+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

C++ SW Engineer gevraagd voor Hightech bedrijf in Limburg!

Hasselt

Mijn klant is een internationaal hightech bedrijf gevestigd in Hasselt.  Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines binnen de voedingsindustrie. Op hun kantoor in Hasselt werken er momenteel 25 werknemers en jaarlijks draaien ze een winst van 10milj euro omzet.  Door hun sterke groei zijn ze op zoek naar een Medior C++ SW engineer.

Functie:

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, programmeren en testen van de industriële software die de aansturing van de machines verzorgt. Deze software bestaat uit de user interface, de bijbehorende algoritmes en data afhandeling. Bij inbedrijfstelling van machines zal de software engineer incidenteel op locatie bij de klant de laatste testfase uitvoeren.

Profiel:

-        Je hebt een informatica-opleiding (Bachelor, Master of Burg. Ing, Ind. Ing.).

-        Je hebt minimum 2 jaar werkervaring in C++ en een uitgebreide kennis van Linux.

-        Ervaring met Python en vision/algoritmes is een pluspunt.

-        Je bent bereid je nieuw ontwikkelde software en systemen (incidenteel) te testen bij eindgebruikers (in het binnen- en buitenland).

-        Je hebt affiniteit met machinebouw en vindt het leuk om jouw software te zien werken op het eind van productie en denkt mee aan    optimalisatie van processen.

-        Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.

-        Je hebt een goede kennis van het Engels en Nederlands.

-        Je bent creatief en hebt de nodige technische en analytische vaardigheden.

Technische Skills:

Aanbod:

Je komt terecht in een hechte groep met een no-nonsense mentaliteit en dit in een hoogtechnologische omgeving. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om door te groeien in een functie met veel afwisseling.

Je krijgt een competitief salarispakket met veel extralegale voordelen (bedrijfswagen, verzekeringspakket, maaltijdcheques, …).

Wil je jouw kennis en kunde uploaden? Word dan snel één van de pioniers en contacteer Vanessa Alaj op 0478/810 832

Heb jij interesse in andere functies in Vlaanderen, aarzel zeker niet om een kijkje te nemen op onze website: www.APPLISQUARE.be

Spontaan solliciteren?
Terug