+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

BI

Business Intelligence Consultant

Aarschot

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner in Vlaanderen met kantoren in 7 landen en een internationaal klantenbestand in meer dan 40 landen. Momenteel zijn er meer dan 300 mensen tewerkgesteld, waarvan al enkele Business Intelligence Analisten. Door groei zijn ze op zoek naar versterking binnen het team.

Lees Meer

Business analist

Regio Antwerpen

Voor een bekende dienstverlenende organisatie in hartje Antwerpen is AppliSquare op zoek naar een gedreven Business Analist voor de lancering van een groot IT project. Je zal deel uitmaken van een jong team dat momenteel bestaat uit 5 business analisten die zelf projecten begeleiden van A tot Z. De complexe materie brengt heel wat uitdagende en leerrijke IT projecten met zich mee!

Lees Meer

BI Specialist (SQL Server)

Harelbeke

Voor een productie bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een BI Specialist. Het bedrijf heeft diverse IT projecten lopende, waaronder de verdere implementatie van MS Dynamics AX en CRM, en wil uit deze applicaties ook de nodige rapporten kunnen trekken. Daarom zoeken ze een BI Specialist die verantwoordelijk zal zijn voor hun datawarehouse en alle gerelateerde projecten hierrond ook zal trekken. De BI Specialist moet kunnen meedenken met de business om de juiste gegevens te kunnen rapporteren.

Lees Meer

BI Consultant

Vlaanderen (kantoren te Kortrijk, Gent, Antwerpen en Heverlee)

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond ERP, CRM, Proces Automatisatie, MES, BI en DMS. Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen. Jaarlijks groeien ze 20% , vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar BI Consultant.

Lees Meer