+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

ERP/SAP

Hands-on SAP Manager

Kortrijk

Voor een internationaal productiebedrijf regio Zuid-West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een hands-on SAP Manager. De groep telt meer dan 1000 medewerkers en is wereldwijd actief in meer dan 40 landen. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in een sterk gedigitaliseerde werkomgeving.

De bedrijvengroep heeft heel wat IT projecten lopen waaronder de verdere optimalisatie van hun SAP systeem, verdere rollouts en binnenkort starten ze ook met de implementatie van SAP S4 HANA.

Om hun IT team aan te sturen, zijn ze op zoek naar een hands-on SAP Manager die zal rapporteren aan de IT Manager.

Lees Meer

ERP & Reporting Analist

Oostkamp

Voor een productiebedrijf uit Oostkamp met 7 Europese vestigingen zijn we op zoek naar een Junior Business Analist (ERP/BI). Dit om mee te werken aan de vele implementatieprojecten binnen de groep. Een uitdagende interne functie!

 

Lees Meer

Supply Chain/WMS Business Analist

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Supply Chain (WMS en MES) Business Analist. De groep telt ongeveer 450 medewerkers en heeft 6 productie sites (2 in West-Vlaanderen, 2 in Frankrijk en 2 in Kroatië). Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met de verdere uitrol en optimalisatie van een WMS systeem en een volledig nieuwe MES implementatie (Objective). Ze staan voor heel wat uitdagingen: optimalisaties, correcties en uitbreidingen, op termijn plannen ze ook een uitrol naar hun buitenlandse vestigingen. De link tussen het WMS systeem en hun MES en ERP systeem (MS Dynamics AX) is cruciaal.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

De MES/WMS Business Analist komt terecht in een IT Team met 5 andere toffe collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de CIO.

Lees Meer

Junior Business Analist (SAP en Salesforce.com)

Regio Waasland

Voor een wereldmarktleider met Europese hoofdzetel in de regio Waasland zijn we op zoek naar een junior Business Analist.
De kandidaat komt in een jong en dynamisch IT team terecht die veel uitdagende projecten op de planning heeft staan!  

Lees Meer

SAP Helpdeskmedewerker

Regio Tielt

Voor een internationaal productie bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een IT Helpdeskmedewerker. Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager. Het SAP team bestaat op dit moment uit 40 werknemers. Je komt terecht in een sterk groeiend, dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur.


Lees Meer

IT Business Analist

Deerlijk

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Waregem zijn we op zoek naar een IT Business Analist. De groep telt ongeveer 800 medewerkers verspreid over 25 bedrijven in Europa. De groep bestaat 40 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is bezig met diverse IT projecten: de implementatie van een nieuw WMS systeem, een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365), een nieuwe CRM (MS Dynamics CRM), de opzet van mobiele applicaties,...

De IT Business Analist komt terecht in een klein IT-Team waar hij/zij de kans zal krijgen uitdagende diverse projecten uit te voeren.

Lees Meer

Industry 4.0 Software Implementation Consultant

Brussel

For an international software company active in the food and pharma industry, we are looking for an Industry 4.0 Software Implementation Consultant to join the team. Their software enables highly efficient production environments world-wide by tracking and tracing the ingredients and recipe management, furthermore they are specialised in creating Industry 4.0 environments by implementing SAP MII (machine intelligence and integration).

The main tasks of the Software Implementation Consultant are to communicate with the clients to analyse their business processes and needs to provide the correct optimisations.

Lees Meer

ERP Business Consultant voor grote MS Dynamics AX Partner (consultancy)

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als AX implementaties en optimalisaties.Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants. 

Lees Meer

Kennis van ERP en interesse in ERP Cloud?

Antwerpen

Onze klant is een gerenommeerde ERP partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen, hoofdzetel regio Antwerpen. Hun klanten zijn voornamelijk grote, internationale bedrijven gelegen voornamelijk op de as Antwerpen-Brussel. Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants (we zoeken consultants met focus op finance of aankoop/verkoop). Daarnaast zoeken we ook junior Business Analisten die open staan om zich om te scholen tot Cloud Consultant (voor hun cloud ERP oplossing).

Lees Meer

Interesse in logistieke ERP projecten binnen de chemie?

Gent

Wil je een nieuwe uitdaging binnen ERP Consultancy ? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van chemische bedrijven?
Onze klant implementeert ERP pakketten (MS Dynamics NAV) exclusief voor de chemische sector. Hun pakket is aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en BI.
Door hun expertise in de chemische sector zijn ze in staat om een pakket af te leveren die 100% matcht met de noden van de business.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.
Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een Logistiek ERP Consultant/Projectleider.
Je komt terecht in een jong bedrijf die op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Lees Meer