+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

ERP Support Medewerker

Waregem

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Waregem zijn we op zoek naar een IT Support Analist. De groep telt ongeveer 800 medewerkers verspreid over 25 bedrijven in Europa. De groep bestaat 40 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is volop bezig met de implementatie van een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365) en tal van andere IT projecten, daarom willen ze hun IT afdeling het uitbreiden en zoeken ze een IT Support Analist.

Functie:

-Je werkt mee aan het uitbouwen en het beheren van een stabiele, veilige en performante ICT-omgeving voor de users.

-IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first & second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als on-site, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark.

-Je ondersteunt de eindgebruikers ook op vlak van software, je helpt hen het MS Dynamics 365 pakket goed te gebruiken. Je biedt antwoord op hun vragen (1st line support).

-Aan de hand van de gesprekken die je hebt met de users, durf je ook bepaalde processen in vraag te stellen. Je analyseert of de processen niet efficiënter kunnen lopen en denkt na over mogelijke optimalisaties. Je stelt deze optimalisaties voor aan het ERP project team.

Profiel:

-Je hebt enkele jaren werkervaring binnen IT support.  
-Je hebt een brede interesse en wil ook breed ingezet worden (zowel hardware support als software support).

-Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Kennis van Frans is zeker een plus.

-U bent communicatief, behulpzaam en een teamplayer.

Technische Skills:

Aanbod:

Een interne job in Waregem (West-Vlaanderen) vlak aan de E17 bij een groeiend familiaal bedrijf dat internationaal actief is.

Een job met grote IT projecten, de mogelijkheid om je te verdiepen in MS Dynamics 365 en andere nieuwe technologieën.

Reële doorgroeimogelijkheden: kan je je bewijzen als Support Analist dan kan je doorgroeien naar een functie als business analist, projectleider, system engineer en ook andere rollen.
Het bedrijf biedt een competitief salaris met extra legale voordelen.  

Je straalt motivatie uit en je beschikt over de wil om iets te bereiken?
Dan ben jij de persoon die ik zoek!
Bel snel naar Charlotte Samain op 0477 793594 of stuur uw cv!
  Spontaan solliciteren?
Terug