+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

BI

Business Intelligence Specialist

Regio Brugge

Voor een internationaal bedrijf in de farmaceutische sector regio Brugge zijn we op zoek naar een BI Specialist. Het bedrijf heeft diverse IT projecten op de agenda staan, waaronder de implementatie van MS Dynamics AX 365 en PowerBI en wil uit deze applicaties ook de nodige rapporten kunnen trekken. Daarom zoeken ze een BI Specialist die het huidige BI team kan versterken.

Lees Meer

SAP Business Analist

Regio Kortrijk

Onze klant is een sterk groeiend Belgisch familiebedrijf in de voedingssector regio Kortrijk. Het is een groot bedrijf met 400 mensen op de payroll. Zij zijn momenteel op zoek naar een SAP Business Analist om het team te versterken. Je rapporteert aan de Senior SAP Business Analist.

Lees Meer

BI Consultant

Vlaanderen (kantoren te Kortrijk, Gent, Antwerpen en Heverlee)

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond ERP, CRM, Proces Automatisatie, MES, BI en DMS. Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen. Jaarlijks groeien ze 20% , vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar BI Consultant.

Lees Meer