+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Development

SAP ABAP Developer

Regio Tielt

Voor een internationaal productie bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een ABAP ontwikkelaar. Het bedrijf heeft een IT team van 50 mensen die momenteel rapporteren aan de ICT manager. Het SAP team bestaat op dit moment uit 40 werknemers. Je komt terecht in een sterk groeiend, dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur.

Lees Meer

Word een van de .Net pioniers door hierop te reageren! (Antwerpen)

Antwerpen, Gent en Brussel

Mijn klant is een jong bedrijf, opgericht door ervaren .Net specialisten die zich volledig richten op Web ontwikkeling. Zij spelen in op de nood van grotere ondernemingen en komen bij verschillende klanten terecht in de regio Gent-Antwerpen-Brussel. Door hun gezonde groei zijn ze op zoek naar een gepassioneerde .Net ontwikkelaar.

Lees Meer

Smart Industry Consultant

Vlaanderen

Voor een IT Consultancy bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Industrie 4.0 Consultant. Hun klanten zijn productiebedrijven die hun productieproces willen automatiseren aan de hand van IoT (Interenet of things), cloud computing en andere systemen die het menselijke denkproces deels of volledig kunnen overnemen.

Om de implementatie van deze nieuwe, innovatieve technologieën en processen te ondersteunen zoeken ze een technisch consultant.

Lees Meer

.Net Developer – Interne functie – Regio Zottegem

Zottegem

Mijn klant is een jong bedrijf, die de meest efficiënte, betaalbare oplossing van digitaal documentenbeheer aanbiedt op de markt. Hun applicatie wordt voornamelijk gebruikt door verzekeringsmaatschappijen, bouwbedrijven, Offshore Windmolenparken, Retailers en logistieke bedrijven.  Om hun team te versterken, zijn ze op zoek naar een .Net Developer.Lees Meer

Software Engineer - interne functie in Hasselt (SW + Robotica)

Hasselt

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een bedrijf waar je de combinatie hebt van machine, electronica, data acquisition, robotica en software?
Een hightech omgeving waar je continu kan bijleren? 


Mijn klant gevestigd in Hasselt is een internationale marktleider en telt 100 werknemers, waarvan 70 ingenieurs. Ze maken allerlei elektronische apparatuur waarmee productiemachines kunnen getest worden. Hun apparatuur meet de duurzaamheid, productiehoeveelheid en andere parameters. Elk jaar groeien ze met 20%.

Lees Meer

IT (ERP & Rapportering) Analist met development skills

Waregem

Voor een familiaal productiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een IT Analist. Het bedrijf is in volle groei en heeft tal van uitdagende projecten op de planning staan, dit om de efficiëntie binnen het bedrijf nog verder te verbeteren. Zo zullen ze onder andere een nieuw ERP systeem implementeren. Daarnaast willen ze ook werk maken van een betere management rapportering. De kandidaat komt terecht in een familiaal bedrijf, 120 medewerkers, een uitdagende functie met brede scope.

Lees Meer

Senior Software Engineer gevraagd voor biotechbedrijf in Mechelen

Mechelen

Sinds 1999 werkt mijn klant er intensief aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Met een beurswaarde van 4,5 miljard euro zijn ze de voorbije jaren uitgegroeid tot het op een na grootste beursgenoteerde biotechbedrijf van EuropaIn totaal werken er 395 mensen, van wie ruim 200 momenteel in Mechelen en de ambitie is om dit te verdubbelen.  Om die reden zijn ze op zoek naar een Senior Software engineer.

Lees Meer

Software Engineer gevraagd voor functie in Gent

Gent

Mijn klant, gelegen in Oost-Vlaanderen is een wereldspeler in de logistieke dienstverlening met meer dan 20 jaar ervaring. Met hun engineering team ontwikkelen ze volledig geautomatiseerde distributiecentra (met WMS en robotica).  Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een ervaren .Net software ontwikkelaar.  Lees Meer

Software Developer voor chemische industrie (intern – VL Brabant/thuiswerk)

Vlaams-Brabant

Mijn klant gevestigd in Vlaams- Brabant ondersteunt spelers uit tal van sectoren, zoals de chemie, pharma-, voedings- en luchtvaartindustrie.  Hun missie? Bedrijven helpen om hun toeleveringsketen optimaal, efficiënt en transparant op te volgen, en zo bijvoorbeeld komaf te maken met namaak.   Ze zorgen ervoor dat traditionele technieken worden aangevuld met specifiek ontwikkelde datamodellen, uitgebreide A/B-marktonderzoekstesten en socialemediaplatformen.


Lees Meer

.Net Developer gevraagd voor functie met veel uitdaging (Kortrijk).

West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een Hight-Tech omgeving waar je continu kan bijleren?


Een IT Consulting bedrijf heeft recent een afdeling opgestart in Kortrijk, dit met 100% focus op West-Vlaamse industriële klanten. Het bedrijf adviseert hun klanten over digitalisatie en bedrijfsapplicaties, ze verhogen de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen alsook hun klantentevredenheid.
Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .Net Developer:


Lees Meer

.Net ontwikkelaar gevraagd voor interne functie in West-Vlaanderen.

Kortrijk

Onze klant, een productiebedrijf gelegen in West-Vlaanderen is actief op zoek naar een gedreven software ontwikkelaar met een passie voor .Net.  Je maakt deel uit van een enthousiast team bestaande uit 150 medewerkers. Het bedrijf bestaat al 90 jaar in België en heeft commerciële activiteiten in meer dan 80 landen.

Lees Meer

.Net specialist gevraagd voor functie met veel uitdaging. (Antwerpen-Zuid)

Mechelen

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een bedrijf dat enkel de focus legt op .Net?
Een hight-tech omgeving waar je continu kan bijleren?

Mijn klant is een dynamisch ICT consultancy-bedrijf met meer dan 10 jaar werkervaring op de Belgische markt. Door hun expertise slagen zij er in om keer op keer uitdagende projecten binnen te halen bij hun klanten. Je komt in een team terecht van 50 .Net specialisten. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal!

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .NET developer:

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor interne functie met doorgroeimogelijkheden (Zottegem)

Voor een Gold Certified Microsoft partner die MS Dynamics CRM oplossingen implementeert bij KMO’s en overheden, zijn we op zoek naar een C#/.Net developer.
Het bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten.
Vandaag telt het bedrijf 32 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, (het bedrijf investeert heel sterk in opleiding). Gezien het groot aantal projecten, zijn we voor dit bedrijf op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een C#/.Net ontwikkelaar.  

Lees Meer

Java ontwikkelaar voor innovatieve projecten in regio Limburg.

Hasselt

Mijn klant is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Hasselt. Ze helpen organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Hun oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen.
Ze zijn hierdoor, als ‘Trusted advisor’, in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbinden daarbij mensen, processen en IT.

Lees Meer

C# Developer gevraagd voor Top bedrijf in Hasselt. (Intern)

Hasselt

Mijn klant is een snelgroeiend bedrijf die de juiste boodschap overbrengt op het juiste moment. Dankzij hun relevante ervaring op het gebied van Digitale mailing, multimedia en R&D zijn ze in staat om een gepersonaliseerde service over te brengen aan hun klanten. Je krijgt er dus de kans om te werken aan verschillende projecten. In een team van 30 gedreven en creatieve Developers krijgt jouw kennis een boost. Onder hun klanten bevinden zich de grootste kranten, televisiezenders en banken die iedere dag opnieuw hun platform gebruiken bij hun marketingacties.

Lees Meer