewerkers telt. Voor deze afdeling zoeken we een DMS (Document Management Software) Implementatie Consultant, liefst iemand met kennis van MS Dynamics. Reden van de vacature is het succes van hun eigen Document Management Systeem en de trend die er heerst bij de bedrijven om meer en meer papierloos te gaan werken. Hun Document Management Systeem wordt geïmplementeerd op MS Dynamics AX en NAV ERP systemen. Dit zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

Functie:

Je zit samen met de klant om de documenten flows te analyseren en de behoeften van zijn onderneming in kaart te brengen. Je zit hiervoor samen met alle afdelingen van het bedrijf: finance, aankoop, verkoop, productie, logistiek,…
Je zoekt de meest efficiënte oplossing bij de klant opdat zijn documenten op een eenvoudige en papierloze manier kunnen beheerd worden. De technische consultants doen het ontwikkelingswerk.
Er is een grote diversiteit van projecten en sectoren (productiebedrijven, service bedrijven, groothandelaars,...), een job met veel afwisseling dus!
Je geeft opleiding aan de DMS gebruikers bij de klant.
Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan een teamleader.

Profiel:

Je hebt ervaring binnen de analyse-bedrijfsprocessen (kennis van de financiële flows is een extra troef).
Je hebt ERP implementatie-ervaring (Microsoft Dynamics AX, SAP, JD Edwards, Microsoft Dynamics NAV, Oracle ERP,...).
Liefst iemand met AX of NAV kennis.
Ervaring binnen DMS is een plus, maar geen must!
Je bent communicatief, dynamisch, klantgericht en werkt graag in team verband.
Je neemt “ownership”, je wil kwaliteit afleveren bij de klant.
Je bent bereid je te verplaatsen naar diverse klanten voornamelijk binnen Vlaanderen (projecten van Brugge tot Hasselt).
Je werkt voornamelijk bij de klant, maar geregeld is thuiswerk ook mogelijk. Af en toe werk je ook vanuit een van de kantoren

Technische Skills:

MS Dynamics AX of NAV
ERP
DMS

Aanbod:

  • Een aangename werkomgeving met reële doorgroeimogelijkheden.
  • Een dynamisch bedrijf dat een gestage maar gezonde groei kent.
  • Een gerenommeerde software implementator in een werkomgeving weg van de files (kantoren over heel Vlaanderen, flexibele uren, thuiswerk,...).
  • Sterk afwisselend en projectmatig werk
  • Veel opleidingen in de nieuwste technologieën & certificatie
  • Mooi loon met firmawagen en VEEL extra legale voordelen. 
Interesse in een uitdagende job als Document Management Software Implementatie Consultant?Solliciteer nu of bel voor meer info Charlotte op 0477 793594. Spontaan solliciteren?
Terug