+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Technical Digital Marketeer

Kortrijk

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren technisch Digital Marketeer, dit voor hun diverse digitale business ideeën vorm te geven.

De groep telt ongeveer 700 medewerkers en heeft 8 productie sites. Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd, dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met diverse projecten bezig (nieuwe producten, innovaties, automatisatie projecten,… enz).  Dit brengt ook voor IT heel wat uitdagingen: verdere digitalisatie. Ook hun marketing afdeling stapt mee op deze trein. Ze zijn een klantenwebportaal aan het bouwen, ze willen breder inzetten op e-mail marketing campagnes, er wordt voor een van hun brands een nieuwe website opgemaakt, Google marketing,… Deze diverse marketing tools moeten ook gekoppeld worden aan hun ERP, CRM, enz.

Om dit alles in goede banen te leiden zijn ze op zoek naar een ervaren Technical Digital Marketeer.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

Functie:

-Je creëert en optimaliseert mooie en gebruiksvriendelijke websites, landingspagina's, e-mails en meer. Je bent enthousiast om zaken te testen en te verbeteren.

-Je werkt mee aan hun digitalisatieproject waarin je een kernspeler zal zijn. Alsook werk je aan andere ambitieuze projecten waardoor je je stempel zal zetten in het bedrijf.

-Je maakt deel uit van het marketingteam waar je de diverse productmerken eigen maakt en dit vertaalt naar de huisstijl. Je denkt anders dan de anderen waardoor je met zeer creatieve en innovatieve ideeën naar voor komt.

-Je bent een pro in alles wat te maken heeft met esthetiek en kleurgebruik waardoor je hun communicatie naar een nóg hoger niveau tilt. Je beheert diverse online content (video, foto, tekst en beeld)  en je beheert, manipuleert en integreert deze.

-Je bent technisch uitstekend onderlegd en hebt een grote interesse in nieuwe trends en technologieën. Je bent creatief én nauwgezet: je levert elke opdracht foutloos en op tijd af. Je kan ook zelf goed je werk organiseren en je vindt het fijn om samen te werken.

-Pragmatisch denken en probleemoplossend handelen is belangrijk in je job. Je werkt nauw samen met hun externe online partners en interne teams (marketing, sales & IT).

-Je rapporteert aan de Marketing Manager.

Profiel:

-          Je hebt minstens 2 à 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Ook echte senior profielen zijn welkom!

-          Je bent technisch onderlegd in SEO en SEA.

-          Zelfstandig werken schrikt je niet af maar je bent tevens een echte teamplayer. Je bent gedreven en gepassioneerd door alles van de digitale wereld.

-          Je denkt vanuit de UX kant, niet vanuit systemen.

-          Je kan werken in HTML5, CSS, Javascript… en andere web technologieën.

-          Mailchimp, A/B testing en marketing automation zijn dagdagelijke kost voor jou.

-          Google Search Console, Google Search Central, Google Tag Manager, Google Ads, Crawling tools en Rank tracking tools zijn voor jou geen ongekend gegeven.

-          Nieuwe opportuniteiten zoeken zijn echt jouw ding.

-          Je kan vlot communiceren in het Nederlands en Engels.


Technische Skills:

HTML5
CSS
UX
SEO

Aanbod:

Een interne job in Kortrijk bij een STERK GROEIEND internationaal productiebedrijf.

Een bedrijf dat financieel sterk staat en een veelbelovende toekomst heeft.

Een job met veel verantwoordelijkheid, diversiteit aan projecten en uitdagingen.

Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. 32 dagen vakantie. 

Een gezonde werkomgeving met eigen health centrum en voldoende sport mogelijkheden. 

Continu bijleren wordt gepromoot (groot opleidingsaanbod).

 

Interesse in deze uiterst boeiende job?
Stuur ons dan nu uw cv! Solliciteer

Ik ga akoord met het Privacy Beleid

Terug