+32 478 810 832 | +32 477 793 594

#

Andere vacatures

IT Support Medewerker

Waregem

Voor een internationaal bedrijf met hoofdzetel te Waregem zijn we op zoek naar een IT Support Analist. De groep telt ongeveer 800 medewerkers verspreid over 25 bedrijven in Europa. De groep bestaat 40 jaar en groeit jaarlijks door nieuwe acquisities.  Ze leveren hun producten wereldwijd.

De bedrijvengroep is volop bezig met de implementatie van een nieuw ERP pakket (MS Dynamics 365) en tal van andere IT projecten, daarom willen ze hun IT afdeling het uitbreiden en zoeken ze een IT Support Analist.

Lees Meer

MES/WMS Business Analist

Wervik

Voor een productiebedrijf regio Wervik zijn we op zoek naar een WMS/MES Business Analist. De groep telt ongeveer 450 medewerkers en heeft 6 productie sites (2 in West-Vlaanderen, 2 in Frankrijk en 2 in Kroatië). Innovatie is voor hen van primair belang, dit uit zich zowel in hun innovatieve producten alsook in hun Industrie 4.0 omgeving en sterk gedigitaliseerde werkomgeving. Ze verdelen hun producten wereldwijd,  dit resulteert in een mooie omzet en een heel sterke groei. Zo zijn ze momenteel een volledig nieuwe fabriek aan het bouwen.

De bedrijvengroep is bezig met een volledig nieuwe MES implementatie (Objective) en staat voor heel wat uitdagingen: optimalisaties, correcties en uitbreidingen, op termijn plannen ze ook een uitrol naar hun buitenlandse vestigingen. De link tussen het WMS systeem en hun MES in cruciaal, dus naast MES projecten zal de business analist ook ingezet worden op diverse WMS optimalisatie projecten.

Een heel projectmatige job vol uitdaging binnen een bedrijf die IT en verdere digitalisatie heel hoog in het vaandel draagt.

De MES/WMS Business Analist komt terecht in een IT Team met 5 andere toffe collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de CIO.

Lees Meer

IT business analist met passie voor Sales, Marketing en Data

Kortrijk

Voor een internationaal innovatief productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Business Analist CRM/ERP en Business Data Insights.

In hun groei staat service naar hun klanten voorop. Daarom streven ze voortdurend naar  verbetering in de samenwerking op het gebied van ondersteuning en efficientie, snelheid, kwaliteit en flexibiliteit. Om dit te bewerkstelligen hebben ze een ERP systeem geïmplementeerd. Daarnaast willen ze ook een klantenportaal uitbouwen en hebben willen ze enkele innovatieve digitale oplossingen ontwikkelen ter verbetering van de klant-leveranciers relatie.

De uitdaging

Om de digitale transformatie meer vaart te geven zoeken ze een gepassioneerde business applicatie analist om hun business activiteiten digitaal te begeleiden, implementeren, ondersteunen en vernieuwen.

Ben jij de professional met passie en ervaring in 1 of meerdere domeinen van Sales, Digital Marketing, e-Facturatie, Document en Workflow management, Business data insights? Ben jij de persoon die meedenkt over het verhogen van de klantentevredenheid zowel vanuit interne als externe processen?

Ben je bovendien een persoon die deze passie wil overbrengen en de collega’s meeneemt in deze passie om de service en innovatie tot stand te brengen?

Dan ben jij de juiste persoon om deze activiteiten vanuit IT aan te sturen binnen het bedrijf. Je zal hiervoor nauw samenwerken met een collega verantwoordelijk voor de SCM applicaties alsook de CEO.

Lees Meer

Support Analyst

Gent of Leuven

Voor een software huis gespecialiseerd in document management software zoeken we een support analist. Het bedrijf kent een mooie groei, dit door de trend die er heerst bij de bedrijven om meer en meer papierloos te gaan werken. Hun klanten zijn zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

De helpdeskmedewerker kan werken vanuit hun kantoor in Gent of Leuven (zelf te kiezen) in combinatie met veel thuiswerk.

Lees Meer

Smart Industry Consultant

Vlaanderen

Voor een IT Consultancy bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Industrie 4.0 Consultant. Hun klanten zijn productiebedrijven die hun productieproces willen automatiseren aan de hand van IoT (Interenet of things), cloud computing en andere systemen die het menselijke denkproces deels of volledig kunnen overnemen.

Om de implementatie van deze nieuwe, innovatieve technologieën en processen te ondersteunen zoeken ze een technisch consultant.

Lees Meer

Gemotiveerde SharePoint Consultant

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerd IT Consulting bedrijf met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Ze zijn voornamelijk gekend door hun ERP-implementaties, maar hebben ook een SharePoint afdeling. Het bedrijf telt 250 medewerkers en groeit elk jaar met 20%. Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar zowel een technische alsook functionele SharePoint Consultant.

Lees Meer

Solution Architect gevraagd voor chemische industrie (intern – VL Brabant/thuiswerk)

Vlaams-Brabant

Mijn klant gevestigd in Vlaams- Brabant ondersteunt spelers uit tal van sectoren, zoals de chemie, pharma-, voedings- en luchtvaartindustrie.  Hun missie? Bedrijven helpen om hun toeleveringsketen optimaal, efficiënt en transparant op te volgen, en zo bijvoorbeeld komaf te maken met namaak.   Ze zorgen ervoor dat traditionele technieken worden aangevuld met specifiek ontwikkelde datamodellen, uitgebreide A/B-marktonderzoekstesten en socialemediaplatformen.

Lees Meer

CRM Proces Analist

Oost-Vlaanderen

Het IT Consulting bedrijf werd opgericht in 1999 en koos er in 2005 voor om zich specifiek te te specialiseren binnen MS Dynamics CRM. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke MS CRM partner in België en kent een uitstekende reputatie bij hun klanten. Vandaag telt het bedrijf 35 medewerkers die continu op de hoogte worden gehouden van de laatste technologieën, het bedrijf investeert heel sterk in opleiding. Door de vele grote en kleine projecten die er op til staan, zijn we voor hen op zoek naar 3 extra medewerkers, waaronder een CRM Proces Analist.

Lees Meer

CRM Consultant

Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde Microsoft partner met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen (Gent, Vlaams Brabant, Hasselt, Kortrijk en Kempen). Hun toegewijde dynamische consultants staan zowel in voor advies rond CRM als voor de implementaties en optimalisaties zelf. Dit voor grote bedrijven als KMO's verspreid over heel België (voornamelijk Vlaanderen). Door de vele nieuwe projecten zijn ze op zoek naar nieuwe CRM Consultants.

Lees Meer

Interesse in Document Management Software?

Vlaanderen

Paperless werken, de toekomst!
Onze klant is een gerenommeerd  IT Consulting bedrijf met verschillende kantoren verspreid over Vlaanderen. Ze zijn voornamelijk gekend door hun ERP implementaties, maar hebben ook een DMS afdeling die op vandaag 25 medewerkers telt. Voor deze afdeling zoeken we een DMS (Document Management Software) Implementatie Consultant, liefst iemand met kennis van MS Dynamics. Reden van de vacature is het succes van hun eigen Document Management Systeem en de trend die er heerst bij de bedrijven om meer en meer papierloos te gaan werken. Hun Document Management Systeem wordt geïmplementeerd op MS Dynamics AX en NAV ERP systemen. Dit zowel grote bedrijven als KMO's verspreid over heel Vlaanderen.

Lees Meer