+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

BI

Reporting Specialist

Oost-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in de bouwsector in Oost-Vlaanderen. Zij zijn op dit moment op zoek naar een reporting / BI Specialist die deel zal uitmaken van het ERP/IT team. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT manager.

Lees Meer

SAP Business Analist

Regio Kortrijk

Onze klant is een sterk groeiend Belgisch familiebedrijf in de voedingssector regio Kortrijk. Het is een groot bedrijf met 400 mensen op de payroll. Zij zijn momenteel op zoek naar een SAP Business Analist om het team te versterken. Je rapporteert aan de Senior SAP Business Analist.

Lees Meer

Business Intelligence Consultant

Aarschot

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner in Vlaanderen met kantoren in 7 landen en een internationaal klantenbestand in meer dan 40 landen. Momenteel zijn er meer dan 300 mensen tewerkgesteld, waarvan al enkele Business Intelligence Analisten. Door groei zijn ze op zoek naar versterking binnen het team.

Lees Meer

BI Specialist (SQL Server)

Harelbeke

Voor een productie bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een BI Specialist. Het bedrijf heeft diverse IT projecten lopende, waaronder de verdere implementatie van MS Dynamics AX en CRM, en wil uit deze applicaties ook de nodige rapporten kunnen trekken. Daarom zoeken ze een BI Specialist die verantwoordelijk zal zijn voor hun datawarehouse en alle gerelateerde projecten hierrond ook zal trekken. De BI Specialist moet kunnen meedenken met de business om de juiste gegevens te kunnen rapporteren.

Lees Meer

BI Consultant

Vlaanderen (kantoren te Kortrijk, Gent, Antwerpen en Heverlee)

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond ERP, CRM, Proces Automatisatie, MES, BI en DMS. Dit voor zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen. Jaarlijks groeien ze 20% , vanuit deze optiek zijn we voor hen op zoek naar BI Consultant.

Lees Meer