+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

IT business analist met passie voor Sales, Marketing en Data

Kortrijk

Voor een internationaal innovatief productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Business Analist CRM/ERP en Business Data Insights.

In hun groei staat service naar hun klanten voorop. Daarom streven ze voortdurend naar  verbetering in de samenwerking op het gebied van ondersteuning en efficientie, snelheid, kwaliteit en flexibiliteit. Om dit te bewerkstelligen hebben ze een ERP systeem geïmplementeerd. Daarnaast willen ze ook een klantenportaal uitbouwen en hebben willen ze enkele innovatieve digitale oplossingen ontwikkelen ter verbetering van de klant-leveranciers relatie.

De uitdaging

Om de digitale transformatie meer vaart te geven zoeken ze een gepassioneerde business applicatie analist om hun business activiteiten digitaal te begeleiden, implementeren, ondersteunen en vernieuwen.

Ben jij de professional met passie en ervaring in 1 of meerdere domeinen van Sales, Digital Marketing, e-Facturatie, Document en Workflow management, Business data insights? Ben jij de persoon die meedenkt over het verhogen van de klantentevredenheid zowel vanuit interne als externe processen?

Ben je bovendien een persoon die deze passie wil overbrengen en de collega’s meeneemt in deze passie om de service en innovatie tot stand te brengen?

Dan ben jij de juiste persoon om deze activiteiten vanuit IT aan te sturen binnen het bedrijf. Je zal hiervoor nauw samenwerken met een collega verantwoordelijk voor de SCM applicaties alsook de CEO.

Functie:

Je vertaalt de noden van de sales en marketing afdeling naar een ‘best-practice’ IT-oplossing.

Je voert haalbaarheids-analyses uit waarbij je de verschillende oplossingsalternatieven in kaart brengt en de haalbaarheid naar scope, budget, TTM (time-to-market), uitvoerbaarheid hiervan binnen de IT applicatieomgeving onderzoekt.

Om de projecten technisch uit te voeren, ga je samen met de CEO en IT Manager op zoek naar de juiste IT partners.

Je bent de verantwoordelijke voor de ERP Sales applicatie, alsook alle andere digitale toepassingen binnen uw domein (sales en marketing). Naast analyses volg je het volledig project intern op en sta je ook in voor de nodige management rapportering.

Je bent verantwoordelijk tot de operationele implemenatie, tijdens de volledige life cycle.

Je bent actief betrokken bij je co- Solution Expert Manufacturing en SCM, en samen definiëren en realiseren jullie de Digitale Transformatie binnen het bedrijf.

Je bent verantwoordelijk voor het nodige Master Data Management en Data Quality improvement voor jouw functionele omgeving en verzekert dat de structuur van de database aangepast blijft of evolueert waar nodig.

Je gaat op zoek naar nieuwe databronnen en (automatische) datacaptatiemogelijkheden met integratie in ERP, database en datawarehouse.

Je zorgt ervoor dat de applicaties door de collega’s op een goede manier gebruikt worden en biedt hen de nodige opleidingen.

Je fungeert als co-entrepreneur voor jouw interne business klant, daarbij oa adviseren waar technologie een ‘enabler’ kan zijn om business ideeën te realiseren. Het is de bedoeling dat je af en toe naar hun klanten gaat en kijkt hoe hun bestellingen/hun noden nog vlotter bij onze klant kunnen geraken.

Profiel:

-       Ervaring met digitale verandering in het domein van ERP Sales, CRM of Digitale samenwerking tussen bedrijf en klanten.

-       Kennis van commerciële flows en/of marketing flows.

-       Affiniteit met productiebedrijven is een sterk punt

-       Naast analyses kan je ook bepaalde projecten managen van A tot Z. Project Management skills zijn dus zeker een plus!

-       Enthousiast en collegiaal persoon, je persoonlijke impact doet zaken bewegen

-       Je bent nieuwsgierig en zelf lerend op vlak van Technologie, Digitale Transformatie, IOT, Logistiek om beter te worden in je expertisedomein.

Technische Skills:

Aanbod:

Een aantrekkelijke job binnen een innovatief productiebedrijf

Veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Mooi salaris met firmawagen en andere voordelen.
Interesse? Stuur uw cv naar Charlotte@applisquare.be
Of bel 0477 793594 voor meer info. Spontaan solliciteren?
Terug