+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

MES/WMS Business Analist

Wervik

Voor een productiebedrijf regio Wervik zijn we op zoek naar een WMS/MES Business Analist. De groep telt ongeveer 450 medewerkers en heeft 6 productie sites (2 in West-Vlaanderen, 2 in Frankrijk en 2 in Kroatië). Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met een volledig nieuwe MES implementatie (Objective) en staat voor heel wat uitdagingen: optimalisaties, correcties en uitbreidingen, op termijn plannen ze ook een uitrol naar hun buitenlandse vestigingen. De link tussen het WMS systeem en hun MES in cruciaal, dus naast MES projecten zal de business analist ook ingezet worden op diverse WMS optimalisatie projecten.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

De MES/WMS Business Analist komt terecht in een IT Team met 5 andere toffe collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de CIO.

Functie:

-Je analyseert de bedrijfsprocessen en verdiept je binnen de productie en logistieke processen van het bedrijf.  Je zorgt ervoor dat het MES systeem (Objective) en het WMS systeem voldoen aan de noden van de business.

-Je durft ook bepaalde processen in vraag te stellen, hiervoor ga je regelmatig gesprekken aan met de gebruikers. Je optimaliseert de processen waar mogelijk, en voert deze optimalisaties ook door binnen het WMS/MES systeem. De noden vertaal je naar de ontwikkelaar.

-Je schrijft test scenario’s uit voor verschillende FAT en SAT testen.

-Je maakt de nodige werkinstructies op en treedt op als interne opleider en coach van medewerkers uit productie en onderhoud.

-Je volgt samen met het projectteam de te behalen objectieven op en je brengt hiervoor de kritische parameters in kaart.

-Voornamelijk projectmatig werk, support naar de gebruikers toe zal 10 tot 15% van je tijd in beslag nemen.

 

Profiel:

-Je hebt ervaring binnen MES en/of WMS als business analist, als implementatie consultant of als key-user. Ervaring met het MES systeem Objective is een plus maar geen must.

-Je hebt ervaring in procesautomatisatie of in het digitaliseren van operationele activiteiten.

-Ervaring in SQL, relationele databases (MS SQL) & ‘stored procedures’ is een pluspunt.

-Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

-U bent een teamplayer, communicatief, gedreven, flexibel en leergierig.

 

 

 

Technische Skills:

MES
WMS

Aanbod:

Een interne job in Menen bij een STERK GROEIEND productiebedrijf.

Een bedrijf dat financieel sterk staat en een veelbelovende toekomst heeft.

Een job met diversiteit aan projecten en uitdagingen.

Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.

Flexibele werkuren en 32 dagen vakantie. 

Een gezonde werkomgeving met eigen health centrum en voldoende sport mogelijkheden. 

Continu bijleren wordt gepromoot (groot opleidingsaanbod).

 

Stuur uw cv naar charlotte@applisquare.be
Of bel voor meer info 0477 793594 Spontaan solliciteren?
Terug