+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

ERP/SAP

Hands-on Project Manager / Functioneel Architect (MS Dynamics)

Oudenaarde

Voor een snelgroeiend internationaal bedrijf met hoofdzetel regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een hands-on MS Dynamics NAV Projectleider/Functioneel Architect. Het bedrijf staat voor een nieuwe ERP implementatie (MS Dynamics Business Central 365) over hun diverse vestigingen in Europa.

Daarnaast willen ze ook een klantenportaal uitbouwen gelinkt met hun website en hun ERP.

Het is de bedoeling dat deze persoon een IT team zal uitbouwen binnen de groep en uiteindelijk IT Manager wordt.

Lees Meer

Hands-on SAP Application Manager

Regio Bornem

Onze klant is een internationaal productie bedrijf regio Bornem. Zij zijn momenteel op zoek naar een Hands-on SAP Application Manager die aan het hoofd zal staan van het IT Application departement. Deze afdeling bestaat op dit moment uit 6 mensen die verspreid zitten over verschillende vestigingen van de groep. Als Application Manager rapporteer je rechtstreeks aan de IT manager.

Lees Meer

MS Dynamics AX Functioneel Analist

Mechelen

Voor een internationaal revolutionair technologisch bedrijf zijn we op zoek naar een MS Dynamics AX Functioneel Consultant. De groep is heel snel groeiend, op 3 jaar tijd is hun aantal medewerkers verdubbeld, op dit moment zijn ze ongeveer met 470 medewerkers

De bedrijvengroep werkt op MS Dynamics AX R3 en staat voor heel wat uitdagingen: AX rollout naar US, nieuwe business unit op AX plaatsen, diverse optimalisatie projecten, interfaces opzetten, upgrade naar 365,…

De AX Functioneel Analist komt terecht in een hecht IT-Team van 10 medewerkers. Een interne job met veel uitdagingen, opleidingen, doorgroeimogelijkheden én ruimte voor een goede balans werk-privé.


Lees Meer

CRM Business Process Analyst

Ghent

Our client is an international production company within the chemical industry. As from July 2019 they will start with the first blueprints for the implementation of SAP CRM worldwide. Therefor they are looking for a SAP CRM Business Process Analyst to join their team, based in their HQ in the port of Ghent.

Lees Meer

SAP Supply Chain Business Analyst / Hands-on Project Manager

Regio Gent

Onze klant is een internationaal innovatief bedrijf binnen de medische sector regio Gent. Ze zijn momenteel op zoek naar een business analist / project manager om het team te versterken. Als business analist ben je verantwoordelijk voor de business applicaties (SAP) je doet zowel optimalisatie, rapportage als support en rapporteert rechtstreeks aan de IT manager.

Lees Meer

SAP Support / BI Specialist

Regio Kortrijk

Onze klant is een sterk groeiend Belgisch familiebedrijf in de voedingssector regio Kortrijk. Het is een groot bedrijf met 400 mensen op de payroll. Zij zijn momenteel op zoek naar een SAP Support / BI Specialist om het team te versterken. Je staat in voor SAP Support, je bent verantwoordelijk voor de BI omgeving, geeft training en zorgt ervoor dat alles gedocumenteerd is. Je rapporteert aan de SAP Business Analist.

Lees Meer

Industry 4.0 Software Implementation Consultant

Brussel

For an international software company active in the food and pharma industry, we are looking for an Industry 4.0 Software Implementation Consultant to join the team. Their software enables highly efficient production environments world-wide by tracking and tracing the ingredients and recipe management, furthermore they are specialised in creating Industry 4.0 environments by implementing SAP MII (machine intelligence and integration).

The main tasks of the Software Implementation Consultant are to communicate with the clients to analyse their business processes and needs to provide the correct optimisations.

Lees Meer

SAP Team Lead

Regio Brugge

Voor een internationaal productie bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een SAP Team Lead. Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager. Als SAP Team Lead leid je een team van Application Analisten en Ontwikkelaars dat bestaat uit zowel internen als externen. Je rapporteert aan de ICT manager.

Lees Meer

Junior Business Analyst

Waasland

Voor een wereldmarktleider met hoofdzetel regio Waasland zijn we op zoek naar een junior Business Analist. Het bedrijf is in volle groei en heeft tal van uitdagende projecten op de planning staan, dit om de efficiëntie binnen het bedrijf nog verder te verbeteren (dit dmv SAP, CRM, BI en andere applicaties en tools).

Je komt in een jong en dynamisch IT team terecht, een functie met brede scope en heel wat doorgroeimogelijkheden!


Lees Meer

ERP Applicatie Analist (MS Dynamics AX)

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een ERP (MS Dynamics AX) Business Analist.  Het bedrijf telt 160 werknemers maar telt daarnaast nog eens 300 seizoenarbeiders. In 2016 zijn ze begonnen met de implementatie van MS Dynamics 2012/R3. Op dit moment zijn er heel wat optimalisatie projecten lopende. Daarnaast wil men ook nog de HR en Productie module implementeren in de nabije toekomst.  In het kader van deze projecten en hun continue groei, is men op zoek naar een ERP Business Analist. De analist komt in een IT team van 5 personen terecht en zal aan de IT Manager rapporteren.

Lees Meer

Financial Business Analyst

Deinze

For an international production company with more than 3500 employees, we are looking for a Business Analyst with good financial and ERP knowledge. You work from the European HQ office in Deinze, but you need to travel 20% of your time abroad (to other production plants within .the group).

Lees Meer

ERP Business Consultant voor grote MS Dynamics AX Partner (consultancy)

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond logistieke processen als AX implementaties en optimalisaties.Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants. 

Lees Meer

ERP (Dynamics AX) Business Analist

Menen

Voor een productiebedrijf regio West Kortrijk zijn we op zoek naar een ERP (MS DynamicsAX) Business Analist. De groep telt ongeveer 450 medewerkers en heeft 6 productie sites (2 in West-Vlaanderen, 2 in Frankrijk en 2 in Kroatië). Innovatie is voor hen van primair belang, ze verdelen hun innovatieve producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen. De bedrijvengroep heeft net een MS Dynamics AX 2012/R3 implementatie achter de rug en staat voor heel wat uitdagingen: AX optimalisaties, correcties en uitbreidingen, daarnaast plannen ze in 2020 een AX uitrol naar hun buitenlandse vestigingen. Naast AX zijn er ook uitdagingen binnen BI. De ERP Business Analist komt terecht in een IT Team met 5 toffe collega’s.

Lees Meer

MS Dynamics NAV expert voor internationaal productiebedrijf

Roeselare

Onze klant is een internationaal productiebedrijf met hoofdzetel in Roeselare. Door hun innovatieve producten veroveren ze de wereld, en groeien ze de laatste jaren heel sterk (+200% laatste 2 jaar). Door deze sterke groei reist er ook een grotere vraag naar IT optimalisatie. Het bedrijf heeft een MS Dynamics NAV pakket geïmplementeerd, maar er zijn veel optimalisaties nodig. In 2020 plannen ze een nieuwe ERP implementatie en willen ze al hun buitenlandse vestigingen op hetzelfde platform brengen. Om deze IT uitdagingen tot een goed einde te brengen, gaan ze op zoek naar een ERP (NAV) expert die hun klein IT team (2 personen, een IT Manager en een netwerkbeheerder) wil vervoegen.

Lees Meer

IT (ERP & Rapportering) Analist met development skills

Waregem

Voor een familiaal productiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een IT Analist. Het bedrijf is in volle groei en heeft tal van uitdagende projecten op de planning staan, dit om de efficiëntie binnen het bedrijf nog verder te verbeteren. Zo zullen ze onder andere een nieuw ERP systeem implementeren. Daarnaast willen ze ook werk maken van een betere management rapportering. De kandidaat komt terecht in een familiaal bedrijf, 120 medewerkers, een uitdagende functie met brede scope.

Lees Meer

Kennis van ERP en interesse in ERP Cloud?

Antwerpen

Onze klant is een gerenommeerde ERP partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen, hoofdzetel regio Antwerpen. Hun klanten zijn voornamelijk grote, internationale bedrijven gelegen voornamelijk op de as Antwerpen-Brussel. Jaarlijks groeien ze 20% en vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar nieuwe ERP Consultants (we zoeken consultants met focus op finance of aankoop/verkoop). Daarnaast zoeken we ook junior Business Analisten die open staan om zich om te scholen tot Cloud Consultant (voor hun cloud ERP oplossing).

Lees Meer

Interesse in logistieke ERP projecten binnen de chemie?

Gent

Wil je een nieuwe uitdaging binnen ERP Consultancy ? Een job waar je naast het ERP gedeelte ook stil staat bij de business processen van chemische bedrijven?
Onze klant implementeert ERP pakketten (MS Dynamics NAV) exclusief voor de chemische sector. Hun pakket is aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en BI.
Door hun expertise in de chemische sector zijn ze in staat om een pakket af te leveren die 100% matcht met de noden van de business.  Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk.
Door de vele extra projecten en nieuwe klanten, zoeken ze een Logistiek ERP Consultant/Projectleider.
Je komt terecht in een jong bedrijf die op korte termijn een heel sterke groei kent, een bedrijf met goede referenties op de markt.

Lees Meer

MS Dynamics NAV Analist-Developer voor projecten binnen chemische sector

Gent

Voor een MS Dynamics NAV implementator gevestigd in Gent, zijn we op zoek naar een MS Dynamics NAV Analist-Developer. Het betreft een jong, snel groeiend bedrijf die zich exclusief richt op de chemische sector. Hun ERP pakket (standaard NAV pakket) is aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en BI.

Door hun expertise in de chemische sector zijn ze in staat om een pakket af te leveren die 100% matcht met de noden van de business. Ze geven hun klanten dagelijks advies en optimaliseren hun processen zo efficiënt mogelijk. Hun succesvolle aanpak vertaalt zich in vele extra projecten en nieuwe klanten, daarom willen ze hun team uitbreiden met een MS Dynamics NAV Analist-Ontwikkelaar.

Je komt terecht in een jong groeiend bedrijf zonder hiërarchie (zaakvoerders werken ook op projecten en zijn tevens dus gewone collega's) en met een bijzonder goede sfeer. Een bedrijf met toekomstvisie en goede referenties op de markt.

De NAV Developer kan werken vanuit het kantoor te Gent (vlak aan oprit autostrade). Wil hij/zij ook klantencontact, dan kan dit, maar dit is geen must.

Lees Meer

Interesse in Document Management Software?

Vlaanderen

Paperless werken, de toekomst!
Onze klant is een gerenommeerd  IT Consulting bedrijf met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Ze zijn voornamelijk gekend door hun ERP implementaties, maar hebben ook een DMS afdeling die op vandaag 25 medewerkers telt. Voor deze afdeling zoeken we een DMS (Document Management Software) Implementatie Consultant, liefst iemand met kennis van MS Dynamics. Reden van de vacature is het succes van hun eigen Document Management Systeem en de trend die er heerst bij de bedrijven om meer en meer papierloos te gaan werken. Hun Document Management Systeem wordt geïmplementeerd op MS Dynamics AX en NAV ERP systemen. Dit zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

Lees Meer